Snažení o první mimčo :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7880
21.8.14 21:12
@Terezka89 píše:
Tak jsem se nas*ala a udělala test :D :nevim: Negativní, sic byla čárka silnější, ale druhá nikde :D :mavam: :mavam:

A není to brzy na test? Pockala bych jeste chvilku a hlavne pokud si ted prvne vysadila prasky, telo muze byt jeste popletene z hormonu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.8.14 21:13

@Meliskaa listovku mi doporučovaly kholky z jiný diskuze a říkali že je super ale ja sem si jí ještě nekoupila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
21.8.14 21:21
@venisa píše:
@Meliskaa listovku mi doporučovaly kholky z jiný diskuze a říkali že je super ale ja sem si jí ještě nekoupila :think:

To je kvuli tomu rozstepu a taky ty vitaminy obsahuji vsechno co potrebuji tehotne zeny, protoze denni davku vitaminu co potrebuje plod do sebe urcite nedam :mrgreen: no uvidime jestli to k necemu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.8.14 21:25

@Meliskaa no brzy bych neřekla ovu jsem měla 9. Hlavně mě nestras :mrgreen: ať se to stane až tak za 3 měsíce ideální ohledně práce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
21.8.14 21:31

@Terezka89 Ajooo, ja myslela, že to máš teď někdy dostat. No tak ještě chvilku počkej. Kamarádka otěhotněla hned po vysazení prášků, ale zjistila to až ve 3.měsíci, že je těhotná. Neměla žádné příznaky a menzes měla taky…
Nebooooj, podle mne to budou ještě hormony co se dávají dohromady :) hlavně kliiiiid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.8.14 21:34

@Meliskaa No to samozřejmě, že to mám dostat, už včera :D Ale jooo bude to snad hormonama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
21.8.14 21:54

Tak jeden den je v poho, hlavně klid. Nestresujes se treba? Ja kdyz jsem ve stresu tak to nedostanu a i kdyz jsem brala prasky anebo jsem naopak mela velke bolesti bricha :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.8.14 22:04

@Meliskaa Nestresuju, prdím na to :D Vysadila jsem teprve před 20.7 pak jsem měla 23. ms a potom 9. ovu, takže si opravdu myslím, že je to tím vysazením. Navíc jsem je brala dost dlouho, s menšími pauzami cca 8 let.
Jen dneska jak mě vzali do new práce, tak se mi to zase rozkládá v hlavě, jestli do toho jít, nebo ještě třeba půl roku počkat. Je fakt, že na to člověk není připravenej asi nikdy, ale kupujem ted domek, v zari bychom se nejak na konci meli stehovat, budem muset stihnout nejakou mensi rekonstrukci do zimi a muselo by mi to vyjít tak, abych chodila do práce do března, pak maj prodlužovat smlouvu na 9 měsíců a platí do konce smlouvy 100% plat, takže bych nemusela řešit žádnou sociálku nebo nemocenskou…
Mám v tom zmatek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
21.8.14 22:11

@Terezka89 No tak to te chapu, je to slozite. Ja taky porad resim, jak to zvladneme. Manzel ted rok byl skoro bez prace, kdykoliv nastoupil tak za mesic ho vyhodili. Ted ma novou praci, tak doufam, ze tam vydrzi uz na dlouho abysme pak nemuseli resit jine problemy. Taky mame hypoteku a pujcku, tak to neni zrovna prave orechove, ale to je zivot.
No musis mit odpracovano 270 dni, aby si dostala materskou. Jinak dostanes rovnou rodicovskou, myslim ze tak nejak to je. A ty si nejak delsi dobu bez prace nebo jen menis zamestnani? Neboj, myslim, ze to bude dobre a kdyby nahodou tak musis mlzit :mrgreen: Moje byvala kolegyne z prace to tajila do sesteho mesice, cekala az ji prodlouzi smlouvu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.8.14 22:11

@Meliskaa říkám mě radili zatím sem to nezkoušela ale asi začnu něco užívat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.8.14 22:25

@Meliskaa Taky to tak nějak mám v plánu. My jsme se v Lednu stěhovali do Kolína z Prahy, tam jsem práci měla, ale přítel měl od září práci tady, tak aby nemusel pořád dojíždět, tak jsme šli sem. Vím že 270 dní, co jsem tak nějak počítala za ty dva roky mi to vychazi kolem 150 hrubej odhad. Loni jsem celý skoro promarodila pak stěhování směr Praha pak do Kolína, takže nic extra… ale když budu nastupovat k 1.září, tak v lednu bych měla mít s klidem 270 dní :) No uvidíme, abych se pak do toho vlezla :) Ale radši bych byla aby mi prodloužili smlouvu já v tom otěhotněla, byla doma, jako bych byla zaměstnaná a brala bych normální výplatu. Naštěstí toto je u firmy výhoda… no a pak bych si ještě zažádala o peněžitou pomoc, a měla bych vystaráno :) To je ten super příklad, jak bych si to představovala… A přítel dělá už od zaří 2013 a v lednu 2015 by měl dostat smlouvu na neurčito. Dělá v automobilce, a rozjíždí 3-směny, takže propouštění nehrozí a pěkný peníze tam má :-) Tak kdyby něco nějak bychom si určitě poradili, ale ty vtipný částky co se týce rodicovske jsou k smichu. Když clovek vydelava pres 20tis a spadne na nejakejch 7500 jen proto ze chce jit na 3 roky na MD tak je to masakr… budem muset začít něco šetřit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7880
21.8.14 22:33

@Terezka89 Pokud ma pritel stalou praci, tak bych se nebala :-) a ty si muzes u materske pak i privydelavat nejakou brigadou :) ja az bych sla na materskou, tak rodicak tak na 2 roky, dyl urcite ne. Ale to jsou takove predstavy, realita bude mozna i jina :) hlavne aby se zadarilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
21.8.14 22:35

@Meliskaa a kde budeš mít malý potom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25701
21.8.14 22:48

No holky nejste v takovýhle situaci jediný… já mám skoro něco podobnýho… :roll: