Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karmen23 přesně 😁 je to tak, chlapy chtějí kluka, ženský holčičku, nebo aspkn u nás to tak je, moje i pritelova mamka chtějí aby to byla holka 🤣
@Tessa7
Nám to u prvního bylo jedno
ale teď by jsme oba rádi holku
malý je neskutečný ďábel ![]()
@adruska27
Chlapi to berou jinak no a potřebují více času v téhle oblasti no
. Tak to je nadějné, že doktorka viděla pěkné folikuly. To by mohlo vyjít
.
@Claire1991 @adruska27
Manžel je teda asi v tomhle jiný
oba jsme moc toužili po mimi a sam navrhnul nějaké vitaminy atd. možná taky proto to vyšlo tak brzy ale těžko říct 😁 😊
@Claire1991 no, přesně tak, oni to úplně neberou stejně, jen my ženský jsme tak poblázněné 😂 🙈 snad to vyjde, já už fakt nevím, jako bolí mě prsa už asi 3 dny a dneska mě tak jako zapálilo uvnitř, ale jinak mi vůbec nic není, ani mě nebolí břicho, jako před ms, jako to touhle dobou už mívám 😏
@Karmen23 tak to je super ale! Rozhodně takový nejsou všichni chlapi, ono je přítelovi 24 a ani si nepřipouští, že by s ním bylo něco v nepořádku 😅 ale kdyby to nevyšlo, tak mu prostě znovu zkusím navrhnout, že je to prostě i pro jeho zdraví 😅 já už toho obětovala tak strašně moc
@adruska27
Můj manžel je mladší skoro o 4 roky … mě je 30 je mu teď bylo 27, ve 25 se mu narodil malý
takže to není o věku 😀 😀
@Karmen23 jo, tak to já to tak nemyslela, jen cituji, co říká on, že je mu prostě 24 a je v pořádku a má čas 😂 jeho věta prostě je, že až to přijde, tak to přijde 😅
@adruska27
Aha
vím ze už jsi mi to psala jak dlouho se snažíte ale nějak jsem to zapomela
?
@Karmen23 v létě jsem vysazovala antinuuu, takže chviličkuuu, dr říkala, že to necháme volně do léta a prý pak kdyžtak začneme více řešit, já na to nespěchám, jen jsem unavená z toho už a bylo by samozřejmě hezký, kdyby to vyšlo ☺️ ☺️
@adruska27
Jo takhle, nu jasný to chápu
ono do toho roku je to normální
moc ti držím palečky aby to bylo už co nejdřív nejlépe už teď!❤️
@adruska27
Vůbec nefňukáš
tohle je úplně normální
kord když ještě nemáš dítě to ten chtíč je o to větší
![]()