Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1920
8.11.11 16:24

Ahojky holky. Já bych mezi vás taky chtěla. :oops: Doufala jsem, že už se konečně přesunu do skupiny těhu a zatím volně přecházím do snažení z listopadu na prosinec :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
8.11.11 17:20
nonynka8 píše:
Ahojky holky. Já bych mezi vás taky chtěla. :oops: Doufala jsem, že už se konečně přesunu do skupiny těhu a zatím volně přecházím do snažení z listopadu na prosinec :pocitac: .

jak to? ještě jste nezačli? my teda ne :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
8.11.11 17:28

Ahoj tak tě vitam taky. Bude nás tu alespon více, a pak si mužeme navzajem podporovat. My to mame na mikulaše tak jsem taky zvědava.

• Citovat
  • Upravit
1920
8.11.11 17:41

Děkuji za přijetí. :kytka: No my právě začali už v červnu a to, proč přecházím k vám je, že jsem to dnes dostala :cry: Tak zase jsem na začátku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
8.11.11 18:27

Nejsi náhodou taky ve snažení v řijnu.?

• Citovat
  • Upravit
1920
8.11.11 18:32
Liduska lili píše:

Ano, máš pravdu, jsem i v říjnu a listopadu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
8.11.11 18:56
A
nonynka8 píše:
Liduska lili píše:
Ano, máš pravdu, jsem i v říjnu a listopadu :cry:

Tak klidně zůstan u nás napořád… Asi se nám to všem najednou hned nepovede :-) A i tady některé už začaly se snažením, jiné čekají na ten prosinec :-) Pár se nás bude asi snažit ještě později, když se hned nepovede… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 08:17

Dobré ráno holky :-) Já taky ani nedoufám, že by se nám zadařilo hned… I když, přála bych si to strašně moc :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
9.11.11 09:29
audrey44 píše:
Dobré ráno holky :-) Já taky ani nedoufám, že by se nám zadařilo hned… I když, přála bych si to strašně moc :wink:

Tak já tu s vámi budu :kytka:
Přeji ti moc, aby to vyšlo hned, není nic horšího, než marné doufání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 09:33
nonynka8 píše:
Tak já tu s vámi budu :kytka:
Přeji ti moc, aby to vyšlo hned, není nic horšího, než marné doufání..

Děkujuu!! Ty už se snažíš dýl viď… Tak třeba se to povede hned tenhle cyklus! Hlavně žádný nervy, to tomu nepřispívá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.11.11 09:37

Ahoj všem, koukám, že se dál rozrůstáme, což je fajne. A jak probíhá těšení a nedočkavost a tak? Nebo už jste někdo začal dříve? My jo, teda můj nápad to ani tak nebyl, ale můj mangel najednou řek, pojď, kašlem na to, uvidíme co to udělá :mrgreen: , no tak uvidíme no :-) přitom to byl on, kdo neustále říkal,že začneme buď koncem roku, nebo snad ještě lépe až v lednu, a najednou takovej obrat, řekl mí, že už se moc těší, a že je to vlastně jedno, jestli teď nebo až za měsíc, fakt jsem zírala 8-o Jo a taky mi řek, že už nechce ten gumisex :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 09:42
Šalvějka píše:
Ahoj všem, koukám, že se dál rozrůstáme, což je fajne. A jak probíhá těšení a nedočkavost a tak? Nebo už jste někdo začal dříve? My jo, teda můj nápad to ani tak nebyl, ale můj mangel najednou řek, pojď, kašlem na to, uvidíme co to udělá :mrgreen: , no tak uvidíme no :-) přitom to byl on, kdo neustále říkal,že začneme buď koncem roku, nebo snad ještě lépe až v lednu, a najednou takovej obrat, řekl mí, že už se moc těší, a že je to vlastně jedno, jestli teď nebo až za měsíc, fakt jsem zírala 8-o Jo a taky mi řek, že už nechce ten gumisex :lol:

No tak to je super :-) Tak moc držím pěsti, aby to vyšlo co nejdřív! :palec: Já se na snažení těším taky šíleně moc. I když si říkám, abych se na to moc nesoustředila, tak to moc nejde :-) My se začneme snažit o vánocích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.11.11 09:48

No to je právě ono, taky si to říkám, zatím je to dobrý, fakt se na to nějak nesoustředím..kdyby se zadařilo, bylo by to super, ale zas si říkám, většině to hned na začátku nejde, tak proč by nám mělo. navíc mě dost zaměstnává práce, dělám dvanáctky, jsem něco jako teamleader, takže lítání, shánění, zařizování, pak jen přijdu domů a jdu buď na zumbu, chrupkám nebo se válím u bedny, na víc se nezmůžu :-) jo, moc se těším na příspěvky ohledně snažení vás ostatních, hlavně nesmíme propadat zoufalství, jsme jenom lidi, ne přesně naprogramovaný stroje, užijeme si krásný vánoce a kdo ví.. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
9.11.11 09:59

Holky, přesně tak, já na to prdím :-D Jediné, co teď pro mimi udělám, že koupím nějaké vitamíny a to je vše. Budou Vánoce, tak se aspoň trošku odreaguji od toho, co se vše v poslední době stalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 10:08

Však jo! Říkám si, že mimčo k nám přijde až bude chtít, že přijde v tu nejlepší dobu… A teď se opravdu můžeme zabývat vánocema a mimi je takový bonus :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí