Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sny vubec nic nepredpovidaji, sny odrazeji tve podvedomi. Taky mi prijde, ze se s nim chces setkat, asi ti jeho kontaktovani dela i dobre. Asi si myslis, ze je uzasnej, ale pokud jsi stastna se svym manzelem, tak on lepsi neni. Zkus si predstavit, jak muze vase schuzka dopadnout a jestli jsi ochotna riskovat pripadnou ztratu tveho manzela. Jestli ti stoji za to mu ublizit a ztratit ho. Ja jsem nad tim kdysi take premyslela, a mne to za to nestalo, takze jsem veskere myslenky zahodila a jsem rada pokazde, kdyz si na to vzpomenu. Ten druhy neni lepsi, srdce by mi s nim sice zezacatku skakalo, ale postupem casu by to vyprchalo a urcite by se o me nepostaral tak hezky, jako manzel, kdybych byla nemocna. Vrat se do reality a neriskuj, fakt ![]()
Dobré ráno, oživuji diskuzi. S bývalým přítelem jsme cca. měsíc od sebe. Dnes v noci se mi zdál sen. Zdály se mi s ním pořád sny, když jsme byli spolu. Jak mě podvádí s jinými ženami. Musím říct, že v reálu mě asi o 8 měsíců později opravdu podvedl
. Věřím tudíž na poselství snů.
Teď k dnešnímu snu - viděla jsem ho s jeho kamarádem a byly tam ještě nějaké dívky, myslím 1 nebo 2. Pak jsem uviděla jeho. Co mě ale šokovalo, že jeho obličej byl úplně bez energie, unavený, smutný
. Takový jeho výraz v reálu neznám.
Stále k němu něco cítím - asi „zbytky lásky“, i když se snažím to ignorovat. Proto mě zajímá, jestli je tu někdo vykladačem snů, co by to mohlo znamenat?
Děkuji ![]()
Taky se mi zdají takové sny..S ex už jsme od sebe sedm let, pět let jsme spolu chodili/žili a pět let jsem ho vůbec neviděla, ani o něm nic nevím.
Sny se mi zdají něco přes rok. Někdy každý den, někdy jen dvakrát týdně.
Občas z toho šílím. Ve snech totiž funguje mezi námi strašná přitažlivost, doslova to jiskří a já ty pocity vnímám, jak kdyby byli doopravdy. Nikdy ovšem nedojde na sex, vždycky to skončí max. u pusy. Jinak je to jen o pohledech, rozhovorech, flirtování. Ráno se budím s pocitem, že ho prostě MUSÍM vidět. Naštěstí mě to přes den vždycky přejde, ale lhala bych, kdybych tvrdila, že se zase večer na další sen netěším.
Zažívám v nich totiž to, co mi v současném vztahu chybí. Manžel je úžasný, pracovitý, spolehlivý, hodný…ALE není mazlící, líbací, tulící a koneckonců ani na sex zrovna dvakrát není…A mě prostě chybí takové ty něžnosti, provokace a sexuální napětí..(s manželem jsem o tom mluvila, ale nepředělám ho). No a tohle všechno s ex fungovalo na jedničku s hvězdičkou až do rozchodu (náš rozchod byl dramatický a zrovna ne kvůli tomu, že by jsme se přestali mít rádi, ale bylo to jeho vinou..).
Takže to, co mi chybí v reálu, se mi dostává ve snech..akorát s EX (a to mě taky znepokojuje).
Ahoooj tak je to tu zase… zase se mi zdaji sny o mem ex..
a ne jenom o nem i o cele jeho rodine.. ve snech jem snim strasne stastna..uz je to 3 noci po sobe… mate nekdo doma snar?? muzete mi v nem najit co to znamena?? dekuji
@telezska Hele a můžu ti to říct i bez snáře, co to znamená? PÁLÍ TĚ DOBRÉ BYDLO!!
@telezska ahoj,taky se mate to stava. Nemyslim na nej, nevidela ksem ho tak pet let a ani se s nikym o nem nebqvim… ale sny s nim mam hezke. Kez bch mela takove s manzelem…
@telezska Taky to tak občas mám a protože to byl nejhorší rozchod, tak mě to na celý den rozhodí, přitom na něj nemyslím, akorát prostě pořád je v mojí hlavě a asi vždycky bude
Neřešila bych to… nic to neznamená.
Hezký večer, ráda bych se zeptala, proč se mi dodnes zdají sny o bývalém příteli, který má již jinou ženu. Rozešla jsem se s ním po jeho nevěře. Tyto sny se mi zdály od začátku vztahu, zdálo se mi, že přítel je s jinými ženami. Od rozchodu je to více než dva roky. Často mám sny o něm a jeho nové přítelkyni, jak se drží za ruce, ale jejich doteky připomínají stroje (je to takové bez citu). Nebo mám sny, jak se mnou sedí na kanapi a hladí mě po nohách. Je něco, čím můžu docílit toho, aby se mi o nich nezdálo? Má někdo radu?