Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verviska píše:
@Luciiiš83 vypadá to nadějněpřála bYch si aby to vyšlo
![]()
Oběma držím pěsti holky…
@Balantes píše:
Já chci taky takový vekmě bude 35
Ale di ty, i 35 je krásný věk
A ty už máš dítko? Já ještě ne, proto mě ten potrat hrozně zničil, tak se snažím upínat na nové abych na to tolik nemyslela… doma už 4 krabice plný věciček nachystaných
Ještě že o tom manžel neví, by mě měl za blázna ![]()
@Derra nemam prave. Ten potrat mě změnil, dřív jsem byla furt veselá a teď mi to nejde. Nejhorší byl návrat do práce, od sedmého týdne jsem byla doma, bylo mi hrozně, furt jsem omdlévala. Pak potrat, pak operace se stitnou no a po třech měsících návrat do práce
věcičky nemam, kupuju furt něco a rozdávám kamarádkám, které porodily
@Balantes Jo jsem na tom stejně… u mě se dokonce v práci snaží kolegové o to aby mě vyhodili (podívají na mě anonymní oznámení na personální, už jsem byla na koberečku 4 dny po nástupu do práce), a to jsem byla doma 3,5 měsíce
Šla jsem na týden do práce a hned zase 14 dní na neschopence a znovu v nemocnici… Zítra jdu opět „poprvé“ do práce, takže se strašně mega těším… Od toho potratu se mi taky nic nedaří a radost je ta tam, ale snažím se to přežít… ale je mi jasné, že jakmile otěhotním najednou dostanu zase smysl života a všechno špatné budu házet za hlavu… už se na to období moc těším
Musíme věřim, že se nám to brzy povede ![]()
@aportek Ahoj, taky mám teď cystu… 2.cyklus po revizi se mi objevila a naprosto rozhodila cyklus (krvácela jsem po 17 dnech), až jsem s tím nakonec skončila v nemocnici… i po skoro 3 týdnech ji tam stále mám stále velkou a bylo mi řečeno od vícero doktorů, že na to nic moc není, že se to prostě vstřebá časem a jen doporučili brát větší dávky listovky… Otěhotnění to nemá bránit (minimálně alespoň druhý vaječník funguje jak má), já teď mám i ovulku 17.dc zrovna dnes (do 11dc jsem krvácela silně), tak doufám že se zadaří…
A většinou pak v těhotenství právě cysta zmizí tak v to doufám ![]()
@Derra to snad není možné, jak jsou si některé osudy podobné, já se vrátila, změnili mi pozici, šéfa, výměnili kancelář a neustále dostávám červený maily a já nevím co dělám špatně. Minulý týden mi řekla kolegyně, ze tohle už smrdí…a zítra jdu na koberec k vyšší sefce na divizi
bojím se…na druhou stranu se uklidňuji, ze to má dobu určitou
my na ne vyzrajeme
ono to prostě vyjde a tobě už tenhle měsíc ![]()
@Balantes Jo,mě sice pozvali na kobereček, ale vlastně jim to stejně nepomohlo
Nic špatného jsem neprovedla tak si se mnou ještě pokecali proč se mi v té firmě nelíbí, tak jsem jim to hezky řekla… na personálním jsou v pohodě, zato u mě v kanclu ne
Ale mají smůlu, nějak jim to nevyšlo ![]()
U mě stejně asi hrozí znovu rizikové s dalším těhotenstvím tak se uvidí… nějak by mi ani nevadilo být doma s tím jak se tam ke mně chovají a hlavně jak mě přesunuli taky na jinou práci než jsem dělala, která mě naprosto nebaví, ale furt si říkám chodit aspoň co nejdýl to půjde do práce at něco našetřím, na té neschopence to není zrovna dvakrát velká sláva. No uvidíme… nejdřív se musí zadařit a pak jak půjde zdraví
Zdraví mimča je mi tisíckrát přednější než peníze
@Balantes tak to je super, že bude ovu tak nějak nastejno, to se třeba i můžem vidět v tom gennetu a pokecat
. Mě bude v červnu 38, první v 35 ![]()
@Petra Vlad a jak jsi to v tom věku zvládla? Třeba nám to setkání vyjde
my bychom chtěli dvě děti. Teda ten můj říká klidně čtyři
on je blazinek. Ale teď mě drží nad vodou
Achjo holky kdyby už nam to konecně vyšlo a psaly si už ve skupince v termínku ať už mame brzy //.
Kolik uživate listovky dennně? Já 400mg jednu denně.
@Balantes píše:
@Petra Vlad a jak jsi to v tom věku zvládla? Třeba nám to setkání vyjdemy bychom chtěli dvě děti. Teda ten můj říká klidně čtyři
on je blazinek. Ale teď mě drží nad vodou
No řeknu ti to natvrdo, je to mazec, tedy pro mě tedy byl, Terezka do 4m nechtěla spát nikde jinde než na ruce, takže s manžou směny na spaní, je to znát, ten věk fakt, ale taky chceme 3 děti, ale teď už víme, že to nedáme
, To druhé by bylo super, budem šťastný jako blechy a když to druhé neklapne, tak máme aspoň Terušku. Moc bych ti přála aspoň to jedno
Všem moc přeji mimínka, ale samo těm co nemají ani to jedno o to víc
![]()
@Luciiiš83 já měla Femibion 1 a teď mam gs mamavit, tam je 800 a k tomu piju čaj VZ - směs bylinek včetně kontryhelu ![]()
Ja prave cetla ze pred těhu stači 400 ale v těhu pak 800 mg.
My teda už mame 2 děti a chceme třeťatko manžilka to strašne přepadlo.