Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lucius7 no mám pocit, že jsem ji neměla, co by to znamenalo?? Já tomu právě vůbec nerozumím 😏
@Vendy9 pokud nemáš ovulaci tak nemůžeš být těhotná… Zkus koupit ovulační testy a další cyklus testuj.. A nebo nejlépe rovnou řešit s dr.
@terve
Ty jo, ty mi dáváš naději, když máš takto super pozitivní ovu testik až 29dc! já jsem dnes 28 DC a zatím bez ovulace, ale třeba ještě i u mě přijde a budeme se dalších 14 dní nervovat spolu ![]()
@Vendy9 můžu ti říct jen vlastní zkušenost. Když jsem měla opožděnou menstruaci a těhotenský test byl negativní, tak to u mě byla pokaždé cysta. Šla jsem na doktorce, dala mi injekci na vyvolání menstruace a ta cysta pak odešla s MS.
@Zuzik86
Mrzi mě, čím jste si museli projít. Ale zase diky tomu víš, jak úžasného muže máš.
A máš naprostou pravdu, že chlapi to prostě vnímají jinak. Pro ně je miminko v době tehotenstvi(zejména zpocatku) hodně abstraktní a dokud je alespoň přes bříško nekopne do ruky, tak jakoby nebylo. A někteří pánové začnou mimco vnímat i mnohem později, když už s ním můžou zajít alespoň na fotbal ![]()
@bacova.mi jsem zvědavá co dnešní test, ale po sexu jsem zaspinila a píchá mě v podbřišku
tak nevím nevím. Nikdy po sexu nespinim ![]()
@Paja.525 Ovulační testy jsem zkoušela, ale neukázal mi nic 😏 🤷🏽♀️
@Lucius7 jejda, tak jste mi moc naděje nedala 😏 ale nevadí, každá zkušenost se počítá, nechám se překvapit, co to bude, v pondělí budu volat Dr.
@Vendy9 neboj, to je jen jedna z možností. Třeba se ti jen opozdila ovulace, nebo teprve proběhne. Já ji měla minulý cyklus až 46.den cyklu. Jsme ženy, vše je možné.
každopádně pokud máš MS pravelnou a těhotenský test negativní, tak určitě uděláš dobře, když zajdeš k doktorce ![]()
@acire píše:
@bacova.mi jsem zvědavá co dnešní test, ale po sexu jsem zaspinila a píchá mě v podbřiškutak nevím nevím. Nikdy po sexu nespinim
No tak to já taky
mohla prasknout nějaká žilka a nebo jsi nezachytila vrchol lh a proběhla ovulace
škoda, že nemeris bt
@terve píše:
Ahoj holky, dnes 29 dc a konecne jsem se dockala pozitivniho ovu testu… vim ze to nic neznamena, BT nemerim, takze jistota nikde, ale alespon tohle…Kdo je na tom podobne a bude semnou dalsich 14 dni stresovat?
Tak to jsou ukázkové testy
tak přeji takové i ty těhotenského za pár týdnů ![]()
@Lucius7 ahoj
to jsou super zprávy a jsem ráda, že změna Dr byla k něčemu dobrá. Tak drzim palce, ať clostik zabere, dej pak info ![]()
@Vendy9 žena na sobě ani nemusí ovulaci cítit… Než jsem prodělala mimoděložní těhotenství tak jsem o ní taky nevěděla… Od té doby cítím že se něco děje ale není to tak že by pichlo a já si řekla aha ovulace ale několik dní mě popichuje v podbřišku… Proto jsem začala minulý cyklus dělat ovu testy abych ji zachytila lépe… Záleží také na délce cyklu já mívám ovulaci až kolem 20 dne cyklu… A teď mívám cyklus dlouhý 33dnu… Nevím jestli tyhle informace pomůžou ale jak se tu píše v komentuj níže každá jsme originál a na nic není mustr ![]()
@bacova.mi díky moc
. Určitě budu průběžně informovat. Jsem ráda, že už to konečně někdo řeší ![]()
@bacova.mi píše:
No tak to já taky![]()
mohla prasknout nějaká žilka a nebo jsi nezachytila vrchol lh a proběhla ovulace
škoda, že nemeris bt
Tak mi spíš tak kolísá lh
no asi to kašlu a zase tak nějak počítám, že tento cyklus nic… ![]()