Sociální změny 2012?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Nepočítám samozřejmě s jadernými zbraněmi ale měla jsem na mysli napadení a jak říkám, záleželo by na tom kým - naše obranyschopnost je na cca pět hodin, takže vlastně nulová.
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:
Ono by ty maminky do tech ulic jit mely i s temi detmi,pekne se rozlozit pred posl. snemovnou a nebo primo dovnitr na balkon na jednani,ale je to tezky,kdyz to nikdo nezorganizuje
Myslím,že organizovat se bude,nejlepsi by bylo nalozit deti do kocaru,zahrabat do perin,a noemalne jim je tam nechat,by se zblaznily,kdyby vedeli ,co to obnasi byt s nemocnyma detma.Ale presne treba pro me,je nepredstavitelne,jed do prahy,treba vlakem,to by jsme urcite nezvladly,a navic jizdenka,bude stat jako muj tydeni prijem na jidlo,a st im oni pocitaji kuyyyyy
![]()
- Citovat
- Upravit
Baslerinda píše:
Nepočítám samozřejmě s jadernými zbraněmi ale měla jsem na mysli napadení a jak říkám, záleželo by na tom kým - naše obranyschopnost je na cca pět hodin, takže vlastně nulová.
No takze jednoduse receno jsme ve velke prd.. ![]()
- Citovat
- Upravit
Moni jenze do tohohle nas stat žene,proste deti chteji jist,maji sve potreby,a jinak,nez nocni praci to proste nejde ![]()
- Citovat
- Upravit
Přesně tak, záleží na tom, jestli padne unie, ještě že nemáme eura.
- Citovat
- Upravit
Baslerinda píše:
Tak to co bude dál, bude záležet na tom, jestli padne unie. Ohledně války, kdyby jsme byli napadeni ( záleželo by kým, se mrkněte na Čínu jak je vojensky silná ), ubránili bysme se cca pět hodin.Nemáme armádu, letectvo, námořnictvo, nemáme nic. A bude hůř.Pardon za odbočení od postižených dětí ..
To sice nemáme,ale přesto na tuhle armádu a její stroje stát vydává nemalé prachy-viz třeba Pandury-A PROČ?? vždyt nás nevytrhne ani kdyby jich měli tisíce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a nebo tohe z portálu MPSV -****Aktivity k podpoře rodiny (prorodinná opatření)
- Nové formy služeb péče o děti v předškolním věku**** co to jako má být?Jak to máme chápat?to jsou jako ty školky zadarmo povinné pro cikánská děcka?rozumíte tomu někdo?
Příspěvek upraven 11.12.11 v 08:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marra píše:
Moni jenze do tohohle nas stat žene,proste deti chteji jist,maji sve potreby,a jinak,nez nocni praci to proste nejde
nesmite se tam nechat hnat,ja vim,ze se mi to keca,ale vzdyt muzes zkusit psat do novin,televize ,ja jsem drzka ja bych to rozmazla
vzdyt to co se odehrava v CR je normalni vymyvani mozku,tohle se jinde nedeje
Příspěvek upraven 11.12.11 v 08:52
- Citovat
- Upravit
Protože vemou nemopcnym detem,tak muzou preci strkat do nesmyslnych obranych zdroju
![]()
- Citovat
- Upravit
Ono kdyby CR padla a patrila zase treba Nemcum,tak by bylo lidem lip,narod jako nas si samostatnost nezaslouzi
a klidne se tu do me pustte,ale ja si za tim stojim
- Citovat
- Upravit
mmonica píše:marra píše:
Moni jenze do tohohle nas stat žene,proste deti chteji jist,maji sve potreby,a jinak,nez nocni praci to proste nejdenesmite se tam nechat hnat,ja vim,ze se mi to keca,ale vzdyt muzes zkusit psat do novin,televize ,ja jsem drzka ja bych to rozmazla
vzdyt to co se odehrava v CR je normalni vymyvani mozku,tohle se jinde nedeje
Mmoni jenže ono i když se nějaký mega průšvih dostane do novin či televize, tak se o něm sice teda ví,chvíli mluví,odsuzuje se ten kdo ho způsobil ale ve výsledku se nic nezmění.Původní malér se překryje novým,na ten první se zapomene - tím pádem se neřeší - a JEDE SE VESELE DÁL.
nikdo není potrestán,nikdo za nic nemůže..nezažila jsem že by nějakýho politika co prokazatelně korumpoval,či jinak podváděl někdy někdo zavřel.
Jestli někdo o nějakým víte - tak se omlouvám že jim křivdím ![]()
Je to fakt hrůza.Nejhorší na tom je TA BEZMOC!!! NĚCO S TÍM UDĚLAT,NĚCO ZMĚNIT.TO PROSTĚ NEJDE KDYBY SE ČLOVĚK NA HLAVU STAVĚL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,prosím vás, nemám moc času číst portál mpsv, co bude za změny u postižených dětí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady je asi pořád problém v tom,že víc je těch lidí kterým to nevadí co se v tomhle státě děje…jinak nevím
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ano,kdyz se diteti neco stane,Ty budes obvinena ze zanedbani pece
To neni reseni