Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím ![]()
Vím, že podobná témata tu už jsou, ale nikdo na ně nechodí nebo tam jsou holčiny, co už mají po potratu zdravá miminka, tak bych ráda téma obnovila ![]()
Na začátku tohoto měsíce jsem samovolně potratila..
Tedy bez kyretáže, ale dr mi řekl, že mám dodržet šestinedělí..šíleně dlouhá doba, tak jsem se rozhodla, že koupím listovku a kontryhel a uvídí se, jak rychle se dá moje tělo dohromady
Aby čas rychleji utíkal, ráda bych tu našla někoho, kdo právě prožívá to samé nebo podobné a popovídala si o tom.. Třeba už brzy najdeme vysněné // ![]()
Těším se na vaše příspěvky ![]()
Ahoj Liso, mně zamlklo těhotenství v 6tt, také bez kyretáže, otěhotněla jsem podruhé hned po třech týdnech. Sice to nebylo dvakrát rozumné, ale byla jsem naprosto v pořádku
A malému je už 18 měsíců ![]()
@Mrkvetka to je krásný
gratuluju
taky bych si přála, abych to měla takhle jednoduchý.. ale já měla napřed // pak / a přišla ms.. biochemko.. po ms jsem udělala test, protože mi bylo nějak blbě a byly tam //, měla jsem neskutečnou radost
a pak přišlo další zklamání, začla jsem krvácet..dneska jsem 13DC a už 3 dny špinim.. prostě na prd..:( tak bych si přála miminko.. to čekání mi přijde nekonečný ![]()
Já jsem taky našla //, dvakrát po sobě, v šestém týdnu laborka, HCG kleslo jen na 150 a bylo jasno, krvácet jsem začala dva dny nato. Chápu, jak se cítíš, oplakala jsem to, tak jsem se těšila
Někdo mi tenkrát řekl, neboj, je to jako když pohnojí a většina žen těhotenství zaniklé v takhle raném stádiu ani nezjistí… A měl pravdu. I když to zní hrozně, pomohlo mi to se s tím smířit. Řekli jsme si, že se snažit na nějakou dobu přestaneme a okamžitě jsem byla těhotná znovu ![]()
@Lisa21 píše:
Zdravím![]()
Vím, že podobná témata tu už jsou, ale nikdo na ně nechodí nebo tam jsou holčiny, co už mají po potratu zdravá miminka, tak bych ráda téma obnovila
Na začátku tohoto měsíce jsem samovolně potratila..
Těším se na vaše příspěvkyTedy bez kyretáže, ale dr mi řekl, že mám dodržet šestinedělí..šíleně dlouhá doba, tak jsem se rozhodla, že koupím listovku a kontryhel a uvídí se, jak rychle se dá moje tělo dohromady
Aby čas rychleji utíkal, ráda bych tu našla někoho, kdo právě prožívá to samé nebo podobné a popovídala si o tom.. Třeba už brzy najdeme vysněné //
Dr. doporučují v takovémto případě a pokud je vše v pořádku nechat proběhnout jednu menstruaci a pak to můžete zase zkusit. Tj. do té první menstruace bez pohlavního styku - takové menší šestinedělí, ona MS přijde asi dřív než za šest týdnů.
Hodně zdaru. ![]()
Stejná situace jako u mě minulý týden, teď jsem 7DC u doktora jsem ale nebyla. Mimi prostě odešlo s MS a nebýt testu, ani nevím že jsem těhotná, takže jedeme dál. Je to u mě ale už potřetí, takže na konci měsíce k dr. Zjistit příčinu ![]()
@Mikayla už potřetí? To mě mrzí
tys testovala před termínem jako já? Zkoušelas Kontryhel nebo Acidofolan?
@Anonymní píše:
Dr. doporučují v takovémto případě a pokud je vše v pořádku nechat proběhnout jednu menstruaci a pak to můžete zase zkusit. Tj. do té první menstruace bez pohlavního styku - takové menší šestinedělí, ona MS přijde asi dřív než za šest týdnů.
Hodně zdaru.
Taky to mam v plánu pokud ms dojde..
Snad se zadaří..
@Mrkvetka já měla 180 a za 3 dny už jen 13..
brečela jsem jak želva
Ale už jsem se s tim smířila a těšim se na další //
Dneska 13DC mam sliznici 4mm a folík 15mm, což ale nevim, jestli je na 13DC dobrý nebo ne.. ![]()
@Lisa21 píše:
@Mikayla už potřetí? To mě mrzítys testovala před termínem jako já? Zkoušelas Kontryhel nebo Acidofolan?
Poprvé to bylo před rokem a půl pamatuji si to naprosto přesně, tenkrát to nebylo plánovaně, takže 3 dny po vynechání // a 17.prosince, týden po vynechání přišla MS, obrečela jsem to. Chtěla jsem to říct příteli na vánoce a nakonec nic. Teď se od dubna snažíme, v květnu // v den vynechání a tenhle měsíc 4 dny před duch, ten sílil a 4.den vynechání zase MS. Na kontryhel apod.chci ještě počkat po tý prohlídce
@Mikayla Tak snad vám to teď už vyjde
můžem se tu navzájem podporovat a čekat na vysněný //
Já chci po tom potratu sliznici co nejvíc pomoct, tak se snažim pro to dělat všechno.. takže Acidofolan(listovka+železo+B12) a kontryhel..to doporučujou všude
Tak uvidíme..
Kolik dní máš cyklus?
Kdy máš ovulku? ![]()
Právě že díky tomuhle mám cyklus takovej poházenej normálně 28 dní teď i 32 ale ovulku mám podle hlenu i BT 14 DC, děkuju za podporu
a jak jste na tom vy ![]()
@Mikayla já mam ovulku 16DC a cyklus 30 dní.. podle BT a čípku
Už chci spadnout do snažící mánie
Jsem tak nedočkavá.. Zajmalo by mě jestli budu mít tenhle měsíc opravdu ovulku, když mam docela velkej folík..To by byl pokrok, někdo totiž po potratu ani neovuluje.. vy se snažíte tenhle měsíc rovnou?
Začínam mít myšlenky, jako vykašlat se na dr a prubnout ovulku tenhle měsíc rovnou..
Když už je tak blízko.. přecejen jsem nebyla na kyretáži a hodně ženskejch, co otěhotněly hned po potratu bez kyretáže, tak donosily zdravý miminko.. a když už jsem „pohnojená“ hormonama, jak se řiká..přijde mi najednou škoda to nevyužít ![]()
Já na tvým místě bych to prubla, pokud si nebyla na kyretáži tak na to kašla jdi do toho, maximálně tě dr zdrbe žes nepočkala a pokud se tenhle měsíc nezadaří tak to ani nepozná
moja babča taky otěhotněla hned po SP, a mamka je výsledek
my na to taky vlítnem a třeba se zadaří ![]()
@Mikayla Když já se i tak trochu bojim kvůli tý sliznici 4mm nevim jestli to doroste..nevim jak rychle to dorůstá
abych neotěhotněla a mimís se pak třeba neudržel.. ![]()