Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17631
12.10.11 20:27

My zase nejsme tak staré :-D Mně je 28 a taky už máme doma malou princeznu - dvouletou. Kolik je té tvojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
13.10.11 09:50

Ahoj 22 listopadu ji bude Rok. To jsem ráda že mezi vás zapadam a že mě nevyhodite.

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
13.10.11 16:56
Liduska lili píše:
Ahoj maminky, my jsme se chtěli pokusit o miminko už ted, ale manžel změnil praci a ma další zkušebni 3 měsice tak to zkusime ted v prosinci. Je mi 24 let tak to tolik nehrotim a už mame doma jedno dítko, holčičku. Tak tolik nespěchame, ale rádi bychom druhé, aby nebyli daleko od sebe. Já jsem vdaná, bydlime a manžel ma praci. Takže asi taky patřim do te ideálky. My jsme se o prvni vubec nesnažili, přišla sama. Tak snad mě mezi sebe přimete i když jsem mlada. Liduška

Héééj, jak jsi moc mladá? jako že jsme staré? :lol: Jasan, že tě přijmeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
13.10.11 17:00

Jinak mně je 29, situace taky ideál… Skvělej manžel, bydlení vyřešeno,… Jen ty peníze nás budou trochu tlačit… Ale snad vystačíme s tím, co budeme mít našetřeno :wink: A klouček už je poněkud odrostlej, asi už to nebudou tolik sourozenci jako spíš dva jedináčci… Ale co, jsou na světě horší věci… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
13.10.11 17:51

Tak vím že by to někomu vadilo. Jsou taci lidé bohužel. Setkala jsem se stim. Že my mladé nevíme nic o životě a jsme ještě děti. Tak jsem to tak napsala. My máme doma sice holku, ale mám i oblečení na kluka dlouho jsme to nevěděli co čekáme, tak jsem nakupovala neutralní takže druhé dítko by nás nemuselo moc stat, je pravda že chceme kočárek, a přebalovaci pult a takové ty drobnosti jako je deka, latka na plymo abych si mohla ušit povlečení na to plymo, a pak ozdobnou plínku, každe mu dítku koupim jednu a pak mu to dam k o18 narozeninám společně stim co měli na cestu sporodnice. Já jsem to nedostala a bylo mi to líto je to pamatka a taky si uvědomi jaci byli malinci když se narodili. Kamarádka to tak dostala a byla z toho hotova nevím jak to vezme kluk ale když k tomu dame flašku tak to bude dobré. A co vy mate nějaké takové zažitky nebo zkušenosti?

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
13.10.11 20:18

Tak s tvým mládím rozhodně problém mít nebudu :-)
S tím dárkem k 18-tinám… Je to zajímavý, nikdy jsem nic takového neslyšela… Ale mamka schovávala věci po nás, takže mám pár věcí na syna, které jsou ještě po mně…
My máme po malém většinu věcí, takže budeme kupovat jen druhej kočárek-odlehčenej sporták, určitě použitej a možná pár věciček na parádu, aby nemělo vše poděděné… Jinak asi vše máme, naštěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
13.10.11 21:39

Taky tak uvažujeme ted jsme měli kočárak použitý po jedne pani a ted jsem chtěla na druhé koupit novy z kameneho obchodu, ale na vanoce dostanu kočarek od tchyně pro Aničku je to sportovni ale lehči než co máme ted. Jinak mě si libi moc tenhle a s manželem jsme se domluvili pokud bude nějaká maminka ho prodavat tak ho zase vezmeme z ruky a pokud nebude tak z obchodu. Ale taky budeme jen dokupovat nějaké věci jsem už si koupila nebo dostala v modrem takže, jak zjistime ze cekame tak koupim asi par věci, ale už větsi malicke mam. Tak snad se nam to brzo podaři. Těšim se na těhotenstvi jak mě to maličke bude kopat. To mě bavilo nejvice.

• Citovat
  • Upravit
Liduska lili
13.10.11 21:41
  • Citovat
  • Upravit
Taz
630
14.10.11 13:44

Kočárek pěknej :-) My máme klasickou polskou odpruženou čtyřkolku do terénu a vyššího sněhu a na novorozeně. Má totiž vložnou tašku na přenášení a krásně houpe… Ten máme schovaný po synovi. A pak lehký sporták na skládání do auta na cestování, až bude mi mi větší. u syna jsme měli z MMB baby design sprint. Byl super. bud koupíme ten nebo nějaký obdobný. Hlavně lehký a skladný :-)Na mimi nakoupím, až budu vědět pohlaví… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
14.10.11 14:05

Ahojky všem, tak koukám jak se rozrůstáme, jen tak dál :wink: Budeme si držet palce, i na nohách :mrgreen: a určo se zadaří :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 14:08

No, já se tedy radši, než palce, budu držet jiné části manželova těla… :oops: :lol:
Doufám, že se zadaří ihned… jsem netrpělivá… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liduska lili
14.10.11 14:15
Taz píše:
No, já se tedy radši, než palce, budu držet jiné části manželova těla… :oops: :lol:
Doufám, že se zadaří ihned… jsem netrpělivá… 8-)

Tak to jsem i já nějraději bych do toho padla hned, ale musim vydržet. Tak já sem tam něco koupim když to vidím spiše nakupuju v bazaru. Jdu tam koupit něco na Aničku a pak se mi tam zalibi něco i pro chlapečka je to levné a malo nošene tak to koupim. I kdybychom měli opět holku tak se to pak da v rodině zatim jsme jedini kdo má miminko, takže mě to tak neprapi, když to koupim.

• Citovat
  • Upravit
3284
14.10.11 14:17

:lol: :mrgreen: dobře řečeno! já ani tak netrpělivá njesem, jako spíš zvědavá, jak to půjde a nepůjde, a často se mi stává, že už teď často myslím na porod a na to jak to jesnou bude bolet, takže mám rozporuplné pocity, ale na svištíka se moc těšíme, máme i vybraný jména, a bez toho porodu se to neobejde, takže nenadělám nic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 14:19

Jo, přesně, hrozně ráda bych byla těhotná už ted… Ale nejde to, musím počkat do Ježíška :wink: A přesně vím, jak budu fnukat zase nad záchodovou mísou, až budu těhotná… teda pokud mi bude tak zle jako u prvního… :roll: Vždycky na to pomyslím, a hned mám pocit, že si ty 3 měsíce bez miminka v bříšku užiju a vydržím 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
14.10.11 14:20
Šalvějka píše: :lol: :mrgreen: dobře řečeno! já ani tak netrpělivá njesem, jako spíš zvědavá, jak to půjde a nepůjde, a často se mi stává, že už teď často myslím na porod a na to jak to jesnou bude bolet, takže mám rozporuplné pocity, ale na svištíka se moc těšíme, máme i vybraný jména, a bez toho porodu se to neobejde, takže nenadělám nic :-)

Porod budu řešit až budu těhotná ;-) Já aspon vím, do čehoi půjdu… Ale nějak si nejsem jistá, že je to výhoda… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí