Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Liduska lili píše:
Tak vám holky přeji hodně štěsti, at sem dáte brzy fotečku s testem kde jsou //. Já si počkam taky do toho prosince. Jinak taky magořim, ale doufam, že to nebude mit následek toho že nam to nepujde.
Jasný, přecijen je ten prosinec už za chvíli
Pořád mi to přišlo za dlouho a najednou mi to přijde nějak moc blízko ![]()
Ahoj snažilky co tak dělate ve volných chvilich? já si sem tam prohlizim nějaké věci, když hledam neco pro Aničku tak mrknu něco i na malé. Nějak se ten prosinec bliži a stim i vánoce, kdy začnete péct cukrovi. Nemusime se jen bavit o budoucich miminkach ty přijdou co by dub a budeme je nosit pod svým srdičkem, ale nejdřív si udělame k tomu voňavé prostředi nemam pravdu? Myslim, že by to mohlo jit lip. Snad moc nekecam blbosti. Jen mě to tak napadlo. Já jsem už přemyšlela co budu péct abych nemusela myslet na to miminko, ale i na něco co se bliži a je to voňavoučke a hlavně slatke pro chlapa aby byl lepe naladěn. Omlouvam se na chyby ale je uz jedna rano.
Naprosto souhlasím, taky bych se radši bavila o něčem jiném, než je mimi
At nezmagoříme
Dávejte tipy na osvědčené cukroví…
Nějak zatím nevím, co budu péct… teda klasika - rohlíčky, linecký, to je jasný… Ale co ještě pečete?
Tak já dělam za cukrovi, rafaelo, marokanky malé z vlašskych ořechu, kokosky, kokosové koláčky s marmeládou. skořicové rohličky, letos budu dělat 3 pernikové chaloupky s perníku, ořišky, vosi hnizda,a ta klasika jak už psala Taz. A co dělate vy ostatni ráda přijmu nějaky recept
Jak se připravujes na vánoce? Já se ted zabyvam vánocema a na oslavu 1 narozenin dcery, at nemusim myslet na to druhe miminko o které se budeme snažit
No jde to, už mám několik dárků zabalených, něco ještě musím dovyrobit, čeká výroba vánočních přáníček a pak už jen to pečení a užívání si volna
jinak co se týče toho miminka, jsem teď napjatá jak struna, už týden mám zpožděnou ms, zatím jsem netestovala a právě se bojím testovat, jako že co když tam nic nebude, sice používáme gumičku ale i tak nějak doufám, že bych mohla bejt těhu
tak uvidíme, pořád přemejšlim kdy si ten test udělat, asi někdy příští týden
jinak sjem taky na to plození nějak nemyslela, jenže to že jsem to nedostala mě teda trochu zaskočilo ![]()
Šalvějka píše:
No jde to, už mám několik dárků zabalených, něco ještě musím dovyrobit, čeká výroba vánočních přáníček a pak už jen to pečení a užívání si volnajinak co se týče toho miminka, jsem teď napjatá jak struna, už týden mám zpožděnou ms, zatím jsem netestovala a právě se bojím testovat, jako že co když tam nic nebude, sice používáme gumičku ale i tak nějak doufám, že bych mohla bejt těhu
tak uvidíme, pořád přemejšlim kdy si ten test udělat, asi někdy příští týden
No právě nám občas taky sklouzává, jenže já zrovna plodné dny měla, testuju se dost často kvůli dřívějším problémům s nepravidelnou menstruací. A ta do teď i bez antiko chodila po 29 dnech, a najednou nic, spíš i doufám, že jsem těhotná protože nebudu muset hledat jiná vysvětlení proč ms nepřišla a nervovat se kvůli tomu. Taky to chceme o cca dva měsíce déle, ale zjistili jsme, že by nám to vlastně vůbec nevadilo bejt v tom už teď
uvidíme no ![]()
Šalvějka píše:
No právě nám občas taky sklouzává, jenže já zrovna plodné dny měla, testuju se dost často kvůli dřívějším problémům s nepravidelnou menstruací. A ta do teď i bez antiko chodila po 29 dnech, a najednou nic, spíš i doufám, že jsem těhotná protože nebudu muset hledat jiná vysvětlení proč ms nepřišla a nervovat se kvůli tomu. Taky to chceme o cca dva měsíce déle, ale zjistili jsme, že by nám to vlastně vůbec nevadilo bejt v tom už teďuvidíme no
Tak tak, a to je taky už nějaká doba, já jen doufám že až budu těhotná že budu moct co nejdýl chodit do práce, ty penízky se prostě hoděj. No věřím tomu, že brzy přijde doba kdy tady budeme řešit všechny tyhle aspekty ![]()
Jo, tak hodně štěstí… Taky trochu přemýšlíme, že by jsme už začali… Teda manžel se divil, že chci prosinec, když ho můžeme udělat hned
Uvidíme teda… Když to bude dýl trvat, tak aspon ještě něco našetříme… ![]()
holky poraďte… Já pořád nevím jestli to už tenhle měsíc zkusit ![]()
v srpnu jsem prodělala revizi, ale doktor říkal, že bylo vše v pořádku, že se můžeme snažit klidně po první MS. Teď už jsem po druhé MS a tento týden by měla být ovulace. Ale pořád nevím, bojím se riskovat, ale zároveň se strašně těším až budu zase těhotná! Nemůžu se rozhodnout. S mým manželem je to tak, že stačí jednou a jsem v tom
Takže musím počítat s tím, že když se pokusíme, je tady dost velká šance že to hned vyjde. A znovu potratit opravdu nechci ![]()