Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vera111 píše:
Test je pozitivníííí!!! Mám strach se radovat, když to minule dopadlo tak špatně. Ale snad to tentokrát bude dobrý! Den po vynechání MS a je tam dálnice jak blázen a naběhla hned v první vteřině! To se mi nestalo ani když jsem čekala Máju. Tenkrát se mi // objevila až týden po zpoždění!
A už jsem zase všechny obvolala! Já jsem nenapravitelná
Tyjo, úplně jsi mě takhle poránu dojala
Mooooc gratuluju a tiše závidím…
V dobrém závidím
Tentokrát to dopadne dobře!!!! Držím palce!!!! ![]()
Ahoojky, tak veliká gratulace k //!!! to je super, doufám, že nás stejně šťastných začne přibývat ![]()
Moc vám děkuju a držím pěsti ať na vás // taky brzy vykouknou!
S otěhotněním my problém nemáme (uvažuju, že bych manžela nabízela ke krytí
, ale spíš abych mladý tentokrát udržela. Tak snad ![]()
Vera111: a za kolik ho pronajmeš?
to my teprve zjistíme jakej je můj pán samec ![]()
tak jsem začala špinit ![]()
Strašně se bojím jít na záchod, ale zároveň mě to tam pořád táhne.
Mám strach…
Vera111 píše:
Test je pozitivníííí!!! Mám strach se radovat, když to minule dopadlo tak špatně. Ale snad to tentokrát bude dobrý! Den po vynechání MS a je tam dálnice jak blázen a naběhla hned v první vteřině! To se mi nestalo ani když jsem čekala Máju. Tenkrát se mi // objevila až týden po zpoždění!
A už jsem zase všechny obvolala! Já jsem nenapravitelná
Tak to moc gratuluji a přeji krásně těhotenství až k závěru kdy ho poprvé spatřiš a polibiš. Taky se nemužu dočkat až oběvím ty //. Těším se stebou za tu krásnou novinku.
Vera111 píše:
tak jsem začala špinit
Strašně se bojím jít na záchod, ale zároveň mě to tam pořád táhne.
Mám strach…
V klidu, to se na začátku stává…Měla jsem to taky tak. Držím palce, aby vše dobře dopadlo
Třeba si zajdi zítra k dr. Třeba ti dá něco na podporu těhotenství… Na UZ ale ještě nic neuvidí…
Veru gratuluji......
Užij si ten první pocit, je jedinečný
a neopakovatelný. Taky už se na něj moc těším
Hlavně ať vše dobře dopadne.....držím palečky! Jinak moje mamka měla do 3. měsíce co mě čekala menstruaci, takže ani nevěděla že je těhotná. Ta menstruace není jako běžná při těhotenství, ale stává se to. Ale to špinění by mělo být normální, četla jsem to na internetu. Jinak my už jsme přestěhovaní do nového, takhle dobře jsem se z neděle na pondělí dlouuuuhooo nevyspala
Tak nějak se od čtvrtka aklimatizujeme na nové prostředí. No pro mě nové není, bydlíme s mojí rodinou, ale spíš manžel si zvyká. On celkově si hůř zvyká na nový věci, na změny. První dva dny se mu hrozně stýskalo po pesanovi labradorský retrívr - mazel, který zůstal doma s tchýní, byli na sebe dost fixovaní a když se ještě vracel pro nějaký věci tak ležela tam kde jsme měli postel
ona tam s náma vegetovala.....a koukala na něho. a pak když odjížděl tak na něho koukala z okna a to ho prý úplně uzemnilo
chjo, je to těžký ale budeme za ní jezdit a brát ji do lesa na běhání. Ale dneska jsme se krásně vyspali a já doufám že pod stromeček bude snažení
Ale musím říct že sex v novém byl od čtvrku asi 3krát a moc hezký
![]()
Ahojky holky, doufám, že se můžu k vám přidat
…My jsme se s přítelem rozhodli pro mimčo už definitivně, ale vysadila jsem anti teprve před měsícem. Zatím to nějak nehrotíme, protože nám je oběma 21 let, počítáme tak, že bych mohla otěhotnět nejdříve tak za půl roku.
Teď jsem z toho ale nervózní, už 14dní mám spoždění a stále mě bolí v podbříšku a je mi na zvracení, minulou neděli jsem si dělala test a negativní. Dnes si chci opět udělat testík, ale jestli bude negativní, tak nevím, jestli se nemám obědnat u doktora, nebo jestli zbytečně nešílím. Přece jen to může být z toho, že už neberu prášky a tělo si zvyká. Říkala jsem si, že tomu nechám volný průběh a nebudu se stresovat, ale teď bych si nejraději dělala pořád testy, jestli už náhodou nejsou dvě // ![]()
Ahoj holky, tak jak je po víkendu? Já včera dostala MS a trpím jako zvíře
Pak ještě jednou a o vánocích hurá na to!
Luciuse píše:
Ahojky holky, doufám, že se můžu k vám přidat…My jsme se s přítelem rozhodli pro mimčo už definitivně, ale vysadila jsem anti teprve před měsícem. Zatím to nějak nehrotíme, protože nám je oběma 21 let, počítáme tak, že bych mohla otěhotnět nejdříve tak za půl roku.
Teď jsem z toho ale nervózní, už 14dní mám spoždění a stále mě bolí v podbříšku a je mi na zvracení, minulou neděli jsem si dělala test a negativní. Dnes si chci opět udělat testík, ale jestli bude negativní, tak nevím, jestli se nemám obědnat u doktora, nebo jestli zbytečně nešílím. Přece jen to může být z toho, že už neberu prášky a tělo si zvyká. Říkala jsem si, že tomu nechám volný průběh a nebudu se stresovat, ale teď bych si nejraději dělala pořád testy, jestli už náhodou nejsou dvě //
Vítej u nás ![]()
smallinka píše:
Veru gratuluji......Užij si ten první pocit, je jedinečný
a neopakovatelný. Taky už se na něj moc těším
Hlavně ať vše dobře dopadne.....držím palečky! Jinak moje mamka měla do 3. měsíce co mě čekala menstruaci, takže ani nevěděla že je těhotná. Ta menstruace není jako běžná při těhotenství, ale stává se to. Ale to špinění by mělo být normální, četla jsem to na internetu. Jinak my už jsme přestěhovaní do nového, takhle dobře jsem se z neděle na pondělí dlouuuuhooo nevyspala
Tak nějak se od čtvrtka aklimatizujeme na nové prostředí. No pro mě nové není, bydlíme s mojí rodinou, ale spíš manžel si zvyká. On celkově si hůř zvyká na nový věci, na změny. První dva dny se mu hrozně stýskalo po pesanovi labradorský retrívr - mazel, který zůstal doma s tchýní, byli na sebe dost fixovaní a když se ještě vracel pro nějaký věci tak ležela tam kde jsme měli postel
![]()
ona tam s náma vegetovala.....a koukala na něho. a pak když odjížděl tak na něho koukala z okna a to ho prý úplně uzemnilo
![]()
chjo, je to těžký ale budeme za ní jezdit a brát ji do lesa na běhání. Ale dneska jsme se krásně vyspali a já doufám že pod stromeček bude snažení
![]()
Ale musím říct že sex v novém byl od čtvrku asi 3krát a moc hezký
![]()
Gratuluju k novému bydlení
My taky ještě zařizujeme a já se na vánoce taky těším čím dál tím víc ![]()
Ahojky, vítám novou snažilku, možná už těhulku
Já jsem po ovu, a z toho
už jsme unavení, tak doufám, že to konečně dopadne !
MS mám dostat až 8.12., tak budu čekat ![]()
nonynka8 píše:
Ahojky, vítám novou snažilku, možná už těhulkuJá jsem po ovu, a z toho
už jsme unavení, tak doufám, že to konečně dopadne !
MS mám dostat až 8.12., tak budu čekat
Tak moc držím pěsti, aby to tentokrát vyšlo ![]()