Právník na sociálce zdarma?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
120
2.6.14 09:01

socialka - pravnik zdarma

Dobrý den, chci se zeptat co je pravdy na tom že na sociálce je právník - zdarma? chci se na něco zeptat, pořešit a mamka mi říkala že na sociálce je právník zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
754
2.6.14 09:08

Meli by dat limit na mnozstvi zalozenych diskuzi na jednoho uzivatele na mesic… :)

Nejlepsi bude zvednout telefon, zavolat na svou socialku kam spadas a polozit jednou vetou dotaz… budes mit hned jasno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
2.6.14 09:11

Tak asi ohledne ceho to potrebujes. Pochybuju, ze byl jiny pravnik nez na rodinne pravo nebo neco podobneho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
2.6.14 09:18
@soney píše:
Meli by dat limit na mnozstvi zalozenych diskuzi na jednoho uzivatele na mesic… :)Nejlepsi bude zvednout telefon, zavolat na svou socialku kam spadas a polozit jednou vetou dotaz… budes mit hned jasno :mavam:

limit byl, nebo možná ještě je 6 založených diskusí za měsíc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
2.6.14 09:44
@madeto píše:
limit byl, nebo možná ještě je 6 založených diskusí za měsíc :nevim:

jj pořád je 6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
2.6.14 10:01

U nás na úřadě byl právník zdarma (měl tedy konzultační hodiny, kdy poskytoval právní porady zdarma). Já jsem to jako sociální pracovnice věděla a klienty na to upozorňovala, když byl problém. Ale žádné doporučení jsem jim nedávala, normálně tam šli, objednali se a pořešili. Až na to, že tam ale byly velice dlouhé čekací lhůty, využívali to i občané, kteří ani nebyli v hmotné nouzi. Další různé právní poradny jsou při neziskovkách a charitativních organizacích - minimálně navedou na další sdružení nebo kam se obrátit. Kontakty na tyto poradny v místě bydliště skutečně často mívají sociální pracovnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová