Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tyjo dnes jsem 7DPO a už tak 5 minut v kuse mám pocit, jak kdyby někdo natáhl provázek z dělohy tam dolu a tahal za něj
je to strašně zvláštní pocit
Neměla jste to některá někdy?
@Ivuska456 A neřekl kolik mm? Já se vždy ptám i na výšku sliznice a zapisuji si to do aplikace ![]()
@Ivuska456 no paráda i u tebe
to vypadá, že je ovulace na spadnutí
zkusila bych zítra ráno ot a podle toho pichla
kdyby byl ještě pozitivní, tak určitě můžeš podpořit prasknutí ![]()
@Rezi06 To jsem neměla. Mně je celý den zvláštně. Mám pocit hladu pořád, ale nemám chuť na nic. Žaludek na vodě
Ale myslím, že mi to dělá ten Utrogestan, ale zajímavý, že ne od začátku braní, až teď 6. den, co ho beru ![]()
@Rezi06 to neznám
ale třeba se tam dole začíná něco dít
ume se taky děje, ale.neco úplně jiného
asi jsem od dětí v práci chytla nějaký střevní moribundus
dnes jsem nejedla nic, po čem by to mohlo být ![]()
1DC vítej
pozitivní věc holky konečně mělo objednali na to Sono prsu sice budu platit asi 900 ale dozvím se alespoň proč mě už 5 měsíců bolí…
@bacova.mi jeje, to je nepříjemný
ale ve školce je to hned no
mamina taky učí ve školce a je to furt něco
tak ať jsi brzy fit ![]()
@bacova.mi huraaa
@Ivuska456 to je pablb, možná se vyloženě zeptat a kolik měří prosím? Ale jako že by ti to extrémně pomohlo… mně někdy prasknul třeba při 20 jindy tam stále byl a měl skoro 23
a stejně mi pichli ovitrelle teda. Takze klidne jdi do toho, až ji budeš mít u sebe, večer nemůžeš?
Ja mela dneska tak super den v práci, že normalne zase mám pocity, že se mi nechce nikam odejit, natož třeba na 3 roky. Ale to zase přejde ![]()
@Linusren No jo, ty intervaly mezi kontrolami jsou nekonečné
a příznaky nějaké máš? ![]()
@Ivuska456 jo tak to ja se ho musela taky zeptat
ale tak hlavni je ze tam je a je pekny ne ![]()
Holky zkusila jsem si test, bricho me zacina bolet vic a vic. Vcera folikul 16mm, dle dr ovulace v sobotu a ja premyslim jestli to dnes uz radeji nepojistit
nerada bych ji prosvihla ![]()
Ahoj holky
nakonec mi paní doktorka přehodila kontrolu na odpoledne. Teprve teď jsem dorazila domů
byl to zážitek, co vám budu povídat ♥️ nejdřív jsem popsala paní doktorce své trápení a ta mě ujistila, že se hematom v případě IVF vyskytuje bohužel často, že se na to koukneme. Když mi zavedla sondu, ptala se, jestli může přizvat chlapa 🙂přítel měl vyvalený oči, držel mě za koleno, začal mě hladit a zíral furt na monitor, kde bouchalo srdíčko a skřítek “hlavou” dolů
krásnější pocit jsem ještě nezažila
moc vám tohle všem přeju zažít
hematom prý odejde, ale musím dál být v hodně klidovém režimu
1.2. jedu na odběry krve a tam mi dají i termín na 1.SCR, teď má skřítek 1,5cm, odpovídá prý 8+0
foto dodám brzy, nechala jsem ho omylem v autě a musím si teď odpočinout, to víte, klidový režim 😁
@Blangie šance na otěhotnění je nejvyšší jeden a dva dny před ovulací viz. obrázek
takže určitě dnes
@Beanka Já na tuhle zprávu čekala od oběda, pořád jsem aktualizovala
Moc gratuluji ke krásným zprávám, že se prďola má k světu
A těším se na fotečku 😊 je super, že u toho mohl být i tvůj muž, určitě to pro něj byl velký zážitek 😍
@Sobinečka ty jsi zlaťouš
poslala jsem muže do auta
i on chtěl fotku u sebe, že prej nebude spát napůl v autě 😁 až na to pokračován klidovýho režimu, nádherný den ♥️ co ty?