Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mslenka píše:
@TerezaV95 díky. Prcek odešel sám v 5tt takže jedeme druhé kolo [/citace
Moc gratuluju! To jsme na tom uplně stejně
Já jsem dnes 8+4 a netrpělivě vyhlížím UTZ za týdenTentokrát nám to musí vyjít!
@Kryptozoo díky. Kdybys chtěla můžeme si psát do zpráv
Držím palečky ať je vše v pořádku
Prosím o radu. Duphaston mam užívat 10 dní. Když je ale cyklus anovulacni, myslíte že bude vadit, pokud vysadila o dva dny dřív, aby už konečně mrcha přišla a já začala nový cyklus?
bt dnes malinko stoupla, ale taky jsem měřila déle ![]()
@Michalka 28 ahoj, mám, duchy mi nedělal v limitu, po limitu se sem tam čárka objevila
@bacova.mi sice zkušenosti nemám, ale já bych to dřív vysadila ať ms dorazí dřív
![]()
@acire @Zuzik86 přesně to jsem chtěla slyšet
tak už dnes brát nebudu. Kdyby zázrakem mělo něco být, tak by se to udrželo i přes vysazení
aspoň uvidím, jestli spadne i teplota bez hormonů ![]()
@bacova.mi Proč myslíš, že je cyklus anovulační? Pokud byl BTT potvrzen vzestup, tak anovulační není. Duphaston se má nasazovat až po potvrzeném vzestupu.
@Majolina protože jsem měla stále negativní ovulační testy (i když jsem dělala dvakrát denně). Protože byli několik dní teploty hodně nízké, čekala jsem. Jak se zvedla bt, nasadila jsem duphaston, aby ms přišla. Nebrala jsem tento cyklus žádné doplňky, které mi pomáhali k ovulaci. Jinak jsem ji měla kolem 20 DC. Takže proto jsem tento cyklus hodila za hlavu a beru ho jako anovulacni.
@bacova.mi Aha, no podle teploty ovulační byl, ovulační testy nejsou dvakrát spolehlivé.
A proč máš brát Duphaston, máš krátkou luteální fázi?
@bacova.mi já myslím, že když jindy na tebe krásně ot reagovaly a teď ne, tak to asi anovulak bude
já mám od včerejška migrénu a bodání v podbřišku ale neustále negativní ot a myslím, že to bude taky anovulak
nejsilnější byl tento a to sakra, že nestačí. Myslím, že budu muset jít zase na vyvolávacku tento cyklus ![]()
47dc ovu test..zelený dr.max,fialový Benu..no popravdě už na to prdím..večer udělám poslední, už mě to testování nebaví
,prostě budeme sexovat a třeba 30.3.na gyndě bude překvapení nebo se min, snad dozvím, zda aspon přijde ms..
Co se týče vyvoláček ms tak já to měla kdysi a stejně přišla až nějak 10den, nešla bych už do toho.
@acire to je dnešní? vypadá to že se blíží…a pěkná fotka, já musím mrknout na foták a nějak nastavit, pořád to mám taková, mázlé,,
@acire já si to myslím právě taky. I když před rokem v lednu jsem je měla negativní a 12 DC na UTZ bylo překvapení v podobě prasklého foliku, následovali pozitivní TT a lf místo 14 dní byla 18 dní. Já být tebou tak počkám do 30 DC a pak bych šla na vyvolavacku. A pak už to dr. chce řešit ne?
@Maminecka5 no já být tebou tak už tak dlouho nečekám. Bohužel to vypadá na anovulacni cyklus. Promiň, ale i když jsi tolikrát otěhotněla, vůbec teď neznamená, že cykly musí být ovulační. A když jsi měla cykly i 110 dní, tak to není úplně ok. Co se týče vyvolavacky, je to vysoká hladina progesteronu. Postupně začne klesat a přijde ms. Po vyvolávačce přichází ms právě v rozmezí 7-14 dní, záleží komu jak rychle progesteron klesne. Já ji po ní měla až za těch 12-14 dní. Bez ní bych se ms třeba i měsíc nedočkala.