Snažení srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2394
9.8.23 11:24

@Martinamimi1 a ty trpíš na cysty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.8.23 11:27

@Hello2221 Ahoj, šance je velká! :) Já jsem teď 6 DPO a jsem nějaká shnilá :mrgreen: Včera mě bolela prsa, dneska ani ne, v podbřišku sem tam píchne (ale to dělalo i minule a nic). Tak čekám a čekám.. chci počkat aspoň na 14 DPO na test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.8.23 11:36

@Brbra ještě zkusím počkat až se zpozdí MS vím že ne vždy se to ukáže dřív. Ale je to taaaak těžké :lol: jsem hrozně zvědavá :lol: Prsa taky bolí no, ale jinak než vždycky, bolí mě z boku úplně a mám je takové tvrdé mi přijde.. jinak tobě držím palečky :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.8.23 12:01
@Hello2221 píše:
@Brbra ještě zkusím počkat až se zpozdí MS vím že ne vždy se to ukáže dřív. Ale je to taaaak těžké :lol: jsem hrozně zvědavá :lol: Prsa taky bolí no, ale jinak než vždycky, bolí mě z boku úplně a mám je takové tvrdé mi přijde.. jinak tobě držím palečky :*

Chápu, to čekání je hrozný :) Me bolela taky tak jinak, shora, pak uprostřed.. dneska neboli :lol: tak já nevím. Možná jen lovím příznaky. Jinak test jsem nikdy neměla pozitivní před termínem MS, vždy až po vynechání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.8.23 12:22

@Hello2221 ahojky, jsem taky nováček, taky jsme zahájili snazeni v cervenci, mela jsem stejne priznaky, bolest par dni po ov. Nevydrzela jsem a udelala test a bohuzel nic:( dostala jsem to 3 dny se zpozdenim. Držím palečky ať to vyjde 😊 ja už jedu druhý měsíc za par dni mam mit ovulaci tak jeste dnes běžím do lekarny pro testy, at je vše jistejsi. A kdy to máš dostat či nedostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
9.8.23 12:29

@adrisb děkuji moc, já tobě také držím palečky, jak dlouho se snažíš ty? ❤️ hustý, no vidíš to, já už asi ovu měla včera, ale těžko říct, tento měsíc netestuji a nechávám to 🙈 může to být klidně ono, mě také pobolívá při ovu břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.8.23 12:50

@adruska27 někdy je to asi lepší se nestresovat a netestovat a nechat to náhodě 😁 my zkoušíme od dubna…,dva mesice jsem tomu nechala volny prubeh a nesledovala kalendář. Až teď v červenci jsem plánovala a nevyšlo to. O to větší zklamání to bylo mi přijde. A tento měsíc chci poprve zkusit i testy a jit tomu víc naproti😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.8.23 13:03

@Brbra občas si taky přijdu že lovím příznaky. No, teď jsi mě uklidnila, když říkáš ze jsi to viděla až později. Naše by to bylo první takže nedočkavost šílená. Ale u nás v rodině, to každý viděl buď z krve nebo na testu až tak 3 dny po vynechání :lol: ;) takže snad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.8.23 13:04

@adrisb držím pěsti pak dej vědět :* za dva dny, tak snad nedorazí :( ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.8.23 13:27

@Terrca normálně chodím do Pardubic, ale na výkony posílají do HK. U nás naštěstí věk není problém, ale přístup nic moc.. mě zase chtěla nasadit HA aby mi utlumila ovulaci atd.. a řekla mi, že jsem ideální adept po splnění plánů ohledně dětí na braní HA až do přechodu. Já, ale HA odmítla, měla jsem s ní jen problémy a před malou jsem ji brala 4roky. Já normálně ovuluju a manžel má hraniční spermio, ale i tak se vejde do tabulek (normálního spermia). Myslim si že musí být problém u mě, tak mi teda nabídla tu laparku.

Jaký máte problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.8.23 13:28

@Lotyyy jojo za poslední rok jsem jich měla třeba 10 a když mi prasknou, tak to je hrozná bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
9.8.23 13:39

@Martinamimi1 Jo, takhle. Já teď chodím na fyzioterapie podle mojžíšové k paní, co spolupracuje s doktorkou z pardubického sanusu.
U nás žádný problém není :nevim: ne, že bych nějaký problém chtěla, ale když je aspoň jasný, co je za problém, tak se s tím dá třeba něco dělat, ale když se jeví všechno v pořádku a jenom nejde otěhotnět, tak mi to přijde na hlavu. Asi bude hrát roli věk a i stres, ale ze zdravotního hlediska nám nic nenašli. Syn se nám povedl po jediném nechráněném sexu, když jsme si řekli, že to teda zkusíme.

Nevím, jestli jsi tam už na nějakém zákroku byla, ale obrň se trpělivostí, já tam byla na 2 výkonech, vždycky jsem přišla v domluvený čas a pak 2 hodiny zírala do stropu na pokoji. Jaksi mi nikdo neřekl, že jsem si mohla říct aspoň o časopis, jinak se vše musí nechat v šatně. Poprvé nemohli najít doktora, co měl zákrok dělat :lol: a podruhé šly na řadu všechny, co přišly po mně a tím, že byl zákrok až odpoledne a já od rána nejedla, tak jsem nebyla úplně dobře naladěná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
9.8.23 13:57

@Martinamimi1 dají se nějak ovlivnit? nebo aspon v případě žes se objeví zajít na kontrolu aby mi jí praskly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
9.8.23 14:18

Ahoj,

snažíme se s partnerem o mimino přes 3 roky (s minulým jsem se snažila o druhé také a to cca 5 let..), včera jsem si poprvé vzala inofolic, tak doufám, že to pomůže. Jakou dobu vás tady jen tiše pozoruji, ale už na to nechci být sama. Tak doufám, že mě tu přijmete a nebudu tu vadit. Jedno dítko už mám, ale druhé ne a ne k nám přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.8.23 14:29

@kouliska Vítej, jasně že přijmeme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie