Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beanka To je krása
Už se na to taky moc těšim
kéžby se každá z nás tohohle momentu dočkala
moc ti to přeju a gratuluji!
@Rezi06 každá se dočkáme, pevně v to věřím
vím, že není vyhráno, dokud nebudeme mít brečící uzlíček u sebe♥️ 🤗
@Beanka krásný! 😍 moc moc gratuluji. Hezky odpočívej a užívej si to! ![]()
Ahojky, potřebovala bych poradit, dnes jsem 10-11DPO, přijde vám to jako vadný test? Test je z rána, fotka je dělaná teď..moc děkuji za odpovědi ![]()
@Beanka To je ale nádhera!
I když máš i nadále klidový režim, tak je super že vše kontrola dopadla dobře a fazolka řádně roste
![]()
@XxDxX Test mi přijde v pořádku, proč si myslíš že je vadný? Je tam krásná druhá čárka, vzhledem k tomu že jsi jenom 10 DPO, tak naprosto odpovídající. Gratuju a přeju ať sílí.
Tak ráno malý doušek a teď večer OT už hezky sílí
myslela jsem, že ovulace bude v pátek. Ale asi to vypadá spíš na sobotu/neděli, že? 🤔
@XxDxX tohle nebude vadný test 😁 ráno udělej další a vada na testu bude stejná 😁 tiše gratuluji ![]()
@Gracetheworld @Beanka dekuju moc holky, zítra zkusím další.. no ta druhá čárka se mi zdá, že není rovná, ale tak uvidim, ještě jednou díky ![]()
@Beanka No ten si tam hezky lebedí
jen hezky odpočívej, ať je proťous v pořádku a hematom je brzy pryč ![]()
Já jsem se trochu uklidnila vnitřně, věřím, že vše bude v pořádku 🙏 včera to bylo sice krušné, v noci i přes den, ale za to si mohu asi hlavně já a má chuť na Mekáč
bobulce ale evidentně nechutnal a dal mi to dost najevo
🙈
@Sobinečka jejda mane, Mekáč 😁 ještě tak malý a už to rozhoduje, co budeme jíst, viď 😁 mě udělala mamka výpečky se zelím a knedlíčkem, vždy jsem milovala a teď? Ták jsem se těšila ♥️Jsem si jen čuchla, když si ohříval chlap a zhodnotila jsem, že to nebude dobrá volba a šla jsem si dát toast s avokádem a rajčetem 😂