Snažilky od prosince - ledna 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.12.13 10:26

@Sunnyess Děkuju, tak snad mi to opravdu potvrdí :-) Tobě taky držím pěstičky, ať se na Vánoce radujete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
10.12.13 10:57

@Kamča2013 : To je jasn pozitivní test..nečekej, že ta druhá čárka bude vypadat jako dálnice :mrgreen: jinak já jsem volala hned ten týden po vynechání dr. a stejně mě objednala až za čtrnáct dní…aby tam určitě bylo něco vidět. Takže myslím, že můžeme gratulovat…pod stromeček budeš mít asi ten nejkrásnější dárek :) :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
10.12.13 16:01

@lady.mischa No dneska jsem měla test negativní :,( potvora ještě nepřišla, měla by dnes - zítra (mívám to tak 30-31 DC)… jenom at nechodí.. Pořád doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
10.12.13 16:03

@Kamča2013 Mooooc gratuluju!!! Hlavně ať je vše v pořádku a Ty i prcek zdraví!! Ještě jednou obrovská gratulace!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
10.12.13 20:12

@pavlinecka123 Moc gratuluju :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
10.12.13 20:18

Ahojky!

Přidávám se k vám. Začali jsme s manželem už v prosinci, ale po tom, co malá dostala neštovice a já dva opary jsme v podstatě přeskočili ovulační dny. Více méně proto, že nám malá dávala dost zabrat a nakonec jsem ráda, protože ty opray mě děsily a taky jsem zjistila, že datum porodu by vycházelo na srpen a já chtěla zimní dítě. Jinak pevně věřím, že se zadaří snad brzy, v lednu už by to datum porodu bylo celkem dobré a nejlepší by pro mě vycházelo s otěhotněním v únoru. No můžu si jen fandit, aby to vyšlo, jak já si to maluju :think:
Všem co už se zadařilo moc gratuluju!!! a doufám, že v této diskuzi nebudu třeba ještě za rok :palec:
A všem nám přeju, ať se brzy podaří a budeme si moct hladit pupíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
10.12.13 20:18

Ahoj holky, snažíme se sice už od září, ale stále se nezadařilo. Jsem po potratu ve 22+3tt. Můžu se přidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
10.12.13 20:29

@Sunnyess mám to stejné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
10.12.13 20:35

@Mis1983 Ahoj =) Děkuju a taky moc přeju ať se Vám zadaří, nejlépe podle Vašich plánů =))

@Medvídě30 Já myslím že určitě, ahoj :mavam: :kytka: Ale moc mě to mrzí :( Obzvláště v takhle pokročilém stavu to muselo být hodně bolavé (ne že by dříve nebylo ale stejně..), tak jen doufám že už máš to zlé vybráno a už se Ti bude jenom a jenom dařit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
10.12.13 20:37

Jé, já tak chtěla nejhezčí dáreček od Ježíška.. ale bohužel tuším že teta z Ameriky už je na cestě, dává o sobě dost škaredě vědět.. Ještě jsem si dnes pokoušela namluvit, že je to třeba to zahnízďování vajíčka, ovšem na to už by bylo 10Dpo celkem pozdě… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.12.13 20:41

@katka.polka Taky jsem původně chtěla na Vánoce dvě čárky, ale kvůli mé chřipce při ovulaci se jaksi nekonalo nic, co by k nim vedlo… Tak si říkám, že zase bude hrozně hezké počít třeba na Štědrý den :) Takový nejhezčí dáreček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
10.12.13 20:45

@Medvídě30
Tak to musela být sada :,(
Je mi to moc líto, ale určitě už to zlé máš za sebou a teď už to bude jenom a jenom dobré!!!Moc ti to přeju!!! :mavam:
@katka.polka Děkuju za přivítání! Už jsem pročetla všech 10 stránek diskuze a myslím, že tady se mi bude líbít :palec: Já čekám MS(opravdu tentokrát čekám :) ) 20.12. To je ještě hodě daleko. Každý den se dost pozoruju, pamatuju si svoje příznaky z prvního těhu až sama sebe děsím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
10.12.13 20:50

@Tabbitta No jestli budeš mít ovulku kolem Štedrého dne, tak to by bylo krásně romantické :palec: Já budu mít pravý opak, tak doufám, že mi nebude tak blbě, jak minule. Poslední MS přišla zároveň se střevní chřipkou a byly to nejhorší 4 dny…fuj…nikdy více!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
10.12.13 20:59

@Mis1983 Taky jsem měla střevní chřipku - takovou tu zvracecí. První dvě hodiny jsem doufala, že ovulace byla dřív a já už jsem těhotná. Po nějakých pěti hodinách, kdy jsem zvracela, i když jsem se jenom otočila z boku na bok a teplota vylítla ke 39, jsem pochopila, že mimi se nekoná a mám jen hnusnou chřipku… Tak se teď těším na menses a hned po začneme zase s nechráněným sexem :) poprvé nám to vyšlo hned (sice pak zamlklé těhu v 8tt), ale tak nějak doufám, že teď to bude stejně rychle a všechno v pořádku.
Jak velkou máš holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5177
10.12.13 21:24

@Tabbitta Malé budou 2 v lednu :) Ta se nám povedla třetí měsíc snažení, ale byl to zároveň prví měsíc, kdy jsem začala sledovat plodné dny. Takže vlastně celkem brzy… :) Já v to věřím, že se to povede brzy! Věř a víra tvá tě podrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí