Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Audrey44 - tak to už finišujete s bydlením když to vidíš také na ten prosinec. Já mám mít plodný dny kolem Mikuláše a pak až na Silvestra.......ale jen dle internetových výpočtů…Já tomu nechám volný průběh, prostě jak bude chuť a uvidíme kdy se zadaří
Tento víkend máme dodělat odpad a vodu v kuchyni a trochu pošachovat nábytek.......no dneska v práci mě to vůbec nebaví ![]()
smallinka píše:
Audrey44 - tak to už finišujete s bydlením když to vidíš také na ten prosinec. Já mám mít plodný dny kolem Mikuláše a pak až na Silvestra.......ale jen dle internetových výpočtů…Já tomu nechám volný průběh, prostě jak bude chuť a uvidíme kdy se zadaříTento víkend máme dodělat odpad a vodu v kuchyni a trochu pošachovat nábytek.......no dneska v práci mě to vůbec nebaví
My jsme rekonstruovali - od března a teď doděláváme poslední věci… A snažení si dáme pod stromeček
Plodný dny mám mít asi od 26.12., tak uvidíme jak se povede
Kéž by. Objednala jsem si gelík Conceive plus, tak jsem zvědavá. Já dnes v práci taky nic moc, je mi navíc dost špatně kvůli MS, tak už se těším domů… ![]()
Ahoj holky, koukám tady se rekonstruuje, asi jako u nás doma. máme sundaný sádrokartony, povedeme tamtudy el. kabely, pak znovu sádráky přidělat i na stropy, udělat elektroinstalaci, vymalovat, obložit dřevem a dovybavit.uff, to je výčet
btw, dělám výběrko na sponzora, nechcete se někdo zúčastnit?
Potřebuju se poradit, dnes jsem se testovala, hlavně proto že mě poslední dobou bolí pupik asi jako před ms a rozbolely mě prsa, a do ms asi týden, a na testu se objevily //, jenže ta testovací je slabá jako vlásek, je růžová, ale strašně tenoulinká, tak nevím co si o tom mám myslet, zkusím ještě testnout cca za dva dny, až si odchodím noční a ufidíme. třeba byl test jen špatnej, nebo to je falešně negativní
, je to desítka test, ty to prej často dělaj.Možná pak koupím méně citlivé.
Šalvějka píše:
Ahoj holky, koukám tady se rekonstruuje, asi jako u nás doma. máme sundaný sádrokartony, povedeme tamtudy el. kabely, pak znovu sádráky přidělat i na stropy, udělat elektroinstalaci, vymalovat, obložit dřevem a dovybavit.uff, to je výčetbtw, dělám výběrko na sponzora, nechcete se někdo zúčastnit?
Potřebuju se poradit, dnes jsem se testovala, hlavně proto že mě poslední dobou bolí pupik asi jako před ms a rozbolely mě prsa, a do ms asi týden, a na testu se objevily //, jenže ta testovací je slabá jako vlásek, je růžová, ale strašně tenoulinká, tak nevím co si o tom mám myslet, zkusím ještě testnout cca za dva dny, až si odchodím noční a ufidíme. třeba byl test jen špatnej, nebo to je falešně negativní
My teda taky rekonstruujme
Podle toho, co píšeš, tak to tak i vypadá, mě prsa rozbolely taky, ale mám to dostat až za dlouho, i duch na testu se počítá !!! ![]()
Ahojky, tak moc děkuju za povzbuzení
, jenže spíš tomu nevěřím než věřím, ale je fakt že co by tam ta čárka dělala, kdyby aspoň pidínek hcg v moči nebyl. no dám tomu čas, ten ukáže
a co rekonstruujete?
Šalvějka píše:
Ahoj holky, koukám tady se rekonstruuje, asi jako u nás doma. máme sundaný sádrokartony, povedeme tamtudy el. kabely, pak znovu sádráky přidělat i na stropy, udělat elektroinstalaci, vymalovat, obložit dřevem a dovybavit.uff, to je výčetbtw, dělám výběrko na sponzora, nechcete se někdo zúčastnit?
Nechci to zakřiknout, ale myslím, že budeš těhu! ![]()
Noo tak holky, tak jestli jo, tak to bude mazec, prostože sice se dá říct, že se snažíme, ale co se týče ovu, tak tu jsme docela promrHali
jestli jsme jednou dělali tuli tuli, víc ani ťuk
tak pak písnu jak a co a doufám, že i vy brzy přijdete s podobným příspěvkem ![]()
audrey44 píše:smallinka píše:My jsme rekonstruovali - od března a teď doděláváme poslední věci… A snažení si dáme pod stromeček
Audrey44 - tak to už finišujete s bydlením když to vidíš také na ten prosinec. Já mám mít plodný dny kolem Mikuláše a pak až na Silvestra.......ale jen dle internetových výpočtů…Já tomu nechám volný průběh, prostě jak bude chuť a uvidíme kdy se zadaříTento víkend máme dodělat odpad a vodu v kuchyni a trochu pošachovat nábytek.......no dneska v práci mě to vůbec nebaví
Plodný dny mám mít asi od 26.12., tak uvidíme jak se povede
Kéž by. Objednala jsem si gelík Conceive plus, tak jsem zvědavá. Já dnes v práci taky nic moc, je mi navíc dost špatně kvůli MS, tak už se těším domů…
Šalvějka píše:
Šalvějka píše:
Ahojky, tak moc děkuju za povzbuzení, jenže spíš tomu nevěřím než věřím, ale je fakt že co by tam ta čárka dělala, kdyby aspoň pidínek hcg v moči nebyl. no dám tomu čas, ten ukáže
a co rekonstruujete?
Já jsem ji měla taky velmi slaboučkou a pak krásně sílila, takže si myslím, že to bude vončo ! ![]()
My bydlíme společně s našima, ale máme vše svoje a teď doděláváme podkroví, už máme krbovky a zdi, takže je skoro základ hotový ![]()
Šalvějka píše:
Noo tak holky, tak jestli jo, tak to bude mazec, prostože sice se dá říct, že se snažíme, ale co se týče ovu, tak tu jsme docela promrHali
jestli jsme jednou dělali tuli tuli, víc ani ťuk
tak pak písnu jak a co a doufám, že i vy brzy přijdete s podobným příspěvkem ![]()
Ahojky, taky si myslím, že čekáš už mimi
já si dneska dělala test a nic
tak zítra asi zavolám doktorovi, jestli se na mě nemrkne, když mi bývá špatně ![]()
Taz píše:Vera111 píše:Tyjo, úplně jsi mě takhle poránu dojala
Test je pozitivníííí!!! Mám strach se radovat, když to minule dopadlo tak špatně. Ale snad to tentokrát bude dobrý! Den po vynechání MS a je tam dálnice jak blázen a naběhla hned v první vteřině! To se mi nestalo ani když jsem čekala Máju. Tenkrát se mi // objevila až týden po zpoždění!
A už jsem zase všechny obvolala! Já jsem nenapravitelnáMooooc gratuluju a tiše závidím…
V dobrém závidím
Tentokrát to dopadne dobře!!!! Držím palce!!!!
Gratuluju ![]()
Šalvějka píše:
Jsi těhu
Já taky plašila, že mám negativní test, že slabounká čárka se nepočítá… Abyla jsem těhotná
Takže kup stejný test - aspon 2ks a testuj obden nebo ob 2 dny… pokud bude zas druhá čárka a bude sílit, tak můžeme gratulovat
I když já myslím, že je to už ted jasná věc ![]()
Zdravím, mohu se přidat do snažilek v prosinci? Ovulku čekám kolem Mikuláše, tak snad po stromeček by mohlo být vytoužené mimi.. moc bych si přála ho dát příteli jako dáreček.. přeji hezký večer a gratuluji všem s //. ![]()