Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
288
22.11.11 14:21
Luciuse píše:
Děkuji, jojo sestřička říkala, že tak 3-4 dny a dostanu mens. No třeba se v pátek ještě čárky objeví, ale nevím no, moc tomu nevěřím, i když bych chtěla moc :mrgreen:

A kolik dní máš zpoždění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.11.11 14:33

Ahojky vítám dálší snažilky :-D Tak si myslím, že stejně budu doufat v dvě // až pod stromeček. prostě si myslím, že těhu nejsem, za pár dní přijede teta a bude po pr..li :cert: ale nevadí :-) v prosinci mám ovu někjak kolem 7.-8. tak tentrokrát ji opravdu využijeme, ne jako tento měsíc :mrgreen: a vůbec, využijem celej ten měsíc :-D jinak na vánoce jsem už docela připravená, jen dodělat pár maličkostí, a teď o víkendu vyrobit 2 adventní věnce, ať můžeme od neděle pálit.

K té vyvolávačce, naštěstí nevím oč jde, hrozila mi, ale pak jsem to dostala sama od sebe, neměla jsem celé léto ms po vysazení HA, to bylo fajn, ale neříkám, že mě to neděsilo. zkusila jsem kontryhel, a ono to přišlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 14:43

Taky se chystám na výrobu věnce. Bude to moje premiéra, tak snad se povede :think: Ještě musím do květinářství pro kruh, drát a ozdoby a o víkendu pro větvičky do lesa. No jsem na to zvědavá… Kontryhel jsem taky začala pít s novým cyklem, tak jsem zvědavá na příští MS. A doufám, že ta bude poslední, že se o vánocích opravdu zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.11.11 14:46

no tak to vidím podobně :-) jsem dokonale připravena, vyzbrojena conceive gelem, tak ještě aby to neklaplo! :-D tedˇsi teda ještě počkám na mršku, a pak tradáááá :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 15:03

A kde jsi objednávala Conceive? Mně by měl dorazit zítra :-) Doufám, že balení bude neutrální, protože mi má přijít do práce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.11.11 15:17

Objednávala jsem ho na otehonet.cz, byl v akci a byli k němu 5× těhu test a 5× ovu test. a přišel v bílé bublinkaté obálce, nikde žádná obrázek nebo nápis :-) takže žádný strach mít nemusíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 15:22

No tak super :) Přesně ten samý (5+5 testů k tomu) jsem na otehotnet objednávala taky. Tak díkybohu za neutrální balení:-D Já se dneska v poledne třásla, abych nepřišla do práce a tam šéf, že mi přebíral balíček z otehotnet.cz :-D No ještě nesmím jásat, ještě nedorazilo nic :-D Uvidíme zítra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 15:56

Ahoj holky, taky jsem si objednala testy, tento měsíc ovulka už proběhla, testovala jsem, snažili jsme se celkem slušně, tak teď čekám. Jinak čekám už od asi půl roku, tak ani nevím, kam patří, jestli do listopadových snažilek, nebo sem :nevim:
Každopádně mimi chci moc. Manželovi to trvalo dýl, ale tak se nějak smířil. Jedno už máme syna 6 let, takže momentálně je v první třídě a ta nám spolu s fotbalem a klavírem vyplňuje veškerý volný čas. Přesto si umím představit, a hlavně po tom moc toužím, mít doma miminko, piplat ho a užít si to. Při prvním jsem studovala a tak se nějak zpětně orientuji podle fotek jak to uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
22.11.11 16:15

ahoj Deniso, vítám :-D tak zůstaň u nás, kdo ví, třeba se tu moc dlouho jako snažilka neohřeješ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 16:20
Šalvějka píše:
ahoj Deniso, vítám :-D tak zůstaň u nás, kdo ví, třeba se tu moc dlouho jako snažilka neohřeješ :wink:

Díky za přijetí.
Je tu někdo, kdo bude začátkem prosince testovat? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
22.11.11 16:30

Vítám novou snažilku :kytka: Já budu testovat tak kolem 7.12., tak snad budeme obě s // ! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
22.11.11 16:51
Denisa7 píše:
Šalvějka píše:
ahoj Deniso, vítám :-D tak zůstaň u nás, kdo ví, třeba se tu moc dlouho jako snažilka neohřeješ :wink:
Díky za přijetí.
Je tu někdo, kdo bude začátkem prosince testovat? :-)

Tak yse hlásím s testováním...... Asi tak 8.12. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
22.11.11 16:51
nonynka8 píše:
Vítám novou snažilku :kytka: Já budu testovat tak kolem 7.12., tak snad budeme obě s // ! :srdce:

Snad budeme tři s // :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 16:52
nonynka8 píše:
Vítám novou snažilku :kytka: Já budu testovat tak kolem 7.12., tak snad budeme obě s // ! :srdce:

to čekání je hrozné! moc doufám v ty dvě // ale zase se nechci sklamat. No a kdyžtak, tak si objednám další dávku ovutestů a pojedeme nanovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
22.11.11 16:53
Taz píše:
nonynka8 píše:
Snad budeme tři s // :-D

jasan ať je nás co nejvíc!!! jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí