Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nonynka8 píše:
Tak my se snažíme od 25.6.
no to je skoro jak my. my od začátku června. A to jsme byli na dovči, kde jsem měla ovulku a nic…
tak jsem spadla z višně na zem, že to nejde hned a začala to řešit.
Denisa7 píše:nonynka8 píše:no to je skoro jak my. my od začátku června. A to jsme byli na dovči, kde jsem měla ovulku a nic…
Tak my se snažíme od 25.6.tak jsem spadla z višně na zem, že to nejde hned a začala to řešit.
Hm, tak to jsme na tom podobně.
A za celou dobu to neklaplo? Já jsem právě už těhu byla ale samovolně jsem potratila, takže jsem taky velmi rychle „vystřízlivěla“
Aspoň tu mám někoho, kdo se snaží stejně, jako my ![]()
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít
( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? ) ![]()
Ahoj, můžu se přidat? Je mi 30let a zítra čekám MS ( doufám poslední )a pak začne snaženíčko o naše první prtě
Taky bych si přála mimi pod stromeček.
Luciuse píše:
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovalaJinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání
bojím bojím injekcí
, byla jste některá na tom už??
Ahoj, není se čeho bát. Vůbec to nebolí, ani já zrovna nejsem milovnaík injekcí a v pohodě. Jen jsem pak asi za hodinku po tom měla lehčí pocit závratě a vlastně celý den jsem byla taková malátnější, ale těžko říct, zda to bylo tím. Dr. mi říkal, že v příbalový letáku je napsáno, že MS dorazí do 6 dní, on tomu dává tak 10, no a já to ve finále dostala 12. den. Ale po 70 dnech už mi pár dní navíc bylo vcelku fuk. ![]()
Luciuse píše:
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? )
Dej citovat a pak si udělej těhu test!!!!!
![]()
Zdravím, tak jsem se dostala k pc až teď.. je tady nějaká snažilka, co jí čeká ovulka kolem Mikuláše? hezký večer všem a gratuluji ke // a k nadějnému zpoždění… ![]()
Ahoj, no pokud se nezadaří teď, tak pak další ovulka bude až kolem 13 prosince.
Tak doufám, že se zadaří, moc držím palečky… to by mohla být pod stromečkem už fotka z ultrazvuku.. jupíííí
a když ne teď, tak ať pak můžou být ozdoby z pozitivních těhotenských testů…
![]()
karkulka35 píše:
Tak doufám, že se zadaří, moc držím palečky… to by mohla být pod stromečkem už fotka z ultrazvuku.. jupíííía když ne teď, tak ať pak můžou být ozdoby z pozitivních těhotenských testů…
![]()
![]()
to by bylo úžasné, ale pomalu mi to připadá jako scifi
![]()
Denisa7 píše:Šalvějka píše:Díky za přijetí.
ahoj Deniso, vítámtak zůstaň u nás, kdo ví, třeba se tu moc dlouho jako snažilka neohřeješ
Je tu někdo, kdo bude začátkem prosince testovat?
Ahojky, já ![]()
ms mám dostat 28.11. tak chci teď o víkendu zkusit testík
f-l-e-a píše:Luciuse píše:Ahoj, není se čeho bát. Vůbec to nebolí, ani já zrovna nejsem milovnaík injekcí a v pohodě. Jen jsem pak asi za hodinku po tom měla lehčí pocit závratě a vlastně celý den jsem byla taková malátnější, ale těžko říct, zda to bylo tím. Dr. mi říkal, že v příbalový letáku je napsáno, že MS dorazí do 6 dní, on tomu dává tak 10, no a já to ve finále dostala 12. den. Ale po 70 dnech už mi pár dní navíc bylo vcelku fuk.
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovalaJinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání
bojím bojím injekcí
, byla jste některá na tom už??
Aha, no já budu právě potom celej den venku prodávat punč, tak bych nerada aby mi bylo zle
, tak to se musím ještě doktora zeptat. Snad to bude dobrý ![]()
Denisa7 píše:Luciuse píše:Dej citovat a pak si udělej těhu test!!!!!
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? )
![]()
Děkuji, děkuji
a těhu test budu dělat až v pátek ![]()