Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
15.11.11 09:43

Ahoj holky! Tak už tu máme pořádnou zimu, co? Já i přítel jsme pěkně nastydlí, tak už se těším až bude zítra odpoledne a my před sebou budeme mít pár dní volna. Chtěla bych o víkendu vyrobit adventní věnec, tak snad už budu zdravá. Nikdy jsem ho nedělala, tak držte pěsti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.11.11 11:51

Ahojky, to teda, ale my jsme zatím nezdolní,ani rýmička, ani kašlíček :lol:. taky tady mám fůru práce, adventní věnce vyrábím každý rok, dělám vždycky tři, pro nás a pro naše rodiče, ještě mě čeká vyrobit pár dárečků a do toho děláme doma nový el. rozvody, sádráky, no prostě všude bordel, bojím se, abych to všechno stihla, a to nemluvím o cukroví. Hele holky, dneska jsem si koupila conceive plus gel, nemáte s ním někdo zkušenost? jestli fakt pomoh nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.11.11 13:01
Šalvějka píše:
Hele holky, dneska jsem si koupila conceive plus gel, nemáte s ním někdo zkušenost? jestli fakt pomoh nebo ne?

To by mě taky zajímalo… Dnes ho chci objednávat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
15.11.11 13:05

Ahojky. Tak mě už mrcha konečně skončila, tak jsme se začali zase snažit :lol: S tou zimou je to mazec, každé ráno pomalu -7°, no fuj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.11.11 13:15

Závidím… Mně čekají ještě 2 MS a o vánocích hurá na snažení. Snad se taky dočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.11.11 13:18

Já ho objednala na otehotnet.cz, byl k tomu v ceně 5× ovu test a 5× těhu test, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.11.11 13:20
Šalvějka píše:
Já ho objednala na otehotnet.cz, byl k tomu v ceně 5× ovu test a 5× těhu test, tak uvidíme.

Přesně to samé chci i já :-) Z otehotnet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.11.11 15:10

Ahoj holky, listopad nevyšel, tak jdu k vám do prosince. Můžu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.11.11 15:12
Šalvějka píše:
Ahojky, to teda, ale my jsme zatím nezdolní,ani rýmička, ani kašlíček :lol:. taky tady mám fůru práce, adventní věnce vyrábím každý rok, dělám vždycky tři, pro nás a pro naše rodiče, ještě mě čeká vyrobit pár dárečků a do toho děláme doma nový el. rozvody, sádráky, no prostě všude bordel, bojím se, abych to všechno stihla, a to nemluvím o cukroví. Hele holky, dneska jsem si koupila conceive plus gel, nemáte s ním někdo zkušenost? jestli fakt pomoh nebo ne?

K tomu gelu, taky jsem si ho koupila a asi pomohl, ale mimi se nějak vstřebalo, tak jsem tady… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.11.11 15:22
Mahja píše:
Ahoj holky, listopad nevyšel, tak jdu k vám do prosince. Můžu?

Ahojky, jasně, vítej u nás. A co se stalo konkrétněji? Jestli se můžu zeptat… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.11.11 15:26

Smůla se mi lepí na paty. :-( V září jsem byla na ukončení těhu z důvodu VV, září jsme měli pauzu a v říjnu se začali snažit. Zadařilo se, ale zase jsem měla svůj špatný pocit, čárku na testu jsem měla slabou několik dnů, tak jsem šla k doktorovi, na utz ještě nic nešlo vidět, tak jsem šla na druhý den na krev, potvrzeno HCG jsem měla 90, ale já si přes víkend dělala testy a ty byly najednou neativní, tak jsem to obrečela, dneska byla u doktora, a že to nemusí nic znamenat, že nemám testům věřit, tak zase krev, ale nyní je už HCG 4 jednotky, tak se to nějak vstřebalo. Zítra jdu na injekci na vyvolání MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
15.11.11 15:31
Mahja píše:
Smůla se mi lepí na paty. :-( V září jsem byla na ukončení těhu z důvodu VV, září jsme měli pauzu a v říjnu se začali snažit. Zadařilo se, ale zase jsem měla svůj špatný pocit, čárku na testu jsem měla slabou několik dnů, tak jsem šla k doktorovi, na utz ještě nic nešlo vidět, tak jsem šla na druhý den na krev, potvrzeno HCG jsem měla 90, ale já si přes víkend dělala testy a ty byly najednou neativní, tak jsem to obrečela, dneska byla u doktora, a že to nemusí nic znamenat, že nemám testům věřit, tak zase krev, ale nyní je už HCG 4 jednotky, tak se to nějak vstřebalo. Zítra jdu na injekci na vyvolání MS.

Moc mě to mrzí… Tak snad to teď vyjde!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.11.11 15:35
audrey44 píše:
Mahja píše:
Smůla se mi lepí na paty. :-( V září jsem byla na ukončení těhu z důvodu VV, září jsme měli pauzu a v říjnu se začali snažit. Zadařilo se, ale zase jsem měla svůj špatný pocit, čárku na testu jsem měla slabou několik dnů, tak jsem šla k doktorovi, na utz ještě nic nešlo vidět, tak jsem šla na druhý den na krev, potvrzeno HCG jsem měla 90, ale já si přes víkend dělala testy a ty byly najednou neativní, tak jsem to obrečela, dneska byla u doktora, a že to nemusí nic znamenat, že nemám testům věřit, tak zase krev, ale nyní je už HCG 4 jednotky, tak se to nějak vstřebalo. Zítra jdu na injekci na vyvolání MS.
Moc mě to mrzí… Tak snad to teď vyjde!!! :kytka:

Díky. Kéž by, ale nějak zrácím síly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
15.11.11 15:37

Ahoj Mahjo, hm, to mě mrzí, znám tě ze snažilek z listopadu. Pojď k nám. :kytka: Mám podobnou zkušenost, ale neboj, nálada se zlepší, budou Vánoce, tak půjdou myšlenky trošku jiným směrem :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
15.11.11 15:42
nonynka8 píše:
Ahoj Mahjo, hm, to mě mrzí, znám tě ze snažilek z listopadu. Pojď k nám. :kytka: Mám podobnou zkušenost, ale neboj, nálada se zlepší, budou Vánoce, tak půjdou myšlenky trošku jiným směrem :huban:

Ahoj, díky, kéž by.....
Teď musím pádit na rehabilitace. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí