Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak tak, vnímám to úplně stejně, musíme si ještě ty poslední měsíce užít, jít zapařit, a taak. Mám teď těhotnou kamarádku a ta je vždycky tak zklamaná když jdeme pařit, že nemůže..na mimčo se těší, ale pařit by šla taky:-) takže se to musí využít ![]()
Lidusko, to ti takovej porod závidím…
U mě to bylo krapet jiný… Ale na konci bylo krásný a zdryvý miminko, já bez potíží, takže vlastně taky dobrý… ![]()
Holky jáké máte jmena pro kluka a holku. My pro chlapce Vít a holka z mé strany je Julie
Šalvějka píše:
Tak tak, vnímám to úplně stejně, musíme si ještě ty poslední měsíce užít, jít zapařit, a taak. Mám teď těhotnou kamarádku a ta je vždycky tak zklamaná když jdeme pařit, že nemůže..na mimčo se těší, ale pařit by šla taky:-) takže se to musí využít
Souhlasím… ![]()
A jména krásný… ![]()
Taz píše:
Lidusko, to ti takovej porod závidím…U mě to bylo krapet jiný… Ale na konci bylo krásný a zdryvý miminko, já bez potíží, takže vlastně taky dobrý…
Já ho měla sice rychly ale porod mi vyvolavaly týden. Takže pak mi doktorka řekla že mám sniženy prah bolesti po tom vyvolavám takže co mě bolelo byla posledni kontrakce než jsem začala tlačit. A pak jsem musela pod narkozu neporodila jsem placentu. Takže taky šiti bez bolesti.
Kluk asi Davídek, na holčičce se nemůžeme shodnout
Měli jsme to tak i u prvního, naštěstí to byl kluk, tak jsme se nemuseli prát… ![]()
Tak já zas letím ženy, musím jít k plotně, bude kyselo, a večer do práce, mám před sebou veselej víkend
. Tak se mějte a zas příště ![]()
Já měla porod spíš dlouhý, než bolestivý. teda ty poslední 2 hodiny byly bolesti příšerný… Ale já jsem vcelku dost velkej fnukal…
Ale i kdyby to bylo horší, hlavně at jsme oba zdraví ![]()
Šalvějka píše:
Tak já zas letím ženy, musím jít k plotně, bude kyselo, a večer do práce, mám před sebou veselej víkend. Tak se mějte a zas příště
Tak to máme na dnešek stejnej plán, vařit a taky mažu večer do procesu ![]()
Tak to se můžem psychicky podporovat
tak aaahoj a ať to uteče
Ahoj snažilky, tak jak se připravujete na početi naších štěsti, bere te už nějaké vitaminy.? Já zatim beru jen vápnik a hořčik, měla jsem ho malo v tehu tak si ted udělam nějakou tu zasobu.
To se mi libi. Taky jsem zvědava na porod, já rodila jen pět hodin od pichnuti vody a docela bez bolesti. Taky mám smyšlené pocity jak to dopadne a za jak dlouho se to podaři.