Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co vlastně znamená to 5+2 nebo vždy třeba nějaké číslo +0..? 🙄
@Quechua ukončený 5. týden + 2 dny.. 6+0 je ukončený 6. týden…
pokud jsi třeba 5+2, tak jsi v 6. týdnu..
@Quechua Není zač, taky jsem nevěděla a musela si to načíst ![]()
@Malkojc ahoj dneska jsem byla na kontrole a doktor mi řekl že výsledky s genetiky že screningu dopadl v pořádku že jsou negativní ale když jsem mu dala papír že miminko má gastrochizu tak koukal jak blázen tak vůbec nevím 6 ledna jdu doktorovi tak nevím co mám čekat
@Anonymní
Ahoj, chtěla jde se zeptat jak se Ti daří, jak Ti je..?:)
@Malkojc ahoj dopadli jsme tak že ze 7mm se vtahlo 1mm takže je venku mimo bříško střevní klíčky jenom 6mm ale všechny orgány jsou na svém místě jak mají být brali mi odběr plodovy vody druhý den jsem měla výsledky všechny výsledky dopadli v pořádku máme na 100%holcicku tak uvidíme až půjdu na kontrolu 3 února tam se už dozvíme víc jinak zatím u mě vše v poradku
![]()
@Malkojc ahoj tak mame gastroschizu potvrzenou maly vylezli mimo brisko tenke strevo tak ze budu rodit v praze v motole ale jinak jsme v poradku jsem ve 25 tydnu holcicka nam krasne roste
Jsem 5+2 takže úplný začátek… nene mám dovolenou do čtvrtka a v pátek jdu do práce, nemám náročnou práci nějak na pohyb takže na neschopenku nechci jít, akorát bych na to pořad myslela a sledovala se.. přesně, stejně to má být tak jak to bude, nemá smysl přestat úplně žít a bát se pohnout
myslím ze dělám všechno, aby se udržel/a.