Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lady.mischa Třeba je to správné rozhodnutí, pořiď si třeba kotě nebo nějakou malou potvůrku a budeš mít jiné starosti a pak se ta příroda snad uráčí!!!Posílám obejmutí a přeju krásné Vánoce!!! ![]()
Tak to ja měla v plánu testovat az 17.12. pokud by nepřišla, ale taky jsem to nevydržela. ![]()
@Kamča2013 píše:
@Macice13 Ahojky, takže podle krve je to opravdu počáteční těhotenství30.prosince jdu na kontrolní ultrazvuk. A co Ty??
Gratulace veliká. ![]()
Tak jsem si nalila svařák. Koupenou láhev sušim ve špajzu od loňska! Tak jsem si říkala, že letos bych ji teda už měla vypít ![]()
Na zdraví ![]()
@Renatta @Sunnyess @Mis1983 Holky, děkuju moooooooooc. Teď ještě aby všechno bylo OK a budu šťastná jak blecha ![]()
Tady je to nějaké mrtvé… tak jak jste na tom? Už někdo testoval?
@moje891 Taky si myslím. Já zatím netestuju. Dneska jsem si koupila 2 testy do zásoby, abych měla doma, ale já mám dostat MS až 20.,takže času mám dost a nemyslím, že by to vyšlo tento měsíc. To by byl spíš zázrak, jaksi jsme nevyužili moje plodné dny.
Jsem si říkala, jestli všichni dostaly MS, tak třeba nemají teď náladu ani vlastně momentálně důvod přispívat ![]()
Jaký server využíváte pro výpočet ovulace? Pokud tedy neměříte…Já toto:
http://calendar.zoznam.sk/…kalendar.php. První nám vyšlo ![]()
Holky ja jsem dnes byla u dr..kvuli bolesti bricha..ovu mevim presne kdy byla..a kdyz mi delal vnitrni utz tak se usmal a rikal ze si mysli ze se brzy uvidime..a ze by ms nemusela prijit..ale jsem 17DC..myslite ze neco poznal?? ![]()
@Makishka1 Noo je mozne ze tam neco malinkeho zahledl.. To vypada nadejne.. ![]()