Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
22.11.11 17:25

Tak my se snažíme od 25.6. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 17:55
nonynka8 píše:

no to je skoro jak my. my od začátku června. A to jsme byli na dovči, kde jsem měla ovulku a nic… :-o tak jsem spadla z višně na zem, že to nejde hned a začala to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
22.11.11 18:04
Denisa7 píše:
nonynka8 píše:
no to je skoro jak my. my od začátku června. A to jsme byli na dovči, kde jsem měla ovulku a nic… :-o tak jsem spadla z višně na zem, že to nejde hned a začala to řešit.

Hm, tak to jsme na tom podobně. :zed: A za celou dobu to neklaplo? Já jsem právě už těhu byla ale samovolně jsem potratila, takže jsem taky velmi rychle „vystřízlivěla“ :roll: Aspoň tu mám někoho, kdo se snaží stejně, jako my :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.11.11 18:08

audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít :-? ( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? ) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
22.11.11 18:45

Ahoj, můžu se přidat? Je mi 30let a zítra čekám MS ( doufám poslední )a pak začne snaženíčko o naše první prtě :P Taky bych si přála mimi pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
22.11.11 18:46
Luciuse píše:
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovala :lol: Jinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání :cry: bojím bojím injekcí 8-o , byla jste některá na tom už?? :mrgreen:

Ahoj, není se čeho bát. Vůbec to nebolí, ani já zrovna nejsem milovnaík injekcí a v pohodě. Jen jsem pak asi za hodinku po tom měla lehčí pocit závratě a vlastně celý den jsem byla taková malátnější, ale těžko říct, zda to bylo tím. Dr. mi říkal, že v příbalový letáku je napsáno, že MS dorazí do 6 dní, on tomu dává tak 10, no a já to ve finále dostala 12. den. Ale po 70 dnech už mi pár dní navíc bylo vcelku fuk. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 18:55
Luciuse píše:
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít :-? ( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? ) :nevim:

Dej citovat a pak si udělej těhu test!!!!! 8-o :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.11.11 20:29

Zdravím, tak jsem se dostala k pc až teď.. je tady nějaká snažilka, co jí čeká ovulka kolem Mikuláše? hezký večer všem a gratuluji ke // a k nadějnému zpoždění… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 20:39

Ahoj, no pokud se nezadaří teď, tak pak další ovulka bude až kolem 13 prosince.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.11.11 20:54

Tak doufám, že se zadaří, moc držím palečky… to by mohla být pod stromečkem už fotka z ultrazvuku.. jupíííí :dance: a když ne teď, tak ať pak můžou být ozdoby z pozitivních těhotenských testů… :pankac: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 21:02
karkulka35 píše:
Tak doufám, že se zadaří, moc držím palečky… to by mohla být pod stromečkem už fotka z ultrazvuku.. jupíííí :dance: a když ne teď, tak ať pak můžou být ozdoby z pozitivních těhotenských testů… :pankac: :potlesk: :mrgreen:

to by bylo úžasné, ale pomalu mi to připadá jako scifi :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.11.11 21:05
Denisa7 píše:
Šalvějka píše:
ahoj Deniso, vítám :-D tak zůstaň u nás, kdo ví, třeba se tu moc dlouho jako snažilka neohřeješ :wink:
Díky za přijetí.
Je tu někdo, kdo bude začátkem prosince testovat? :-)

Ahojky, já :oops:
ms mám dostat 28.11. tak chci teď o víkendu zkusit testík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
871
22.11.11 21:07

jinak ahojky všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.11.11 21:07
f-l-e-a píše:
Luciuse píše:
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovala :lol: Jinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání :cry: bojím bojím injekcí 8-o , byla jste některá na tom už?? :mrgreen:
Ahoj, není se čeho bát. Vůbec to nebolí, ani já zrovna nejsem milovnaík injekcí a v pohodě. Jen jsem pak asi za hodinku po tom měla lehčí pocit závratě a vlastně celý den jsem byla taková malátnější, ale těžko říct, zda to bylo tím. Dr. mi říkal, že v příbalový letáku je napsáno, že MS dorazí do 6 dní, on tomu dává tak 10, no a já to ve finále dostala 12. den. Ale po 70 dnech už mi pár dní navíc bylo vcelku fuk. 8)

Aha, no já budu právě potom celej den venku prodávat punč, tak bych nerada aby mi bylo zle :,( , tak to se musím ještě doktora zeptat. Snad to bude dobrý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.11.11 21:09
Denisa7 píše:
Luciuse píše:
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít :-? ( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? ) :nevim:
Dej citovat a pak si udělej těhu test!!!!! 8-o :palec:

Děkuji, děkuji
:kytka: a těhu test budu dělat až v pátek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest