Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je pravda, radši to nebudu řešit
On by se vždycky našel nějaký háček a já bych zas pochybovala a takhle bych pak děti nemusela mít nikdy.
@Meliskaa presne… zadny prejsleni a rikani co kdyby… to by sme ty deti nemeli nikdy ![]()
Zdravím holky
![]()
Tak dneska taky ještě ms nedorazila
Ale jelikož to je první ms bez prášků, tak z toho zatím vědu nedělám
No, budem čekat do neděle nejspíš, to už by se teoreticky objevit měla a pokud ne, přijde na řadu testík ![]()
@Meliskaa já taky nic nejím. Ale gynekoložka mi radila nějakou kyselinu listovou myslím, ale na to prdím prozatím ![]()
@venisa Hehe
Mi ale neříkej, že když jsem si dělala test týden po ovu, že bych mohla být v tom… to se mi zdá být blbost… ![]()
@Terezka89 hele ono je možný úplně všechno… takže bych se ani nedivila kdyby to fakt bylo těhu… a nebo to bude tim že sou vysazený prášky a tělo na to teprve teď reaguje… ![]()
@venisa Ta druhá varianta mi je milejší, bo mě vzali do supr placené práce dneska a od 1.nastupuji a musím vydržet alespon zkusebku ![]()
@Terezka89 no tak uvidíš… já jsem měla po vysazení zpoždění 3 týdny… ale holky v jiných diskuzích měli i delší… říkám, každá je jiná
Tak jsem se nas*ala a udělala test
Negativní, sic byla čárka silnější, ale druhá nikde
![]()
@Terezka89 píše:
@Meliskaa já taky nic nejím. Ale gynekoložka mi radila nějakou kyselinu listovou myslím, ale na to prdím prozatím
Jo, to je ono. Obsahuje to kyselinu listovou ![]()