Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
480
21.11.11 13:18

Audrey44 - tak to už finišujete s bydlením když to vidíš také na ten prosinec. Já mám mít plodný dny kolem Mikuláše a pak až na Silvestra.......ale jen dle internetových výpočtů…Já tomu nechám volný průběh, prostě jak bude chuť a uvidíme kdy se zadaří :-) Tento víkend máme dodělat odpad a vodu v kuchyni a trochu pošachovat nábytek.......no dneska v práci mě to vůbec nebaví :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.11.11 13:24
smallinka píše:
Audrey44 - tak to už finišujete s bydlením když to vidíš také na ten prosinec. Já mám mít plodný dny kolem Mikuláše a pak až na Silvestra.......ale jen dle internetových výpočtů…Já tomu nechám volný průběh, prostě jak bude chuť a uvidíme kdy se zadaří :-) Tento víkend máme dodělat odpad a vodu v kuchyni a trochu pošachovat nábytek.......no dneska v práci mě to vůbec nebaví :-(

My jsme rekonstruovali - od března a teď doděláváme poslední věci… A snažení si dáme pod stromeček :-) Plodný dny mám mít asi od 26.12., tak uvidíme jak se povede :-) Kéž by. Objednala jsem si gelík Conceive plus, tak jsem zvědavá. Já dnes v práci taky nic moc, je mi navíc dost špatně kvůli MS, tak už se těším domů… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.11.11 14:11

Ahoj holky, koukám tady se rekonstruuje, asi jako u nás doma. máme sundaný sádrokartony, povedeme tamtudy el. kabely, pak znovu sádráky přidělat i na stropy, udělat elektroinstalaci, vymalovat, obložit dřevem a dovybavit.uff, to je výčet :mrgreen: btw, dělám výběrko na sponzora, nechcete se někdo zúčastnit? :mrgreen: Potřebuju se poradit, dnes jsem se testovala, hlavně proto že mě poslední dobou bolí pupik asi jako před ms a rozbolely mě prsa, a do ms asi týden, a na testu se objevily //, jenže ta testovací je slabá jako vlásek, je růžová, ale strašně tenoulinká, tak nevím co si o tom mám myslet, zkusím ještě testnout cca za dva dny, až si odchodím noční a ufidíme. třeba byl test jen špatnej, nebo to je falešně negativní :nevim:, je to desítka test, ty to prej často dělaj.Možná pak koupím méně citlivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
21.11.11 14:14
Šalvějka píše:
Ahoj holky, koukám tady se rekonstruuje, asi jako u nás doma. máme sundaný sádrokartony, povedeme tamtudy el. kabely, pak znovu sádráky přidělat i na stropy, udělat elektroinstalaci, vymalovat, obložit dřevem a dovybavit.uff, to je výčet :mrgreen: btw, dělám výběrko na sponzora, nechcete se někdo zúčastnit? :mrgreen: Potřebuju se poradit, dnes jsem se testovala, hlavně proto že mě poslední dobou bolí pupik asi jako před ms a rozbolely mě prsa, a do ms asi týden, a na testu se objevily //, jenže ta testovací je slabá jako vlásek, je růžová, ale strašně tenoulinká, tak nevím co si o tom mám myslet, zkusím ještě testnout cca za dva dny, až si odchodím noční a ufidíme. třeba byl test jen špatnej, nebo to je falešně negativní :nevim:, je to desítka test, ty to prej často dělaj.Možná pak koupím méně citlivé.

My teda taky rekonstruujme :mrgreen: Podle toho, co píšeš, tak to tak i vypadá, mě prsa rozbolely taky, ale mám to dostat až za dlouho, i duch na testu se počítá !!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.11.11 14:34

Ahojky, tak moc děkuju za povzbuzení :wink: , jenže spíš tomu nevěřím než věřím, ale je fakt že co by tam ta čárka dělala, kdyby aspoň pidínek hcg v moči nebyl. no dám tomu čas, ten ukáže :-) a co rekonstruujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.11.11 14:36
Šalvějka píše:

Nechci to zakřiknout, ale myslím, že budeš těhu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
21.11.11 15:04

