Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, tak já nevím, v pátek jsem začala lovit ovu… v sobotu na mě odpoledne vyskočily už docela slušný čárky, ale k večeru už teda žádná sláva. A dnes dopoledne byla ta druhá zas výraznější. Zkusím ještě odpo, co mi ukáže. Piji kontryhel, mám ho ještě pít??? To už jako ovu proběhla, nebo se teprv chystá?
Jsem z toho jelen
![]()
@JajaLockwood ja jsem tedy byla na laparoskopii a taky plná nadeje, že šance na otěhotnění je velká a prd z toho bylo
a dekuju moc a Tobě přeji, ať se brzo zadari ![]()
@katka-365 není to bolest velká jen prostě taková jiná divná. Jakoby nervozitou jinak se cítím fajn.
To mimoděložní by bolelo hodně asi né???
@hanikely39 me mimodelozni bolelo az v 9tt kdyz zacal prosakovat vejcovod ale v 5+5tt jsem zacla krvacet
@Miska193 píše:
Holky, tak já nevím, v pátek jsem začala lovit ovu… v sobotu na mě odpoledne vyskočily už docela slušný čárky, ale k večeru už teda žádná sláva. A dnes dopoledne byla ta druhá zas výraznější. Zkusím ještě odpo, co mi ukáže. Piji kontryhel, mám ho ještě pít??? To už jako ovu proběhla, nebo se teprv chystá?Jsem z toho jelen
![]()
![]()
Mně přijde pozitivní ten 11 DC ![]()
@Denise.H Hele nějaké bylinné pastilky se můžou v těhotenství, tenkrát mi na ně dávala obvoďačka leták, když jsem byla se synem solidně nastydlá a prakticky nic nesměla. A úplně nejhorší bylo, že jsem otěhotněla na začátku jara a měla jsem několik týdnů silnou alergii a nesměla si na to nic dát, myslím, že to mi k těm nevolnostem dost přidávalo.
Holky, tak já hlásím, že se mi asi splašily hormony. ![]()
Po prvním měsíci snažení jsem v době ms 3 dny špinila, pak se to rozjelo. ![]()
Teď jsem 8dc a mám pořád nafouklé břicho a prsa, o těch ani nemluvím.
Se z toho picnu. ![]()
Ahoj, já včera dostala ms, takže čekám na ovulaci a začínáme 9 měsíc ![]()
@adruska27 píše:
@nikola4548 já také 9. měsíc ofiko snažení 🙈
To je hrozné, že? Mas za sebou nějaké vyšetření? ![]()
Ahoj holky. Dnes jsem 25 dc a dopoledne sem objevila na papíře narůžovělý výtok, tak sem si říkala, že mrcha dorazila o 5 dní dříve ale nic se neděje. Mohlo by to být uhnizďování? ![]()
@Renata1991 píše:
Ahoj holky. Dnes jsem 25 dc a dopoledne sem objevila na papíře narůžovělý výtok, tak sem si říkala, že mrcha dorazila o 5 dní dříve ale nic se neděje. Mohlo by to být uhnizďování?
Určitě
U mě to trvalo 1 den a druhé dopoledne a vždy jen po WC na papíru trochu růžové.. a byla jsem těhotná ![]()
@nikola4548 je to šílené 🥺 no, jen klasika u gyn vyšetření čípku, dělohy, vaječníků, sliznice, což je vše ok a prý super prostředí pro mimi, jinak teď chodím na imunologii a výsledky krve budu mít ve čtvrtek, ale nejspíše v září-říjnu to už začneme řešit podrobněji, hlavně chlap spermio a já asi sledování ovu, která asi probíhá, testy mi několikrát vyšly pozitivní a příznaky taky mám, ale i tak člověk nikdy neví, teď necháváme volný průběh, jedeme na dovču a nechceme se stresovat 🙈 co ty? Jak jsi na tom? 🥺
@Brbra a kolik dpo jsi byla? Já bych měla být cca 11dpo a to se mi zdá už pozdě na uhnizďování ![]()