Snažilky Kladno a okolí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
JellyBean
18.5.12 17:42
@doory 37 píše:
@Lucinka89 hmmm :think: a už se rok snažíte. No mě bude letos 25, takže o tolik starší nejsem a jelikož jsem měla zdravotní potíže, tak jsme se dřív začít snažit ani nemohli, jinak bychom na to asi vlítli taky dřív.Ono se to velmi brzo podaří i vám, neboj ;) však já jsem také zatím bez úspěchu. musíme se navzájem podporovat :palec:

No u nas je to takova trochu jina situace…loni jsem otehotnela nekdy v dubnu ale miminko se nevyvijelo a musela jsem na revizi.......pak bylo cekani po revizi a jeste cekani nez se mi srovna stitna zlaza v rijnu jsme dostali povoleni ze se muzeme opet snazit vyslo to zase prvni mesic jako v tom dubnu ale pak nasledoal samovolny potrat a dalsi revize :zed:

• Upravit
doory 37
18.5.12 17:46

@Lucinka89 teda ty si užíváš,hustý :-O to ti nezávidím, muselo to být jednak bolestivé a jedna psychicky dost náročné, ne? Já mám zas silnou alergii, tak jsem musela podstoupit dvouletou kúru, abych vůbec mohla přežít těhu a následné kojení, při kterém see žádné léky na alergii nesmí brát

• Upravit
JellyBean
18.5.12 17:50
@doory 37 píše:
@Lucinka89 teda ty si užíváš,hustý :-O to ti nezávidím, muselo to být jednak bolestivé a jedna psychicky dost náročné, ne? Já mám zas silnou alergii, tak jsem musela podstoupit dvouletou kúru, abych vůbec mohla přežít těhu a následné kojení, při kterém see žádné léky na alergii nesmí brát

No bolestive zase az tak ne jako spis narocne na psychiku :zed: Ja mam taky alergii pomalu na vsechno na co jde :pocitac: Mela jsem ted brat nejakou kuru kde jsou vytazky z trav a pylu jakoby na zvyseni imunity proti alergii ale bylo mi po tom zle tak jsem se na to vyprdla…

• Upravit
1059
18.5.12 17:57
Taky mi teď bude 25 :)
@doory 37 píše:
@Lucinka89 teda ty si užíváš,hustý :-O to ti nezávidím, muselo to být jednak bolestivé a jedna psychicky dost náročné, ne? Já mám zas silnou alergii, tak jsem musela podstoupit dvouletou kúru, abych vůbec mohla přežít těhu a následné kojení, při kterém see žádné léky na alergii nesmí brát
  • načítám...
1059
18.5.12 17:58
Luci tak nanejvýš 10.OOO ale raději bych míň, ať se šetří dokud mimi není
@Fauňulik píše:
Taky mi teď bude 25 :)
@Lucinka89 píše:
No bolestive zase az tak ne jako spis narocne na psychiku :zed: Ja mam taky alergii pomalu na vsechno na co jde :pocitac: Mela jsem ted brat nejakou kuru kde jsou vytazky z trav a pylu jakoby na zvyseni imunity proti alergii ale bylo mi po tom zle tak jsem se na to vyprdla…
  • načítám...
1059
18.5.12 18:00

Holky to je hrůza co? takové mladé a takové starosti s miminečkama :(

• načítám...
doory 37
18.5.12 18:07

Jéé, tak jsem ráda, že jsme stejně staré :kytka: Jak se sna6íte dlouho vy, faunuliku?
Luci: já to právě brala letos druhou sezonou, jmenuje se to oralair, dává se to pod jazyk každé ráno nalačno. Taky jsem to nesnášela úplně nejlíp, lae pomáhá to úplně super :potlesk: :palec:

• Upravit
JellyBean
18.5.12 18:10
@Fauňulik píše:
Luci tak nanejvýš 10.OOO ale raději bych míň, ať se šetří dokud mimi není

Tak to si myslim ze sezenete ;)

• Upravit
JellyBean
18.5.12 18:11
@Fauňulik píše:
Holky to je hrůza co? takové mladé a takové starosti s miminečkama :(

No jo ale nejhorsi je ze clovek neudela nic :(

• Upravit
JellyBean
18.5.12 18:12
@doory 37 píše:
Jéé, tak jsem ráda, že jsme stejně staré :kytka: Jak se sna6íte dlouho vy, faunuliku?
Luci: já to právě brala letos druhou sezonou, jmenuje se to oralair, dává se to pod jazyk každé ráno nalačno. Taky jsem to nesnášela úplně nejlíp, lae pomáhá to úplně super :potlesk: :palec:

Jo tak to je presne ono :pankac: Oralair mam taky :pocitac: jsem zvedava co mi rekne ze to neberu az tam pujdu. Me po tom bylo fakt silene zle :poblion:

• Upravit
doory 37
18.5.12 18:16

@Lucinka89 jako si opravdu zvracela :poblion: ? Já teda ne, ale měla jsem jiné ee věcičky. třeba mi totál otekla pusa zevnitř, takže jsem nemohla ani jíst a bolelo to a nebo se mi každý den sloupla sliznice z celé pusy. ale dalo se to přežít :roll: mám po kůrách(2) a konečně jsme se s manželem mohli vrhnout na mimi. jen to na první pokus nevyšlo,ale to se stává :(

• Upravit
JellyBean
18.5.12 18:30
@doory 37 píše:
@Lucinka89 jako si opravdu zvracela :poblion: ? Já teda ne, ale měla jsem jiné ee věcičky. třeba mi totál otekla pusa zevnitř, takže jsem nemohla ani jíst a bolelo to a nebo se mi každý den sloupla sliznice z celé pusy. ale dalo se to přežít :roll: mám po kůrách(2) a konečně jsme se s manželem mohli vrhnout na mimi. jen to na první pokus nevyšlo,ale to se stává :(

No mela jsem na male abych se nepozvracela :poblion: silene me bolel zaludek a cely den jsem byla jak prejeta nemohla jsem se vubec vyhrabat z postele. Furt se mi chtelo desne zvracet ale nastesti jsem to vyzdycky ustala. Precetla jsem si v navodu ze pri boletech zaludku to muze preust az v zanet zaludku :zed: tak jsem se na to vyprdla a druhe den bez brani tohohle sajrajtu mi bylo zase dobre. Hlavne jsem se ji na to jeste ptala jestli nevadi ze se snazime o mimi a rekla mi ze ne ale ze teda to pak budu muset vysadit :cert:

• Upravit
doory 37
18.5.12 18:35

@Lucinka89 no tak to je dost divný. Já svýmu alergologovi říkala už kdý pak, že chceme mimi a on mě ještě ukecal, ať to odsuneme, že by bylo fajn udělat tenhle lék po dvou kúrách. jasně, že se to nemůže brát v těhu, to bylo první, co mi řekl. A jelikož já za normálních podmínek nemohu kvůli pylu ani dýchat a denně posmrkám zásobu kapesníčků objemu kamionu, tak jsem na to kejvla a podstoupila léčbu. No a snad se to vyplatí, teď už nám schází jen ty dvě vytoužené čárky na testu :srdce: :srdce: :srdce:

• Upravit
JellyBean
18.5.12 18:56
@doory 37 píše:
@Lucinka89 no tak to je dost divný. Já svýmu alergologovi říkala už kdý pak, že chceme mimi a on mě ještě ukecal, ať to odsuneme, že by bylo fajn udělat tenhle lék po dvou kúrách. jasně, že se to nemůže brát v těhu, to bylo první, co mi řekl. A jelikož já za normálních podmínek nemohu kvůli pylu ani dýchat a denně posmrkám zásobu kapesníčků objemu kamionu, tak jsem na to kejvla a podstoupila léčbu. No a snad se to vyplatí, teď už nám schází jen ty dvě vytoužené čárky na testu :srdce: :srdce: :srdce:

Tak to nechapu proc mi rikala at to beru a kdybych teda zjistila ze jsem tehu tak se to vysadi :pocitac: prislo mi to jako blbost ale pak jsem si rekla tak je to doktorka tak tomu rozumi.....prdlajs teda :cert: hlavne ze se ji na to jeste extra ptam. No proste bylo mi po tom zle tak jsem se na to vyprdla a kdyz se snazime tak na to budu prdet dal.

• Upravit
1059
18.5.12 19:55
Kam chodíš na gyndu?
Před 3 měsícema mi doktor řekl, že bychom měli začít. Že děloha není v pořádku a že bychom to měli začít zkoušet. Tak jsme začali 8) Musím k tomu brát Proveru na vyvolávání MS..
@doory 37 píše:
Luci: já to právě brala letos druhou sezonou, jmenuje se to oralair, dává se to pod jazyk každé ráno nalačno. Taky jsem to nesnášela úplně nejlíp, lae pomáhá to úplně super :potlesk: :palec:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+