Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sunnyess Děkuju, tak snad mi to opravdu potvrdí
Tobě taky držím pěstičky, ať se na Vánoce radujete ![]()
@Kamča2013 : To je jasn pozitivní test..nečekej, že ta druhá čárka bude vypadat jako dálnice
jinak já jsem volala hned ten týden po vynechání dr. a stejně mě objednala až za čtrnáct dní…aby tam určitě bylo něco vidět. Takže myslím, že můžeme gratulovat…pod stromeček budeš mít asi ten nejkrásnější dárek
![]()
@lady.mischa No dneska jsem měla test negativní
potvora ještě nepřišla, měla by dnes - zítra (mívám to tak 30-31 DC)… jenom at nechodí.. Pořád doufám…
@Kamča2013 Mooooc gratuluju!!! Hlavně ať je vše v pořádku a Ty i prcek zdraví!! Ještě jednou obrovská gratulace!!! ![]()
Přidávám se k vám. Začali jsme s manželem už v prosinci, ale po tom, co malá dostala neštovice a já dva opary jsme v podstatě přeskočili ovulační dny. Více méně proto, že nám malá dávala dost zabrat a nakonec jsem ráda, protože ty opray mě děsily a taky jsem zjistila, že datum porodu by vycházelo na srpen a já chtěla zimní dítě. Jinak pevně věřím, že se zadaří snad brzy, v lednu už by to datum porodu bylo celkem dobré a nejlepší by pro mě vycházelo s otěhotněním v únoru. No můžu si jen fandit, aby to vyšlo, jak já si to maluju ![]()
Všem co už se zadařilo moc gratuluju!!! a doufám, že v této diskuzi nebudu třeba ještě za rok ![]()
A všem nám přeju, ať se brzy podaří a budeme si moct hladit pupíky ![]()
Ahoj holky, snažíme se sice už od září, ale stále se nezadařilo. Jsem po potratu ve 22+3tt. Můžu se přidat?
@Mis1983 Ahoj =) Děkuju a taky moc přeju ať se Vám zadaří, nejlépe podle Vašich plánů =))
@Medvídě30 Já myslím že určitě, ahoj
Ale moc mě to mrzí
Obzvláště v takhle pokročilém stavu to muselo být hodně bolavé (ne že by dříve nebylo ale stejně..), tak jen doufám že už máš to zlé vybráno a už se Ti bude jenom a jenom dařit ![]()
Jé, já tak chtěla nejhezčí dáreček od Ježíška.. ale bohužel tuším že teta z Ameriky už je na cestě, dává o sobě dost škaredě vědět.. Ještě jsem si dnes pokoušela namluvit, že je to třeba to zahnízďování vajíčka, ovšem na to už by bylo 10Dpo celkem pozdě… ![]()
@katka.polka Taky jsem původně chtěla na Vánoce dvě čárky, ale kvůli mé chřipce při ovulaci se jaksi nekonalo nic, co by k nim vedlo… Tak si říkám, že zase bude hrozně hezké počít třeba na Štědrý den
Takový nejhezčí dáreček
@Medvídě30
Tak to musela být sada ![]()
Je mi to moc líto, ale určitě už to zlé máš za sebou a teď už to bude jenom a jenom dobré!!!Moc ti to přeju!!! ![]()
@katka.polka Děkuju za přivítání! Už jsem pročetla všech 10 stránek diskuze a myslím, že tady se mi bude líbít
Já čekám MS(opravdu tentokrát čekám
) 20.12. To je ještě hodě daleko. Každý den se dost pozoruju, pamatuju si svoje příznaky z prvního těhu až sama sebe děsím…
@Tabbitta No jestli budeš mít ovulku kolem Štedrého dne, tak to by bylo krásně romantické
Já budu mít pravý opak, tak doufám, že mi nebude tak blbě, jak minule. Poslední MS přišla zároveň se střevní chřipkou a byly to nejhorší 4 dny…fuj…nikdy více!
@Mis1983 Taky jsem měla střevní chřipku - takovou tu zvracecí. První dvě hodiny jsem doufala, že ovulace byla dřív a já už jsem těhotná. Po nějakých pěti hodinách, kdy jsem zvracela, i když jsem se jenom otočila z boku na bok a teplota vylítla ke 39, jsem pochopila, že mimi se nekoná a mám jen hnusnou chřipku… Tak se teď těším na menses a hned po začneme zase s nechráněným sexem
poprvé nám to vyšlo hned (sice pak zamlklé těhu v 8tt), ale tak nějak doufám, že teď to bude stejně rychle a všechno v pořádku.
Jak velkou máš holčičku?
@Tabbitta Malé budou 2 v lednu
Ta se nám povedla třetí měsíc snažení, ale byl to zároveň prví měsíc, kdy jsem začala sledovat plodné dny. Takže vlastně celkem brzy…
Já v to věřím, že se to povede brzy! Věř a víra tvá tě podrží ![]()