Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já mám ještě vitamíny z doby před potratem, chtěla jsem je brát až do dalšího otěhotnění, ale pořád na ně zapomínám… ![]()
Ahoj, já zahujuju kys. listovou. Myslím, že to stačí. až budu těhotná, přidám nějaké těh. vitamíny. Myslím, že je fuk jaké a asi ani nesejde na pravidelnosti ![]()
Budu brát pravidelně tu listovku, ty ostatní namátkově… Když budeme normálně jíst, tak to bude stačit
Dělala jsem to tak i při prvním těhotenství. jen kvůli zvracení a hubnutí v první půlce těhotenství, jsem brala vitamíny skoro každý den, aby mi nic nechybělo… ![]()
Popino, ten kontryhel piješ ted? Může se pít pak i během snažení celý cyklus? Vím, že jsem četla tady, že ne… Ale už nevím, kdy se může… Díky… Piju ho totiž taky..... Zatím… ![]()
Taz píše:
Popino, ten kontryhel piješ ted? Může se pít pak i během snažení celý cyklus? Vím, že jsem četla tady, že ne… Ale už nevím, kdy se může… Díky… Piju ho totiž taky..... Zatím…
Ptala jsem se na to ségry - je gynekoložka. říkala že to je stejnak jedno.Protože aby to prej mělo nějaký zásadní účinek,tak bys toho musela vypít fůru. Takže si prostě každé ráno dam k snídani hrnek a nějak to neřeším. Je to stejné jak kdybys pila Mateřídoušku,mátu a jiné bylinky.
Aha… Díky… Takže dotazy směřovat k tobě, máš zaručené info z první ruky
![]()
Taz píše:
Aha… Díky… Takže dotazy směřovat k tobě, máš zaručené info z první ruky![]()
no nevím, vždycky když se na něco zeptá, tak mi řiká že všechno moc řeším…takže už raději nevolám ![]()
Jo, taky vše moc řeším…
A to plánuju druhý a měla bych už bejt máma mazák ![]()
Taky se přiznám,že jsem mama a jedno tehu mám zasebou, ale jak každy tvrdi každy těhu je jiné tak se připravuji jako na začátku. Jinak když jsem se bavila s PA tak mi řekla, když budu rodit podruhé stejně mi bude říkat co mám dělat jako pri prvním porodu, pry je žena tak nervozni s kontrakci, že zapomene na vsechno. Tak se tak i pripravuji.
Já to u prvního takhle předem moc neřešila… ted magořím… Fakt není nad to se rozhodnout, ted chci mimi a hned si ho úspěšně udělat…
![]()
Tak hodně štěstí… At to brzy vyjde
Já si počkám na ten prosinec… A ty už třeba budeš mít originální dárek pod stromeček ![]()
popina píše:
takže asi kašlu na listopad a prosinec…jdeme do toho
jj, taky už to asi zkusíme. Teď přišla druhá MS po revizi, tak už by to mohlo jít… Tak hodně štěstí ![]()
Vera111 píše:popina píše:jj, taky už to asi zkusíme. Teď přišla druhá MS po revizi, tak už by to mohlo jít… Tak hodně štěstí
takže asi kašlu na listopad a prosinec…jdeme do toho
Tak hodně štěstí i tobě… ![]()
Tak vám holky přeji hodně štěsti, at sem dáte brzy fotečku s testem kde jsou //. Já si počkam taky do toho prosince. Jinak taky magořim, ale doufam, že to nebude mit následek toho že nam to nepujde.
já teda beru jen kys.listovou a kontryhelový čaj…myslíš že je potřeba ještě něco jiného?Asi bych možná počkala, až buu těhotná v dalších vitamínech