Sociální změny 2012?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
16.1.12 23:15
marra píše:
Malemu budou v dubnu tri,tak proto. :nevim:

Aha tak to nevím co je od nového roku jiného.Když to bylo loni musela jsem z rodičáku vrátit 12000 abych neměla moc z pnp.Teď fakt nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.1.12 23:22

ano o to zvyseni si urcite pozadam,ale i presto je to proste hruza. :zed: ja spadnu o polovinu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
43
16.1.12 23:34

Já nevím kam se dovolat a co s tím,ale co udělali je prasárna a jestli si pan ministr myslí,že jsme doma jen tak jak spousta lidí co nechce pracovat tak je na omylu!!!!Do práce bych samo šla,ale Lukyna do normál školky nevzali a bylo to i věkem je 8/08.když jsem na firmu napsala,že ze zdravotních důvodů nemohu nastoupit,obratem mě byla poslána výpověď :think: Nemluvím o tom kolik let jsem jím dělala blbce a byla tam přád :! Tak to beru tak co můžeš děláš..pak se ti narodí postižené dítě a dál..... :jazyk: polib si a neotravuj stát HNUS HNUS HNUS :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
16.1.12 23:38

SOUHLAS,BOHUZEL,Jako vzit postizenym detem,a matkam,ktere by oprvadu menily,a radeji by makat,protoze ruku na srdce,vime obe jaka je to fuska se starat sama o takove dite,ikdyz ho bezmezne milujeme,a je pro nas vsim,podkopnou nohu,a nechaji nas drit hubu,tak to je podle meho hyenismus na entou. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
43
16.1.12 23:45

Nj a co dál?teď koukám na top star a Bartošová brečí,že by jí bulvár měl přispívat na život?????????????????? :roll: A nejhořší,že i když půjdeme do ulic tak se nic nezmění :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
16.1.12 23:50

No holky, tak koukám taky vyjukaná. Já si v prosinci žádala o prodloužený rodičák do 7 let. Ten jak víme ,zrušili :nevim: Jsem zvědavá jestli se mi vůbec ozvou, ještě nemám ani zprávu, nic a ani páru, kdo se mi vůbec ozve. Školka není a speciální bude až od září (pro malou)…Z ÚP jsem musela odejít, sjem mmt v domácnosti, nemohla bych nastoupit do zaměstnání, tak mě odevidovali :cert: Tak to jsem tuze zvědavá , jak dopadneme i my a kdy se vůůůůbec někdo ozve, no myslím, že až tak kdesik v dubnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
16.1.12 23:52
marra píše:
SOUHLAS,BOHUZEL,Jako vzit postizenym detem,a matkam,ktere by oprvadu menily,a radeji by makat,protoze ruku na srdce,vime obe jaka je to fuska se starat sama o takove dite,ikdyz ho bezmezne milujeme,a je pro nas vsim,podkopnou nohu,a nechaji nas drit hubu,tak to je podle meho hyenismus na entou. :pocitac:
Přesně tak! Kdyby byla malá v poho, šla bych okamžitě do práce. Takhle jsem nucena s ní sedět doma :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.1.12 23:56

Tak jedině příspěvek na péči to je snad jediné co nám zůstalo zatím :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
17.1.12 00:00

A kdyby nás šlo do těch ulic víc myslíš že by to fakt nepomohlo? Já bych šla hned. Už tohodle hnusu ve státě mám plný zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.12 00:09

Mám obavu,že by to opravdu nepomohlo.|Jako představa je to pěkná jak vezmeme ty naše postižené děti na záda projdeme Prahou,budeme u PS řvát co máme dělat a dál?????????? :lol: to jediné nám Drábek vzkáže přece peníze potřebují oni a ne my !!!!!Moc o tom přemýšlím co svolat,aby to zabralo,ale :think: na fc vždy jde udělat stránka a buď to vyjde nebo ne!Já bych byla pro :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.12 00:12

A problém postižené děti jak já asi můžu jet z Brna do Prahy když prcek potřebuje péči 24 hodin denně? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
17.1.12 00:14

Jdu okamžitě do toho. Ale chce to přímo do Prahy na ty vyžraný prasata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
17.1.12 00:24
anoli30 píše:
Jdu okamžitě do toho. Ale chce to přímo do Prahy na ty vyžraný prasata.
:,( Já bych to měla přes celou ČR.....a dcera co 3 hodiny léky a ty její stavy v autě bysme nezvládli :nevim: Já bych vzala ssebou na ty vyžraný vidle :cert: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
17.1.12 00:25
Andrea B píše:
A problém postižené děti jak já asi můžu jet z Brna do Prahy když prcek potřebuje péči 24 hodin denně? :(

A přesně na to ty svi.. spoléhaj. Že musíme sedět doma a oni se nám smějou do tváře. Ve své takzvané práci jen chrápou a pak se přežíraj za peníze z našich daní. A ani se nestyděj to pustit do televize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.1.12 00:36

Tak co dál holky? :think: Je jasné,že mi mimo Pražské tam nepojedeme bok já s autíkem nedojdu ani na poštu která je 5 min.z domů!!! :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat