Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1821
12.1.23 15:14

Tyjo dnes jsem 7DPO a už tak 5 minut v kuse mám pocit, jak kdyby někdo natáhl provázek z dělohy tam dolu a tahal za něj :D je to strašně zvláštní pocit 8o Neměla jste to některá někdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
12.1.23 15:14

@Ivuska456 A neřekl kolik mm? Já se vždy ptám i na výšku sliznice a zapisuji si to do aplikace :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
12.1.23 15:17

@Ivuska456 no paráda i u tebe :hug: to vypadá, že je ovulace na spadnutí :hug: zkusila bych zítra ráno ot a podle toho pichla ;) kdyby byl ještě pozitivní, tak určitě můžeš podpořit prasknutí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1948
12.1.23 15:18

@Rezi06 To jsem neměla. Mně je celý den zvláštně. Mám pocit hladu pořád, ale nemám chuť na nic. Žaludek na vodě :lol: Ale myslím, že mi to dělá ten Utrogestan, ale zajímavý, že ne od začátku braní, až teď 6. den, co ho beru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
12.1.23 15:20

@Rezi06 to neznám :lol: ale třeba se tam dole začíná něco dít :hug: ume se taky děje, ale.neco úplně jiného :zed: asi jsem od dětí v práci chytla nějaký střevní moribundus :cert: dnes jsem nejedla nic, po čem by to mohlo být :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
12.1.23 15:38

1DC vítej 8o pozitivní věc holky konečně mělo objednali na to Sono prsu sice budu platit asi 900 ale dozvím se alespoň proč mě už 5 měsíců bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
12.1.23 15:55

@bacova.mi jeje, to je nepříjemný :? ale ve školce je to hned no :zed: mamina taky učí ve školce a je to furt něco :nevim: tak ať jsi brzy fit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
12.1.23 17:28

@bacova.mi huraaa :mrgreen: @Ivuska456 to je pablb, možná se vyloženě zeptat a kolik měří prosím? Ale jako že by ti to extrémně pomohlo… mně někdy prasknul třeba při 20 jindy tam stále byl a měl skoro 23 :P a stejně mi pichli ovitrelle teda. Takze klidne jdi do toho, až ji budeš mít u sebe, večer nemůžeš?

Ja mela dneska tak super den v práci, že normalne zase mám pocity, že se mi nechce nikam odejit, natož třeba na 3 roky. Ale to zase přejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
12.1.23 17:45

@Linusren No jo, ty intervaly mezi kontrolami jsou nekonečné :roll: a příznaky nějaké máš? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.1.23 17:46

@Ivuska456 jo tak to ja se ho musela taky zeptat :D ale tak hlavni je ze tam je a je pekny ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
12.1.23 17:59

Holky zkusila jsem si test, bricho me zacina bolet vic a vic. Vcera folikul 16mm, dle dr ovulace v sobotu a ja premyslim jestli to dnes uz radeji nepojistit :lol: nerada bych ji prosvihla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.1.23 18:26

Ahoj holky :hug: nakonec mi paní doktorka přehodila kontrolu na odpoledne. Teprve teď jsem dorazila domů :srdce: byl to zážitek, co vám budu povídat ♥️ nejdřív jsem popsala paní doktorce své trápení a ta mě ujistila, že se hematom v případě IVF vyskytuje bohužel často, že se na to koukneme. Když mi zavedla sondu, ptala se, jestli může přizvat chlapa 🙂přítel měl vyvalený oči, držel mě za koleno, začal mě hladit a zíral furt na monitor, kde bouchalo srdíčko a skřítek “hlavou” dolů :dance: krásnější pocit jsem ještě nezažila :srdce: moc vám tohle všem přeju zažít :dance: hematom prý odejde, ale musím dál být v hodně klidovém režimu :hug: 1.2. jedu na odběry krve a tam mi dají i termín na 1.SCR, teď má skřítek 1,5cm, odpovídá prý 8+0 :srdce: foto dodám brzy, nechala jsem ho omylem v autě a musím si teď odpočinout, to víte, klidový režim 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1821
12.1.23 18:41

@Blangie šance na otěhotnění je nejvyšší jeden a dva dny před ovulací viz. obrázek :pankac: takže určitě dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3119
12.1.23 18:43

@Beanka Já na tuhle zprávu čekala od oběda, pořád jsem aktualizovala :srdce: :dance: Moc gratuluji ke krásným zprávám, že se prďola má k světu :hug: :andel: A těším se na fotečku 😊 je super, že u toho mohl být i tvůj muž, určitě to pro něj byl velký zážitek 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
12.1.23 20:24

@Sobinečka ty jsi zlaťouš :hug: poslala jsem muže do auta :lol: i on chtěl fotku u sebe, že prej nebude spát napůl v autě 😁 až na to pokračován klidovýho režimu, nádherný den ♥️ co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí