Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Liduska lili
14.10.11 14:21

To se mi libi. Taky jsem zvědava na porod, já rodila jen pět hodin od pichnuti vody a docela bez bolesti. Taky mám smyšlené pocity jak to dopadne a za jak dlouho se to podaři.

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
14.10.11 14:21

Šalvějko, řekneš jména? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.10.11 14:22

Tak tak, vnímám to úplně stejně, musíme si ještě ty poslední měsíce užít, jít zapařit, a taak. Mám teď těhotnou kamarádku a ta je vždycky tak zklamaná když jdeme pařit, že nemůže..na mimčo se těší, ale pařit by šla taky:-) takže se to musí využít :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.10.11 14:22

Jasně že jo, Oliver a Amálka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 14:23

Lidusko, to ti takovej porod závidím… :palec: U mě to bylo krapet jiný… Ale na konci bylo krásný a zdryvý miminko, já bez potíží, takže vlastně taky dobrý… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
14.10.11 14:23

Holky jáké máte jmena pro kluka a holku. My pro chlapce Vít a holka z mé strany je Julie

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
14.10.11 14:24
Šalvějka píše:
Tak tak, vnímám to úplně stejně, musíme si ještě ty poslední měsíce užít, jít zapařit, a taak. Mám teď těhotnou kamarádku a ta je vždycky tak zklamaná když jdeme pařit, že nemůže..na mimčo se těší, ale pařit by šla taky:-) takže se to musí využít :dance:

Souhlasím… :potlesk:
A jména krásný… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
14.10.11 14:25
Taz píše:
Lidusko, to ti takovej porod závidím… :palec: U mě to bylo krapet jiný… Ale na konci bylo krásný a zdryvý miminko, já bez potíží, takže vlastně taky dobrý… :wink:

Já ho měla sice rychly ale porod mi vyvolavaly týden. Takže pak mi doktorka řekla že mám sniženy prah bolesti po tom vyvolavám takže co mě bolelo byla posledni kontrakce než jsem začala tlačit. A pak jsem musela pod narkozu neporodila jsem placentu. Takže taky šiti bez bolesti.

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
14.10.11 14:25

Kluk asi Davídek, na holčičce se nemůžeme shodnout :twisted: Měli jsme to tak i u prvního, naštěstí to byl kluk, tak jsme se nemuseli prát… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.10.11 14:27

Tak já zas letím ženy, musím jít k plotně, bude kyselo, a večer do práce, mám před sebou veselej víkend :zed: . Tak se mějte a zas příště :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 14:27

Já měla porod spíš dlouhý, než bolestivý. teda ty poslední 2 hodiny byly bolesti příšerný… Ale já jsem vcelku dost velkej fnukal… :wink: Ale i kdyby to bylo horší, hlavně at jsme oba zdraví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 14:28
Šalvějka píše:
Tak já zas letím ženy, musím jít k plotně, bude kyselo, a večer do práce, mám před sebou veselej víkend :zed: . Tak se mějte a zas příště :wink:

Tak to máme na dnešek stejnej plán, vařit a taky mažu večer do procesu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.10.11 14:30

Tak to se můžem psychicky podporovat :-D tak aaahoj a ať to uteče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
14.10.11 14:31

tak pěknej víkend.

• Citovat
  • Upravit
Liduska lili
17.10.11 21:50

Ahoj snažilky, tak jak se připravujete na početi naších štěsti, bere te už nějaké vitaminy.? Já zatim beru jen vápnik a hořčik, měla jsem ho malo v tehu tak si ted udělam nějakou tu zasobu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex