Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
karkulka35 píše:
Zdravím, mohu se přidat do snažilek v prosinci? Ovulku čekám kolem Mikuláše, tak snad po stromeček by mohlo být vytoužené mimi.. moc bych si přála ho dát příteli jako dáreček.. přeji hezký večer a gratuluji všem s //.
Vítej
A přeju hodně štěstí ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala k Vám do skupiny. Mám sice obavu, že ani prosinec nebude tím šťastným měsícem, ale budu doufat. Teď něco o mně - je mi 25 a s manželem se snažíme od června. Doposud jsem měla dlouhé cykly, které buď byly anovulační a nebo možná i s ovulací, ale při cyklu 70 dní se fakt těžko hledá.. Mám za sebou agolutinové injekce a od listopadu mám nasazenou Proveru 5mg na úpravu cyklu a takhle to bude i v prosinci, když se nezadaří, tak pak asi clostík. Listopad mě ještě může překvapit //, ale spíš ne. FF mi sice ovu vyznačil, ale domnívám se, že nebyla a že ke zvýšení teplot došlo právě tou Proverou. Ostatním přeji příjemné „snažení“ a // pod stromeček.
f-l-e-a píše:
Ahoj, ráda bych se přidala k Vám do skupiny. Mám sice obavu, že ani prosinec nebude tím šťastným měsícem, ale budu doufat. Teď něco o mně - je mi 25 a s manželem se snažíme od června. Doposud jsem měla dlouhé cykly, které buď byly anovulační a nebo možná i s ovulací, ale při cyklu 70 dní se fakt těžko hledá.. Mám za sebou agolutinové injekce a od listopadu mám nasazenou Proveru 5mg na úpravu cyklu a takhle to bude i v prosinci, když se nezadaří, tak pak asi clostík. Listopad mě ještě může překvapit //, ale spíš ne. FF mi sice ovu vyznačil, ale domnívám se, že nebyla a že ke zvýšení teplot došlo právě tou Proverou. Ostatním přeji příjemné „snažení“ a // pod stromeček.
karkulka35 píše:
Zdravím, mohu se přidat do snažilek v prosinci? Ovulku čekám kolem Mikuláše, tak snad po stromeček by mohlo být vytoužené mimi.. moc bych si přála ho dát příteli jako dáreček.. přeji hezký večer a gratuluji všem s //.
Taky tě vítám mezi námi ![]()
Holky, mně se taky už v práci vůbec nic nechce… Mám myšlenky úplně jinde. Začala jsem řešit pořádně vánoční dárky, takže mám co dělat a baví mě to. Pár dárků už máme, tak ještě ten zbytek…
audrey44 píše:
Taky tě vítám mezi námiHolky, mně se taky už v práci vůbec nic nechce… Mám myšlenky úplně jinde. Začala jsem řešit pořádně vánoční dárky, takže mám co dělat a baví mě to. Pár dárků už máme, tak ještě ten zbytek…
Mamce dáváme wellnes pobyt na 2 noci, taťka sbírá mince a letos chce zlatou cihličku, mé segře dáme společenskou hru a náušnice, druhé sestře dáme Filofax. Přítelova mamka dostane mobil a asi taky masáž (má potom hned narozeniny).A zbytek nevíme… My si s přítelem dáme jen nějakou maličkost - já chci třeba řetízek a přítel chce košili… ![]()
audrey44 píše:
Mamce dáváme wellnes pobyt na 2 noci, taťka sbírá mince a letos chce zlatou cihličku, mé segře dáme společenskou hru a náušnice, druhé sestře dáme Filofax. Přítelova mamka dostane mobil a asi taky masáž (má potom hned narozeniny).A zbytek nevíme… My si s přítelem dáme jen nějakou maličkost - já chci třeba řetízek a přítel chce košili…
Ten pobyt pro mamku je pro 2 osoby. Třeba mě vezme s sebou
Já hlavně letos chci vánoce pěkně v klidu, ani po nějakých konkrétních dárcích netoužím. Chci jen hezkou atmosféru a užít si to. Loni se mi vánoce vůbec nelíbily - jen stres… Měla jsem totiž před vánoci zápal plic a dlouho jsem marodila, takže jsem všechno zařizovala na poslední chvíli.
smallinka píše:tak vidím že už to máte promyšlené, s těma náuškama si mi připomněla, že jsem vlastně chtěla naložit sestře i mamce taky náušky z bižu, z korálků, které si dělám sama a vypadají moc hezky, mamka je chce a ségra jedny už ztratila v Egyptě
tak dostane nový
moje mamka taky ráda jezdí na nějaký relaxy
ale nevim sama by asi nejela, a taťkovi jsem si říkala že by nějakou knížku…no ještě uvidím…poradím se se ségrou. Jinak babičce jsme koupili dohromady takový ten velký mobil s velkýma tlačítkama, protože ona má takový ty naše starší a chuděra vždycky všechno pomačká vůbec na to nevidí…
audrey44 píše:
Ten pobyt pro mamku je pro 2 osoby. Třeba mě vezme s sebouJá hlavně letos chci vánoce pěkně v klidu, ani po nějakých konkrétních dárcích netoužím. Chci jen hezkou atmosféru a užít si to. Loni se mi vánoce vůbec nelíbily - jen stres… Měla jsem totiž před vánoci zápal plic a dlouho jsem marodila, takže jsem všechno zařizovala na poslední chvíli.
smallinka píše:tak vidím že už to máte promyšlené, s těma náuškama si mi připomněla, že jsem vlastně chtěla naložit sestře i mamce taky náušky z bižu, z korálků, které si dělám sama a vypadají moc hezky, mamka je chce a ségra jedny už ztratila v Egyptě
tak dostane nový
moje mamka taky ráda jezdí na nějaký relaxy
ale nevim sama by asi nejela, a taťkovi jsem si říkala že by nějakou knížku…no ještě uvidím…poradím se se ségrou. Jinak babičce jsme koupili dohromady takový ten velký mobil s velkýma tlačítkama, protože ona má takový ty naše starší a chuděra vždycky všechno pomačká vůbec na to nevidí…
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovala
Jinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání
bojím bojím injekcí
, byla jste některá na tom už?? ![]()
Ahojky holky, tak vidím, že přípravy na vánoce už začínají
Já s dárkama jsem na tom hůř, manža je z rozvedené rodině a celkem lidí, které obdarováváme je 12! Takže i když bych koupila každému jen nějakou blbinu, tak je to stejně ranec
Ale už chci letos zvolnit a říct, že teď máme na utrácení peněz to podkroví a každý fakt dostane maličkost. Pro ségru mám vymyšlenou šperkovnici, mojí mamce ruční vysavač a to je vše
![]()
My jsme taky oba z rovedených rodin, takže vím o čem mluvíš. Nejhorší je ty dárky vymyslet… Ale stejně se letos na vánoce moc těším ![]()
Luciuse píše:
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovalaJinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání
bojím bojím injekcí
, byla jste některá na tom už??
Držím pěsti k doktorovi… S vyvolávačkou bohužel žádnou zkušenost nemám, ale prej to není nic výjimečnýho. Slyšela jsem, že asi do 4 dnů po injekci bys měla dostat MS.
Děkuji, jojo sestřička říkala, že tak 3-4 dny a dostanu mens. No třeba se v pátek ještě čárky objeví, ale nevím no, moc tomu nevěřím, i když bych chtěla moc ![]()