Noo tak holky, tak jestli jo, tak to bude mazec, prostože sice se dá říct, že se snažíme, ale co se týče ovu, tak tu jsme docela promrHali :lol: jestli jsme jednou dělali tuli tuli, víc ani ťuk :-) :-) tak pak písnu jak a co a doufám, že i vy brzy přijdete s podobným příspěvkem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
21.11.11 15:16

Určitě dej vědět!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.11.11 15:21
Tak to ti věřím, mě TO čeká asi v neděli tak budu taky k ničemu :-))
audrey44 píše:
smallinka píše:
Audrey44 - tak to už finišujete s bydlením když to vidíš také na ten prosinec. Já mám mít plodný dny kolem Mikuláše a pak až na Silvestra.......ale jen dle internetových výpočtů…Já tomu nechám volný průběh, prostě jak bude chuť a uvidíme kdy se zadaří :-) Tento víkend máme dodělat odpad a vodu v kuchyni a trochu pošachovat nábytek.......no dneska v práci mě to vůbec nebaví :-(
My jsme rekonstruovali - od března a teď doděláváme poslední věci… A snažení si dáme pod stromeček :-) Plodný dny mám mít asi od 26.12., tak uvidíme jak se povede :-) Kéž by. Objednala jsem si gelík Conceive plus, tak jsem zvědavá. Já dnes v práci taky nic moc, je mi navíc dost špatně kvůli MS, tak už se těším domů… :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
21.11.11 15:23
8-o tyy joo tak to by mohlo být :-)) vy se snažíte jak dlouho? je to takový podivný slovo to snažení, už se mi začíná protivit jak to furt píšu :jazyk:
Šalvějka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
21.11.11 15:26
Šalvějka píše:
Ahojky, tak moc děkuju za povzbuzení :wink: , jenže spíš tomu nevěřím než věřím, ale je fakt že co by tam ta čárka dělala, kdyby aspoň pidínek hcg v moči nebyl. no dám tomu čas, ten ukáže :-) a co rekonstruujete?

Já jsem ji měla taky velmi slaboučkou a pak krásně sílila, takže si myslím, že to bude vončo ! :huban:
My bydlíme společně s našima, ale máme vše svoje a teď doděláváme podkroví, už máme krbovky a zdi, takže je skoro základ hotový :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
21.11.11 18:21

Šalvějka píše:
Noo tak holky, tak jestli jo, tak to bude mazec, prostože sice se dá říct, že se snažíme, ale co se týče ovu, tak tu jsme docela promrHali :lol: jestli jsme jednou dělali tuli tuli, víc ani ťuk :-) :-) tak pak písnu jak a co a doufám, že i vy brzy přijdete s podobným příspěvkem :mavam:

Ahojky, taky si myslím, že čekáš už mimi :potlesk: já si dneska dělala test a nic :cry: tak zítra asi zavolám doktorovi, jestli se na mě nemrkne, když mi bývá špatně :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
21.11.11 19:25
Taz píše:
Vera111 píše:
Test je pozitivníííí!!! Mám strach se radovat, když to minule dopadlo tak špatně. Ale snad to tentokrát bude dobrý! Den po vynechání MS a je tam dálnice jak blázen a naběhla hned v první vteřině! To se mi nestalo ani když jsem čekala Máju. Tenkrát se mi // objevila až týden po zpoždění!
A už jsem zase všechny obvolala! Já jsem nenapravitelná :dance:
Tyjo, úplně jsi mě takhle poránu dojala :potlesk: Mooooc gratuluju a tiše závidím… :wink: V dobrém závidím :wink: Tentokrát to dopadne dobře!!!! Držím palce!!!! :potlesk:

Gratuluju :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
21.11.11 20:07
Šalvějka píše:

Jsi těhu :-) Já taky plašila, že mám negativní test, že slabounká čárka se nepočítá… Abyla jsem těhotná :-) :srdce: Takže kup stejný test - aspon 2ks a testuj obden nebo ob 2 dny… pokud bude zas druhá čárka a bude sílit, tak můžeme gratulovat :-) I když já myslím, že je to už ted jasná věc :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
21.11.11 21:14

Zdravím, mohu se přidat do snažilek v prosinci? Ovulku čekám kolem Mikuláše, tak snad po stromeček by mohlo být vytoužené mimi.. moc bych si přála ho dát příteli jako dáreček.. přeji hezký večer a gratuluji všem s //. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí