Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mně holky dnes teplota klesla a špiním už trochu víc, takže je to bohužel jasné
. Tak uvidíme zase další měsíc ![]()
Jinak já jsem u sebe pravidelnost celkem našla, mám plodný hlen, pozitivní ovulační test a ovulaci potvrzenou BT, a stejně zatím nic
. Jediné co nemám jsou bolesti, ani při ovulaci ani při menstruaci ![]()
Evčo ty stránky jsou super, když jsem je před dvěma měsíci objevila, tak fungovaly všechny odkazy. Posledních 14 dní už nefungují, nevím proč, je to škoda ![]()
Taky jsem si všimla, že odkazy přestaly fungovat, nejspíš nějak změnili stránku FF.
Ale ty grafy se dají hledat přímo tam, když se zaregistrujete.
Jojo, ja to hledam primo v aplikaci😊 ale na tech strankach se mi libilo, ze zakladatelka mela vzdycky jednotlive grafy popsane ![]()
@gemini22 ne už MS taky přišla, jakmile se mi drží stejně nízko tak je to jasný 😁 ale těším se na další měsíc a další měření, doufám že to teď bude lepší.
@Callista tak se mrknu přímo tak, i tak je to super. Jen moje angličtina je bidna takže český překlad nebo popis jsem ocenila.
@gemini22 ne už MS taky přišla, jakmile se mi drží stejně nízko tak je to jasný 😁 ale těším se na další měsíc a další měření, doufám že to teď bude lepší.
@Callista tak se mrknu přímo tak, i tak je to super. Jen moje angličtina je bidna takže český překlad nebo popis jsem ocenila.
@Callista pěkný graf a těší mě, že hory nevadí
škoda že v zahraničí není taková péče, ale miminko i ty to zvládnete ![]()
@chivavinka
Díky, doufám, že vše bude ok.
Teď je mi krásně a mam z toho moc dobrý pocit, tak to všechno vidím tak narůžověle a nepřipouštím si komplikace. Dneska mě poprvé trošku bolí břicho, okolo pupíku, ale to už jsem našla, že je normální, jak se děloha roztahuje. Tak snad to znamená, že je mimi v ní a ne někde v trubkách. ![]()
@Callista pozitivní přístup je důležitý
hezky se ho drž.
občas si říkám že mit víc informací je horší než je nemít. Ta naše možnost vyhledávat si všechny možné komplikace je děsná, ale člověk se tomu nebrání. Na druhou stranu když to zvládne člověka uklidnit tak je to jediné dobře 🙂
Ahoj holky, já mám takovýhle graf. Lf mám 16 dní, ale většinou už 14dpo špiním. Dnes 10 dpo a klesla mi teplota
Já teda moc rozdíly před a po ovulaci nemám, poznám ji bezpečně podle bolesti
Test dnes bílý
@Mychaj13.10 Ahojky. Poklesu je škoda, ale ono to přijde
Všechny tomu věříme ![]()
Máš tam rozdíl 0,4'C. Myslím, že je to celkem dobrý. Za rozdíl bych to považovala a hlavně, že ta ovulace dojde. Takže pokud to nevyjde a není to jen nidační pokles, tak budu držet pěsti další měsíc.
Příspěvek upraven 23.07.20 v 22:08
@Callista Určitě to je možné, ten pupík. Ono si člověk říká, že je sotva těhotý, co by měl cítit, ale fakt se to tam děje vše strašně rychle
. Na špatný myšlenky nemysli! Určo bude vše kde má. ![]()
@Mychaj13.10
Možná uhlízdění? Uvidíš zítra, jestli se to zvedne nebo ne. Dej vědět. Držím palce.
@Evulka2020
Hele prsa nastartovala příznaky jako první
, víc jak 9 měsíců před tím, než se vůbec začnou používat, takže mě vůbec neudivuje, že břicho se taky připravuje na růst plodu.
A jsem za to ráda, že to cítím, že vím, že mám bříško busy s přípravama na mimčo. A jelikož je to typ pocitu/slabé bolesti, co jsem nikdy neměla, tak vím, že je to od toho.
@chivavinka tak to nám přišla oběma
musíme doufat, že to vyjde příští měsíc..
doktor říkal, že mám měřit teplotu 3 měsíce a pokud se to nepovede, tak mám přijít, podívá se na grafy a budeme to nějak řešit, tak uvidíme co ted v srpnu ![]()
Jak vy se dlouho snažíte? ![]()