Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3284
9.11.11 10:08

A jaký máš v plánu koupit? já beru GS Mamavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 10:09

Já beru Femibion. Četla jsem, že je nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
9.11.11 10:13

Chci koupit Calibrum baby plan, ono je toho hodně, poptám se v lékárně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.11.11 10:27

Já to ani moc nezkoumala, já je dobírám po mamce, zbyla jí asi půlka a už jsem si koupila další balení, tak u toho už vydržím, jen doufám, že to s velkejma dětma je fakt jen drb, já si myslím, že jo, proč by po vitamínech měly bejt děti velký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 10:28

Dobry den,
chtela bych poradit a zeptat se na vase zkusenosti.S pri­telem se uz vice nez pul roku snazime o miminko nejak to porad nejde.Ted jsem si myslela ze to konecne vyslo skoro tri dny jsem jen slabe spinila a menstruace se zpozdila o 2 dny tak jsem si delala test a ukazala se na nem hodne slaba carka pak jsem si jej delala jeste rano a ukazala se take slaba carka uz ale o neco malo viditelnejsi.Men­struace ale potom prisla a kdyz jsem si delala treti test ale jine znacky slaboucka carka se tam ukazala take ale jen tak tak viditelna.tak jsem si rekla ze tehotna nejsem menstruace probihala uplne normalne jen jsem asi nemela takove bolesti jako vzdy..uz od zacatku menst.se mi kolem bradavek udelaly tmave jakoby linky a jsou porad viditelnejsi.tak co myslite ze bych mohla byt tehotna i kdyz jsem to normalne dostala dekuji moc za vase zkusenosti.Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
9.11.11 10:29

No tak to jsem ještě neslyšela, že po vitamínech jsou velké děti. Známá tyhle brala u obou dětí a má takové drobečky doma, takže si nemyslím, že by to bylo o lécích.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
9.11.11 10:40

Mě to říkalo hodně lidí v mém okolí, ale vysledky jsou rozporuplné a myslím si že velikost miminka je spíš o výživě maminky než o vitamínech. bráška byl taky normálně velký mimino, ale je fakt, že moje pověrama zvyklaná mamča ty vitamíny radši brala obden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 10:44

Taky jsem slyšela, že se můžou rodit velký děti. Ale moc se mi to nezdá teda. Rozhodně chci vitamínky brát do konce prvního trimestru, to je nejdůležitější. Pak budu brát třeba obden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
9.11.11 10:45
sigishka píše:
Dobry den,
chtela bych poradit a zeptat se na vase zkusenosti.S pri­telem se uz vice nez pul roku snazime o miminko nejak to porad nejde.Ted jsem si myslela ze to konecne vyslo skoro tri dny jsem jen slabe spinila a menstruace se zpozdila o 2 dny tak jsem si delala test a ukazala se na nem hodne slaba carka pak jsem si jej delala jeste rano a ukazala se take slaba carka uz ale o neco malo viditelnejsi.Men­struace ale potom prisla a kdyz jsem si delala treti test ale jine znacky slaboucka carka se tam ukazala take ale jen tak tak viditelna.tak jsem si rekla ze tehotna nejsem menstruace probihala uplne normalne jen jsem asi nemela takove bolesti jako vzdy..uz od zacatku menst.se mi kolem bradavek udelaly tmave jakoby linky a jsou porad viditelnejsi.tak co myslite ze bych mohla byt tehotna i kdyz jsem to normalne dostala dekuji moc za vase zkusenosti.Jana

Ahoj, těhotná být můžeš. Menstruace v těhotenství není nic ojedinělého. Radím objednat se k doktorvi. držím pěsti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
9.11.11 10:51

dekuji moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1920
9.11.11 11:06

sigishka
Já bych ještě zkusila jeden testík a pak k dr. Držím moc palečky!!!! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
9.11.11 22:46

Ahoj holky, tak jsem si to tu pročitala a jen bych tak zminila, já jsem brala vitamíny i minerály a rodila jsem 40+6 a Anička měla váhu 3260g a 50cm, takže si myslim, že v těch vitaminech to nebude, ale co jsme se shodly s jinymi maminka a PA co tak známe, tak je to spiše tim, že chudé maminky jedi hodně než ty co jsou silnějši postavy, je to v tom, že ty chudči maji obavy aby ty děti měli dost potravy a ty silněší si zase řeknou že maji hodně nadbytek a moc jist nemusim. Taky to zaleži na té těhotenské cukrovce některé mamimky je maji a proto jseou i ty děti větši. Já jsem silněší postavy a vím viděla jsem to i na době jedla jsem málo a měla jsem dobry pocit, že nejim hodně jako má kamarádka ta jedla hodně a maly se ji narodil 4300g a 53cm. Takže si myslim že to zaleži hodně na nás těhotnych.

• Citovat
  • Upravit
17631
10.11.11 09:44

holky, dneska jsem 21 DC a ráno mě pobolívalo v podbřišku. Autosugesce je mocná čarodějka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
10.11.11 10:33

To je přesně ono, taky si myslím že jo to víc o stravě té maminy, než o vitamínech, když se budu přejídat budu tloustnout, tak proč by nemohlo tloustnout i mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
10.11.11 13:32

Asi to bude hlavně stravou, v mém případě i těh. cukrovkou… :-( Takže já vitamíny občas, pokud se normálně stravuju, nebudou kařdý den nutné ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí