Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mikayla
teda.. to musej bejt docela muka co? když pláče a ty mu nemůžeš pomoct..
no jsem zvědavá jak to budu zvládat.. ![]()
To zvládneš
já jsem koupila takovou chladící mast co jí mažu na dásničky a vypadá to, že jí to celkem pomáhá ![]()
@Mikayla to je dobře
každá situace má řešení..:) teda já jsem unavená.. teď už půjdu spát.. tak zase zítra
dobrou ![]()
Dobrou
a co třeba icq nemáš? Já facebook a podobný ptákoviny nevedu ![]()
Dobré ranko, holky. Tak jsem vydržela netestovat do dnešního rána a dodržet 48hod. Výsledek na obrázku, čtvrteční a dnešní test!
Snad je vše v pořádku…
@renik1986 píše:
Dobré ranko, holky. Tak jsem vydržela netestovat do dnešního rána a dodržet 48hod. Výsledek na obrázku, čtvrteční a dnešní test!![]()
![]()
Snad je vše v pořádku…
nádherná dálnice! gratuluju a držim palce, ať je to už v pořádku a dr ti to jen potvrdí! ![]()
@Mikayla icq nemam.. bohužel.. nebo takhle, mam, ale nebyla jsem na něm už tak dlouho, že už bych si na heslo nevzpoměla ![]()
Lisa21: děkuji moc! ale zatím se opravdu nechci nijak moc radovat! Až to bude potvrzené a uvidím
!!! I tak ale pevně věřím, že to bude v pořádku! K doktorce se chi objednat ale až cca na začátek srpna.
@renik1986 píše:
Lisa21: děkuji moc! ale zatím se opravdu nechci nijak moc radovat! Až to bude potvrzené a uvidím!!! I tak ale pevně věřím, že to bude v pořádku! K doktorce se chi objednat ale až cca na začátek srpna.
až se nám to povede, tak to udělam stejně.. Taky tomu neuvěřim dokud neuvidim
![]()
Renik potichu gratuluju
Lisa21 malej spal do půl desáté
jemu jsem uvařila špenát a příťovi guláš, protože prý kdyby se dnes zadařilo, abychom neměli zelený dítě :
@Mikayla
to je teda kec
já teď dělam štrůdl a pak se vrhnu na pečení králika ![]()
To je mi jasný, že se jen vymlová
tak na králíka bych si asi netroufla, bála bych se že se mi vysuší ![]()