Snažení srpen 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3024
9.8.23 17:42

@Martinamimi1 Koho ti na to fyzio doporučila?
Já to měla ambulantne, tak to ty budeš asi moct mít věci u sebe. Já si pak po probuzení mohla jít asi za 1,5 hodiny zavolat, aby pro mě někdo dojel, jinak by mě nepustili.

@Anazuzzok Já se na tohle ptala fyzioterapeutky a ona mi rikala, ze na váze tolik nezáleží. Já mám teda nadvahu vysokou, ale jsem víceméně na stejně vysoke váze s jakou jsem otěhotněla se synem, ale taky si říkám, ze bych s tím měla něco dělat a pomohlo by to. A s tím bráchou tě naprosto chápu, já jak zjistila, ze se mému o 15 let mladšímu brachovi narodilo druhé dítě, oba mají s přítelkyni jenom zakladku, tak mě malem trefil slak a orvala jsem to teda hodně.
A do CAR jdete už kvůli IVF nebo budete zkoušet ještě něco jiného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3024
9.8.23 17:45

@Brbra Nn, sanus, ale ono je to asi prašť jako uhoď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
9.8.23 17:45

@adrisb nooo, já myslím že klidně hned a i zítra :D :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
9.8.23 18:35

@adrisb ano, to máš rozhodně pravdu, stres a hlava dokážou hodně! Ale opravdu se snažím to odbourat, cvičím hormonální jógu a cítím se v hlavě lépe ☺️ kdo ví, třeba to vyjde nám oboum 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
9.8.23 18:45
@adrisb píše:
Holky poradil by mi nekdo. Zrovna jsem si udelala poprve vubec ovulacni test. Jsou tam dve čárky, ale kdyz nemůžu porovnat s ničím, tak nevím jestli je / dost silná. Ze by ovulace byla uz zitra? Jednoduše nevim kdy na „to“ s manzelem skocit🙈 jestli uz dnes nebo radeji pockat…?

Od pozitivního testu je ovulace do 12-24 hodin - a pozitivní test vypadá tak, že je testovací čárka stejně silná nebo silnější než kontrolní. Tvůj test podle mě ještě není 100% pozitivní, ale zítra být klidně může. Když na to dnes skočíte, mohlo by to vycházet cca na sex 1 den před ovulací a to je prý nejlepší.
Ale to jsou jen moje domněnky, jak bych ten výsledek interpretovala já :D Každopádně se ovulace velmi blíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.8.23 19:19

@Brbra moc děkuji za radu☺️ 😇 zkusime to dnes a jeste v patek. Kazdopadne zitra udělám dalsi test, treba bude / jeste silnější ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
9.8.23 19:59

@adrisb určitě bych už pojistila dneska, radši i zítra a klidně i pozítří! Tím nic nezkazíš ❤️ testík je nádherný, vidíš to! Já měla nejsilnější minulý cyklus takto (na data nekoukej, nahrávala jsem to až později do appky) 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.8.23 20:00
@adruska27 píše:
@nikola4548 jeee, konečně někdo v “mém” věku 😍 musíme zůstat v kontaktu! Hodně lidí, když řeknu svůj věk, tak mi říká, že mám čas a už mi to leze krkem 😅

Joo to mě říkají taky.. že to přijde, že nevadí, že to nejde, že jsem mladá a bla bla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
9.8.23 20:01
@adruska27 píše:
@adrisb ano, to máš rozhodně pravdu, stres a hlava dokážou hodně! Ale opravdu se snažím to odbourat, cvičím hormonální jógu a cítím se v hlavě lépe ☺️ kdo ví, třeba to vyjde nám oboum 🙈

Podle čeho cvičíš hormonální jógu? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
9.8.23 20:09

@nikola4548 tak jsem ráda, že nejsem sama, říkají mi to samé 🫣 hele, cvičím prostě podle youtubka a dost vidím změny, měla jsem opravdu NEBOLESTIVOU menstruaci, jsem taková klidnější a mám lepší náladu, takže za mě super 😍 vždy si najdu nějaké videjko, je toho hromada, ale co je super, jsou lekce od kanálu Europe ivf a Unica Clinic 🙈 pak si vždy po cvičení pouštím 10 minutovou meditaci při snaze otěhotnět z kanálu hypnoporod, což je taky moc fajn ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
9.8.23 20:16

@Terrca nikoho 😁 tak jsem di našla nějakou paní v Pardubicích https://baladova.fyzioholubova.cz/cs/#…
Snad to bude vvpohodě, jdu tam před tou laparkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
330
9.8.23 20:18

@adruska27 děkuju:-)😁aspoň mam ted přehled jak testiky den po dnu vypadaji😊
Pry je lepší ob den..aby se stihly vytvořit nove spermie. Ale máš pravdu, asi tím nic nezkazime 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
9.8.23 23:31

@Terrca to je na pytel taky tyjo.
No vůbec nevim co nás ceka zatim všechna vysetreni byla u gyndarky. Hormony, diky laparoskopii vim ze zbývající vejcovod je průchozí. Muz má spermiogram z caru a vse ok. Tak jsem zvedava co nam řeknou, vlastně ani nevim co se dela dal, dva roky nic, jsme ok, tak já nevim možná IUI? Nebo nejaka stimulace…bůhví co nam řeknou. Jsem z toho nestastna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
812
10.8.23 06:15

@adrisb no, to jo, ale zas každý říká taky trošku něco jiného, kámoška otěhotněla právě, když měli styl takto 3 dny za sebou 😅 spermie se prý utvoří nové už za 24 hodin, nevím 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3024
10.8.23 08:50

@Martinamimi1 Aha, já pochopila, že ti někoho doporučili v CAR.

@Anazuzzok Já začala do CAR chodit v říjnu, mám tam teda svého doktora, který je takový, že do ničeho netlačí, netuším, jak to chodí jinde. Ale já nejdřív chodila na folikulometrii s tím, že to budeme zkoušet doma, pak jsme s nějakým rozestupem zkusili 2 IUI, ještě by se mělo zkusit jedno, ale víc jak 3 mi doktor nedoporučuje, a pak IVF. Já se ptala, jestli neexistuje něco mezi IUI a IVF a říkal mi, že ne, že to je spíš pro ženský, co už nemají nárok na žádné hrazené IVF. Já normálně ovuluju, takže žádná stimulace u mě není potřeba, jen jsem vždycky dostala nějaké progesterony, abych je užívala po ovulaci, ale byla jsem po nich hrozně náladová a ačkoli jsem ani v pubertě netrpěla na akné, tak po nich jsem ten obličej měla příšerný. To jsem neměla ani v prvním těhotenství. Já si teď dávám od doktorů pauzu, byla jsem tam naposledy v květnu a půjdu nejdřív v říjnu, partner jde v září na zákrok, tak ani nevím, jestli už pak v říjnu bude případně něčeho schopný, ale chci to už rozseknout.

@adruska27 Já jsem četla, že se tvoří průběžně a nepotřebují ten den na obnovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí