Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Luciuse píše:Denisa7 píše:Luciuse píše:Dej citovat a pak si udělej těhu test!!!!!
audrey44 - no teprve 15 dní mám spoždění, ale pořád mi bývá na zvracení a bolí v podbříšku, tak mi sestřička řekla, že mám přijít( prosím vás, jak mám udělat, když chci odpovědět někomu, jak se to zobrazí potom modře ta vaše zpráva? )
![]()
Tak to mi věř, že mě taky… ale snažím se nepodléhat zoufalství.. zrovna se prolévám kontryhelovým čajem, končí mi menzes a tajně doufám, že pod stromeček by to mohlo vyjít.. příteli jsem nakoupila vitamíny, tak chudák každé ráno polyká a já mám vše vypočítané… tak uvidíme…
Děkuji, děkuji![]()
![]()
a těhu test budu dělat až v pátek
Se mi to podařilo nějak zamotat, několik odpovědí dohromady a moji reakci… omlouvám se, jsem nějaká popletená… ![]()
ráda bych se přidala, snažíme se dva měsíce a v prosinci chcem ještě víc a podpořit to ještě bylinkama a čajema, tak by v tom byl čert, aby se nepovedlo
karkulka35 píše:
Zdravím, tak jsem se dostala k pc až teď.. je tady nějaká snažilka, co jí čeká ovulka kolem Mikuláše? hezký večer všem a gratuluji ke // a k nadějnému zpoždění…
já bych snad měla mít okolo mikuláše, tak si můžem navzájem držet palce
taky si říkám, ale nevím nevím… dělala jsem vše, co bylo nutné a co se doporučuje a nic… tak nevím, kde je problém, ale ještě je zbytečné předbíhat… jen, když to vidím kolem sebe, kamarádka je o 4 roky starší než já, vůbec nic nebrala, navíc hodně kouří a otěhotněla hned… se z toho picnu… fakt.. .
a čeká první miminko… a také ho chtěla, jen se to prostě povedlo hned… moc jí to přeji a jsem ráda… ale nechci zůstat dlouho pozadu.. ![]()
ima100k píše:karkulka35 píše:já bych snad měla mít okolo mikuláše, tak si můžem navzájem držet palce
Zdravím, tak jsem se dostala k pc až teď.. je tady nějaká snažilka, co jí čeká ovulka kolem Mikuláše? hezký večer všem a gratuluji ke // a k nadějnému zpoždění…
určitě, moc ráda… ![]()
karkulka35 píše:
taky si říkám, ale nevím nevím… dělala jsem vše, co bylo nutné a co se doporučuje a nic… tak nevím, kde je problém, ale ještě je zbytečné předbíhat… jen, když to vidím kolem sebe, kamarádka je o 4 roky starší než já, vůbec nic nebrala, navíc hodně kouří a otěhotněla hned… se z toho picnu… fakt.. .a čeká první miminko… a také ho chtěla, jen se to prostě povedlo hned… moc jí to přeji a jsem ráda… ale nechci zůstat dlouho pozadu..
ani mi nemluv, první se nám povedl na poprvé a teĎ dva měsíce nic, vím, že je to krátkou dobu, že tu jsou snažilky s delší dobou, ale štve mě, že dvě kámošky jsou teď spolu a já prd ![]()
Přesně tak… já mám všechny kolem sebe těhotné, nebo právě porodily… hrůza… ten tlak… a i ta poslední z posledních… dokonce teď i švagrová o 6 let mladší… a to jsme si slibovaly, že budeme vozit spolu… ale jak říkám, nechci propadat zoufalství… jen mimi ještě nemám a nějak to na mě hupslo.. a teď bych si ho moc přála… snad to vyjde… doktor mi řekl, že mám půl roku, a pak, že to budeme řešit.. tak uvidíme… ![]()
karkulka35 píše:
Přesně tak… já mám všechny kolem sebe těhotné, nebo právě porodily… hrůza… ten tlak… a i ta poslední z posledních… dokonce teď i švagrová o 6 let mladší… a to jsme si slibovaly, že budeme vozit spolu… ale jak říkám, nechci propadat zoufalství… jen mimi ještě nemám a nějak to na mě hupslo.. a teď bych si ho moc přála… snad to vyjde… doktor mi řekl, že mám půl roku, a pak, že to budeme řešit.. tak uvidíme…
držím moc palce, našla jsem si tu nějaký čaj, tak si ho nechám namíchat a pak se uvidí ![]()
ima100k píše:karkulka35 píše:držím moc palce, našla jsem si tu nějaký čaj, tak si ho nechám namíchat a pak se uvidí
Přesně tak… já mám všechny kolem sebe těhotné, nebo právě porodily… hrůza… ten tlak… a i ta poslední z posledních… dokonce teď i švagrová o 6 let mladší… a to jsme si slibovaly, že budeme vozit spolu… ale jak říkám, nechci propadat zoufalství… jen mimi ještě nemám a nějak to na mě hupslo.. a teď bych si ho moc přála… snad to vyjde… doktor mi řekl, že mám půl roku, a pak, že to budeme řešit.. tak uvidíme…
I já tobě… když už ti to jednou vyšlo, tak to by bylo, aby nebylo…
jak staré máš první dítě, smím-li se zeptat a kolik je tobě ? ![]()
Luciuse píše:f-l-e-a píše:Aha, no já budu právě potom celej den venku prodávat punč, tak bych nerada aby mi bylo zleLuciuse píše:Ahoj, není se čeho bát. Vůbec to nebolí, ani já zrovna nejsem milovnaík injekcí a v pohodě. Jen jsem pak asi za hodinku po tom měla lehčí pocit závratě a vlastně celý den jsem byla taková malátnější, ale těžko říct, zda to bylo tím. Dr. mi říkal, že v příbalový letáku je napsáno, že MS dorazí do 6 dní, on tomu dává tak 10, no a já to ve finále dostala 12. den. Ale po 70 dnech už mi pár dní navíc bylo vcelku fuk.
holky, já budu kupovat našim teda k narozeninám protože je oba mají v prosinci lístky na muzikál do Prahy, loni jsme byli na tajemství-Daniel Landa, a byl to zážitek. Tak třeba jsem vás inspirovalaJinak dneska jsem volala doktorovi a jestli nedostanu do pátku mens, tak jdu ráno na vyvolání
bojím bojím injekcí
, byla jste některá na tom už??
, tak to se musím ještě doktora zeptat. Snad to bude dobrý
Neboj, nic strašného to není. ![]()
ahoj holky, tak dneska mám opravdu depresi
jsem v práci, opět stereotyp a tak..:-(( ještě jsme ani nezačli se snažím a už mě to čekání fakt ubíjí… vím že čekání na test je taky asi hrozné, ale čekání na snažení je tak o ničem…Mám pocit že se snad nikdy nedočkám.....
Holka, mluvíš mi z duše… Mám to úplně stejně
Jsem blázen, odpočítávám dny do štědrého dne… A vy se začnete snažit kdy, taky o vánocích?
smallinka píše:
ahoj holky, tak dneska mám opravdu depresijsem v práci, opět stereotyp a tak..:-(( ještě jsme ani nezačli se snažím a už mě to čekání fakt ubíjí… vím že čekání na test je taky asi hrozné, ale čekání na snažení je tak o ničem…Mám pocit že se snad nikdy nedočkám.....
Ahoj holky, taky jsem dneska nějaká vyřízená. Čekám MS a pak konečně snaženíčko, ale ta doba.....a padá na mě nějaká beznaděj ![]()