Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
2.3.22 16:41

@Lucius7 no mám pocit, že jsem ji neměla, co by to znamenalo?? Já tomu právě vůbec nerozumím 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
2.3.22 17:30

@Vendy9 pokud nemáš ovulaci tak nemůžeš být těhotná… Zkus koupit ovulační testy a další cyklus testuj.. A nebo nejlépe rovnou řešit s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
846
2.3.22 17:43

@terve
Ty jo, ty mi dáváš naději, když máš takto super pozitivní ovu testik až 29dc! já jsem dnes 28 DC a zatím bez ovulace, ale třeba ještě i u mě přijde a budeme se dalších 14 dní nervovat spolu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucius7
2.3.22 17:49

@Vendy9 můžu ti říct jen vlastní zkušenost. Když jsem měla opožděnou menstruaci a těhotenský test byl negativní, tak to u mě byla pokaždé cysta. Šla jsem na doktorce, dala mi injekci na vyvolání menstruace a ta cysta pak odešla s MS.

• Citovat
  • Upravit
846
2.3.22 17:51

@Zuzik86
Mrzi mě, čím jste si museli projít. Ale zase diky tomu víš, jak úžasného muže máš.

A máš naprostou pravdu, že chlapi to prostě vnímají jinak. Pro ně je miminko v době tehotenstvi(zejména zpocatku) hodně abstraktní a dokud je alespoň přes bříško nekopne do ruky, tak jakoby nebylo. A někteří pánové začnou mimco vnímat i mnohem později, když už s ním můžou zajít alespoň na fotbal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3882
2.3.22 18:06

@bacova.mi jsem zvědavá co dnešní test, ale po sexu jsem zaspinila a píchá mě v podbřišku :think: tak nevím nevím. Nikdy po sexu nespinim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.3.22 18:11

@Paja.525 Ovulační testy jsem zkoušela, ale neukázal mi nic 😏 🤷🏽‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
2.3.22 18:14

@Lucius7 jejda, tak jste mi moc naděje nedala 😏 ale nevadí, každá zkušenost se počítá, nechám se překvapit, co to bude, v pondělí budu volat Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucius7
2.3.22 18:29

@Vendy9 neboj, to je jen jedna z možností. Třeba se ti jen opozdila ovulace, nebo teprve proběhne. Já ji měla minulý cyklus až 46.den cyklu. Jsme ženy, vše je možné. ;) každopádně pokud máš MS pravelnou a těhotenský test negativní, tak určitě uděláš dobře, když zajdeš k doktorce :)

• Citovat
  • Upravit
15429
2.3.22 19:13
@acire píše:
@bacova.mi jsem zvědavá co dnešní test, ale po sexu jsem zaspinila a píchá mě v podbřišku :think: tak nevím nevím. Nikdy po sexu nespinim :think:

No tak to já taky :D :palec: mohla prasknout nějaká žilka a nebo jsi nezachytila vrchol lh a proběhla ovulace :srdce: škoda, že nemeris bt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15429
2.3.22 19:15
@terve píše:
Ahoj holky, dnes 29 dc a konecne jsem se dockala pozitivniho ovu testu… vim ze to nic neznamena, BT nemerim, takze jistota nikde, ale alespon tohle…Kdo je na tom podobne a bude semnou dalsich 14 dni stresovat :mrgreen:?

Tak to jsou ukázkové testy :palec: tak přeji takové i ty těhotenského za pár týdnů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15429
2.3.22 19:17

@Lucius7 ahoj :mavam: to jsou super zprávy a jsem ráda, že změna Dr byla k něčemu dobrá. Tak drzim palce, ať clostik zabere, dej pak info ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
2.3.22 19:29

@Vendy9 žena na sobě ani nemusí ovulaci cítit… Než jsem prodělala mimoděložní těhotenství tak jsem o ní taky nevěděla… Od té doby cítím že se něco děje ale není to tak že by pichlo a já si řekla aha ovulace ale několik dní mě popichuje v podbřišku… Proto jsem začala minulý cyklus dělat ovu testy abych ji zachytila lépe… Záleží také na délce cyklu já mívám ovulaci až kolem 20 dne cyklu… A teď mívám cyklus dlouhý 33dnu… Nevím jestli tyhle informace pomůžou ale jak se tu píše v komentuj níže každá jsme originál a na nic není mustr :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucius7
2.3.22 19:44

@bacova.mi díky moc :hug:. Určitě budu průběžně informovat. Jsem ráda, že už to konečně někdo řeší :)

• Citovat
  • Upravit
3882
2.3.22 20:56
@bacova.mi píše:
No tak to já taky :D :palec: mohla prasknout nějaká žilka a nebo jsi nezachytila vrchol lh a proběhla ovulace :srdce: škoda, že nemeris bt

Tak mi spíš tak kolísá lh :nevim: no asi to kašlu a zase tak nějak počítám, že tento cyklus nic… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí