Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Taz
630
21.11.11 22:10
karkulka35 píše:
Zdravím, mohu se přidat do snažilek v prosinci? Ovulku čekám kolem Mikuláše, tak snad po stromeček by mohlo být vytoužené mimi.. moc bych si přála ho dát příteli jako dáreček.. přeji hezký večer a gratuluji všem s //. :-D

Vítej :-)A přeju hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
22.11.11 07:35

Ahoj, ráda bych se přidala k Vám do skupiny. Mám sice obavu, že ani prosinec nebude tím šťastným měsícem, ale budu doufat. Teď něco o mně - je mi 25 a s manželem se snažíme od června. Doposud jsem měla dlouhé cykly, které buď byly anovulační a nebo možná i s ovulací, ale při cyklu 70 dní se fakt těžko hledá.. Mám za sebou agolutinové injekce a od listopadu mám nasazenou Proveru 5mg na úpravu cyklu a takhle to bude i v prosinci, když se nezadaří, tak pak asi clostík. Listopad mě ještě může překvapit //, ale spíš ne. FF mi sice ovu vyznačil, ale domnívám se, že nebyla a že ke zvýšení teplot došlo právě tou Proverou. Ostatním přeji příjemné „snažení“ a // pod stromeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.11.11 09:14
Ahoj vítej mezi nás :-) Já opět v práci, zrovna jsem udělala takový sek, to je znamení, že už tu nemám co dělat :-(( fakt už bych raději na tu mateřskou…nebaví mě to tu čím dál víc. Ikdyž mám v práci celkem v pohodě a neměnila bych, konečně jsem našla takovou, kde snad vydržím. Ale pořád ten stereotyp každý den 8 h u počítače :-(( pomoooc…
f-l-e-a píše:
Ahoj, ráda bych se přidala k Vám do skupiny. Mám sice obavu, že ani prosinec nebude tím šťastným měsícem, ale budu doufat. Teď něco o mně - je mi 25 a s manželem se snažíme od června. Doposud jsem měla dlouhé cykly, které buď byly anovulační a nebo možná i s ovulací, ale při cyklu 70 dní se fakt těžko hledá.. Mám za sebou agolutinové injekce a od listopadu mám nasazenou Proveru 5mg na úpravu cyklu a takhle to bude i v prosinci, když se nezadaří, tak pak asi clostík. Listopad mě ještě může překvapit //, ale spíš ne. FF mi sice ovu vyznačil, ale domnívám se, že nebyla a že ke zvýšení teplot došlo právě tou Proverou. Ostatním přeji příjemné „snažení“ a // pod stromeček.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.11.11 09:15
ahoj vítej :-) také mám ovu okolo mikuláše, teda asi tak nějak tak taky doufám, že by mohl být dáreček pod stromeček, ale ikdyž ne, tak se nic neděje, hlavně ať už začneme!!
karkulka35 píše:
Zdravím, mohu se přidat do snažilek v prosinci? Ovulku čekám kolem Mikuláše, tak snad po stromeček by mohlo být vytoužené mimi.. moc bych si přála ho dát příteli jako dáreček.. přeji hezký večer a gratuluji všem s //. :-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 09:21

Taky tě vítám mezi námi :-)

Holky, mně se taky už v práci vůbec nic nechce… Mám myšlenky úplně jinde. Začala jsem řešit pořádně vánoční dárky, takže mám co dělat a baví mě to. Pár dárků už máme, tak ještě ten zbytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.11.11 09:30
jaké máš? a pro koho? jen tak pro inspiraci já totiž taky vůbec nevím..... hlavně našim … se ségrou si dáváme poukázky na masáž :-) s manželem se nějak dohodnem, asi bude nová mikrovlnka :)) a třeba si něco dáme i hezkého pro radost. Ale těm rodičům to je vždycky nejtěžší aspoň pro mě …
audrey44 píše:
Taky tě vítám mezi námi :-)Holky, mně se taky už v práci vůbec nic nechce… Mám myšlenky úplně jinde. Začala jsem řešit pořádně vánoční dárky, takže mám co dělat a baví mě to. Pár dárků už máme, tak ještě ten zbytek…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 09:40

Mamce dáváme wellnes pobyt na 2 noci, taťka sbírá mince a letos chce zlatou cihličku, mé segře dáme společenskou hru a náušnice, druhé sestře dáme Filofax. Přítelova mamka dostane mobil a asi taky masáž (má potom hned narozeniny).A zbytek nevíme… My si s přítelem dáme jen nějakou maličkost - já chci třeba řetízek a přítel chce košili… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.11.11 09:54
:-) tak vidím že už to máte promyšlené, s těma náuškama si mi připomněla, že jsem vlastně chtěla naložit sestře i mamce taky náušky z bižu, z korálků, které si dělám sama a vypadají moc hezky, mamka je chce a ségra jedny už ztratila v Egyptě :-) tak dostane nový :) moje mamka taky ráda jezdí na nějaký relaxy :-) ale nevim sama by asi nejela, a taťkovi jsem si říkala že by nějakou knížku…no ještě uvidím…poradím se se ségrou. Jinak babičce jsme koupili dohromady takový ten velký mobil s velkýma tlačítkama, protože ona má takový ty naše starší a chuděra vždycky všechno pomačká vůbec na to nevidí…
audrey44 píše:
Mamce dáváme wellnes pobyt na 2 noci, taťka sbírá mince a letos chce zlatou cihličku, mé segře dáme společenskou hru a náušnice, druhé sestře dáme Filofax. Přítelova mamka dostane mobil a asi taky masáž (má potom hned narozeniny).A zbytek nevíme… My si s přítelem dáme jen nějakou maličkost - já chci třeba řetízek a přítel chce košili… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 10:09

Ten pobyt pro mamku je pro 2 osoby. Třeba mě vezme s sebou :-D Já hlavně letos chci vánoce pěkně v klidu, ani po nějakých konkrétních dárcích netoužím. Chci jen hezkou atmosféru a užít si to. Loni se mi vánoce vůbec nelíbily - jen stres… Měla jsem totiž před vánoci zápal plic a dlouho jsem marodila, takže jsem všechno zařizovala na poslední chvíli.

smallinka píše: :-) tak vidím že už to máte promyšlené, s těma náuškama si mi připomněla, že jsem vlastně chtěla naložit sestře i mamce taky náušky z bižu, z korálků, které si dělám sama a vypadají moc hezky, mamka je chce a ségra jedny už ztratila v Egyptě :-) tak dostane nový :) moje mamka taky ráda jezdí na nějaký relaxy :-) ale nevim sama by asi nejela, a taťkovi jsem si říkala že by nějakou knížku…no ještě uvidím…poradím se se ségrou. Jinak babičce jsme koupili dohromady takový ten velký mobil s velkýma tlačítkama, protože ona má takový ty naše starší a chuděra vždycky všechno pomačká vůbec na to nevidí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
22.11.11 10:58
jo přesná to já taky, žádný stresy, letos budu píct s mamkou cukroví společně, teď bydlíme u našich :-) nahoře…tak na to se těším :-) a dárky taky nechcu lítat po obchodech a honem něco že musím koupit…ikdyž to někdy takto dopadá…ale ráda bych se tomu vyvarovala. No já toužím po jediném dárku :srdce: ten kdyby se mi splnil tak jsem nešťastnější…
audrey44 píše:
Ten pobyt pro mamku je pro 2 osoby. Třeba mě vezme s sebou :-D Já hlavně letos chci vánoce pěkně v klidu, ani po nějakých konkrétních dárcích netoužím. Chci jen hezkou atmosféru a užít si to. Loni se mi vánoce vůbec nelíbily - jen stres… Měla jsem totiž před vánoci zápal plic a dlouho jsem marodila, takže jsem všechno zařizovala na poslední chvíli.
smallinka píše: :-) tak vidím že už to máte promyšlené, s těma náuškama si mi připomněla, že jsem vlastně chtěla naložit sestře i mamce taky náušky z bižu, z korálků, které si dělám sama a vypadají moc hezky, mamka je chce a ségra jedny už ztratila v Egyptě :-) tak dostane nový :) moje mamka taky ráda jezdí na nějaký relaxy :-) ale nevim sama by asi nejela, a taťkovi jsem si říkala že by nějakou knížku…no ještě uvidím…poradím se se ségrou. Jinak babičce jsme koupili dohromady takový ten velký mobil s velkýma tlačítkama, protože ona má takový ty naše starší a chuděra vždycky všechno pomačká vůbec na to nevidí…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.11.11 11:24

holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovala :lol: Jinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání :cry: bojím bojím injekcí 8-o , byla jste některá na tom už?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
22.11.11 13:12

Ahojky holky, tak vidím, že přípravy na vánoce už začínají :-) Já s dárkama jsem na tom hůř, manža je z rozvedené rodině a celkem lidí, které obdarováváme je 12! Takže i když bych koupila každému jen nějakou blbinu, tak je to stejně ranec :zed: Ale už chci letos zvolnit a říct, že teď máme na utrácení peněz to podkroví a každý fakt dostane maličkost. Pro ségru mám vymyšlenou šperkovnici, mojí mamce ruční vysavač a to je vše :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 14:04

My jsme taky oba z rovedených rodin, takže vím o čem mluvíš. Nejhorší je ty dárky vymyslet… Ale stejně se letos na vánoce moc těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
22.11.11 14:05
Luciuse píše:
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovala :lol: Jinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání :cry: bojím bojím injekcí 8-o , byla jste některá na tom už?? :mrgreen:

Držím pěsti k doktorovi… S vyvolávačkou bohužel žádnou zkušenost nemám, ale prej to není nic výjimečnýho. Slyšela jsem, že asi do 4 dnů po injekci bys měla dostat MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
22.11.11 14:19

Děkuji, jojo sestřička říkala, že tak 3-4 dny a dostanu mens. No třeba se v pátek ještě čárky objeví, ale nevím no, moc tomu nevěřím, i když bych chtěla moc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí