Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nazdarek, tak se setkavame v dalsim mesici
Taky s ms budu brat clostik, na kdy ti to vychazi?
Ahoj, sice jsem teď cca 2DPO, ale moc tomu nevěřím, tak snad nevadí, když se přidám ![]()
@Safrik a od kolikateho dne máš užívat? Já od 5.dne do 9.dne a asi od příštího týdne, záleží, kdy dorazí menses.
Ahoj, my se snažíme už rok a půl a teď jsme od srpna v rukou caru. 2.9. se dozvíme verdikt, co u nás našli a následující postup.
Take zdravím my se začali snažit cca před měsícem teprve tak uvidíme 😊 přeji všem snažilkam v měsíci září aby se brzy objevily 2 čárky ❤️️
@Toma18 2-0-2, nechodis jeste do car? Jaa ho beru kvuli inseminaci..
@Safrik ne, normálně mi ho dala gyndarka. Budu brát, pak mi píchne ovitrelle, nebo si ho pichnu já a pak se uvidí. Zkusime asi tři cykly a jak nic, tak pak půjdeme do CAR a budeme hledat problém.
@Toma18 Rozhodne drzim palce! Tak ms uz se ti srovnala po laparce?
Ahojky! Pristi tyden bych mela dostat ms(doufam ze ne!
) a pokud ano tak se k Vam pridavam:) beru teprv 14 dni femibion… ovulace me vubec neodpovida dle app:/ u prvni me chytlo 1.den po ms. Tak to nebylo v pulce. U druhe jsem to taky zkousela a nevyslo. Ms jsem mela 30.7-5.8. A sex 6,7,9.8. Tak uvidime. Zatim zadne priznaky ale obden mam zaludek na vode ale nic jineho. Hrozne hrozne moc moc chci jit do lekarny a koupit TT
a doma mame 15mesicniho syna a kojim jen rano a vecer tak uvidime 🙈 🙈 mela nektera z vas takove prizbaky jako ja a byly tehotne?
U prvniho jsem byla v 4tt a priznaky silena unava, bolava prsa a caste moceni ale to bylo tyden po vynechani ms. Snasim na to nemyslet ale nejde to ![]()