Snažení, prosinec 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1214
22.11.11 21:10
Luciuse píše:
Denisa7 píše:
Luciuse píše:
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít :-? ( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? ) :nevim:
Dej citovat a pak si udělej těhu test!!!!! 8-o :palec:

Tak to mi věř, že mě taky… ale snažím se nepodléhat zoufalství.. zrovna se prolévám kontryhelovým čajem, končí mi menzes a tajně doufám, že pod stromeček by to mohlo vyjít.. příteli jsem nakoupila vitamíny, tak chudák každé ráno polyká a já mám vše vypočítané… tak uvidíme… :-) :D :potlesk:

Děkuji, děkuji :kytka: a těhu test budu dělat až v pátek :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.11.11 21:17

Se mi to podařilo nějak zamotat, několik odpovědí dohromady a moji reakci… omlouvám se, jsem nějaká popletená… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ima100k
22.11.11 21:30

ráda bych se přidala, snažíme se dva měsíce a v prosinci chcem ještě víc a podpořit to ještě bylinkama a čajema, tak by v tom byl čert, aby se nepovedlo

• Citovat
  • Upravit
ima100k
22.11.11 21:32
karkulka35 píše:
Zdravím, tak jsem se dostala k pc až teď.. je tady nějaká snažilka, co jí čeká ovulka kolem Mikuláše? hezký večer všem a gratuluji ke // a k nadějnému zpoždění… :dance:

já bych snad měla mít okolo mikuláše, tak si můžem navzájem držet palce

• Citovat
  • Upravit
1214
22.11.11 21:35

taky si říkám, ale nevím nevím… dělala jsem vše, co bylo nutné a co se doporučuje a nic… tak nevím, kde je problém, ale ještě je zbytečné předbíhat… jen, když to vidím kolem sebe, kamarádka je o 4 roky starší než já, vůbec nic nebrala, navíc hodně kouří a otěhotněla hned… se z toho picnu… fakt.. . :jazyk: a čeká první miminko… a také ho chtěla, jen se to prostě povedlo hned… moc jí to přeji a jsem ráda… ale nechci zůstat dlouho pozadu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
22.11.11 21:36
ima100k píše:
karkulka35 píše:
Zdravím, tak jsem se dostala k pc až teď.. je tady nějaká snažilka, co jí čeká ovulka kolem Mikuláše? hezký večer všem a gratuluji ke // a k nadějnému zpoždění… :dance:
já bych snad měla mít okolo mikuláše, tak si můžem navzájem držet palce

určitě, moc ráda… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ima100k
22.11.11 21:38
karkulka35 píše:
taky si říkám, ale nevím nevím… dělala jsem vše, co bylo nutné a co se doporučuje a nic… tak nevím, kde je problém, ale ještě je zbytečné předbíhat… jen, když to vidím kolem sebe, kamarádka je o 4 roky starší než já, vůbec nic nebrala, navíc hodně kouří a otěhotněla hned… se z toho picnu… fakt.. . :jazyk: a čeká první miminko… a také ho chtěla, jen se to prostě povedlo hned… moc jí to přeji a jsem ráda… ale nechci zůstat dlouho pozadu.. :(

ani mi nemluv, první se nám povedl na poprvé a teĎ dva měsíce nic, vím, že je to krátkou dobu, že tu jsou snažilky s delší dobou, ale štve mě, že dvě kámošky jsou teď spolu a já prd :?

• Citovat
  • Upravit
1214
22.11.11 21:41

Přesně tak… já mám všechny kolem sebe těhotné, nebo právě porodily… hrůza… ten tlak… a i ta poslední z posledních… dokonce teď i švagrová o 6 let mladší… a to jsme si slibovaly, že budeme vozit spolu… ale jak říkám, nechci propadat zoufalství… jen mimi ještě nemám a nějak to na mě hupslo.. a teď bych si ho moc přála… snad to vyjde… doktor mi řekl, že mám půl roku, a pak, že to budeme řešit.. tak uvidíme… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ima100k
22.11.11 21:44
karkulka35 píše:
Přesně tak… já mám všechny kolem sebe těhotné, nebo právě porodily… hrůza… ten tlak… a i ta poslední z posledních… dokonce teď i švagrová o 6 let mladší… a to jsme si slibovaly, že budeme vozit spolu… ale jak říkám, nechci propadat zoufalství… jen mimi ještě nemám a nějak to na mě hupslo.. a teď bych si ho moc přála… snad to vyjde… doktor mi řekl, že mám půl roku, a pak, že to budeme řešit.. tak uvidíme… :oops:

držím moc palce, našla jsem si tu nějaký čaj, tak si ho nechám namíchat a pak se uvidí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1214
22.11.11 21:51
ima100k píše:
karkulka35 píše:
Přesně tak… já mám všechny kolem sebe těhotné, nebo právě porodily… hrůza… ten tlak… a i ta poslední z posledních… dokonce teď i švagrová o 6 let mladší… a to jsme si slibovaly, že budeme vozit spolu… ale jak říkám, nechci propadat zoufalství… jen mimi ještě nemám a nějak to na mě hupslo.. a teď bych si ho moc přála… snad to vyjde… doktor mi řekl, že mám půl roku, a pak, že to budeme řešit.. tak uvidíme… :oops:
držím moc palce, našla jsem si tu nějaký čaj, tak si ho nechám namíchat a pak se uvidí :nevim:

I já tobě… když už ti to jednou vyšlo, tak to by bylo, aby nebylo… :-) jak staré máš první dítě, smím-li se zeptat a kolik je tobě ? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ima100k
23.11.11 07:20

klukovi byly 4roky a mě je 32, take hodiny klepou :lol:

• Citovat
  • Upravit
1111
23.11.11 07:23
Luciuse píše:
f-l-e-a píše:
Luciuse píše:
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovala :lol: Jinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání :cry: bojím bojím injekcí 8-o , byla jste některá na tom už?? :mrgreen:
Ahoj, není se čeho bát. Vůbec to nebolí, ani já zrovna nejsem milovnaík injekcí a v pohodě. Jen jsem pak asi za hodinku po tom měla lehčí pocit závratě a vlastně celý den jsem byla taková malátnější, ale těžko říct, zda to bylo tím. Dr. mi říkal, že v příbalový letáku je napsáno, že MS dorazí do 6 dní, on tomu dává tak 10, no a já to ve finále dostala 12. den. Ale po 70 dnech už mi pár dní navíc bylo vcelku fuk. 8)
Aha, no já budu právě potom celej den venku prodávat punč, tak bych nerada aby mi bylo zle :,( , tak to se musím ještě doktora zeptat. Snad to bude dobrý :zed:

Neboj, nic strašného to není. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
23.11.11 08:47

ahoj holky, tak dneska mám opravdu depresi :-( jsem v práci, opět stereotyp a tak..:-(( ještě jsme ani nezačli se snažím a už mě to čekání fakt ubíjí… vím že čekání na test je taky asi hrozné, ale čekání na snažení je tak o ničem…Mám pocit že se snad nikdy nedočkám.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
23.11.11 09:05

Holka, mluvíš mi z duše… Mám to úplně stejně :-( Jsem blázen, odpočítávám dny do štědrého dne… A vy se začnete snažit kdy, taky o vánocích?

smallinka píše:
ahoj holky, tak dneska mám opravdu depresi :-( jsem v práci, opět stereotyp a tak..:-(( ještě jsme ani nezačli se snažím a už mě to čekání fakt ubíjí… vím že čekání na test je taky asi hrozné, ale čekání na snažení je tak o ničem…Mám pocit že se snad nikdy nedočkám.....
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
23.11.11 09:10

Ahoj holky, taky jsem dneska nějaká vyřízená. Čekám MS a pak konečně snaženíčko, ale ta doba.....a padá na mě nějaká beznaděj :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí