Sociální změny 2012?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
mam pro to jedine slovo Hyenismus
problem nevidim ve vlade,ale v lidech kteri temto zmenam necinne prihlizeji,vlada si dovoli pouze to co ji dovoli lidi
- Citovat
- Upravit
Mony vystihla jsi to presne ,hyenismus,a ano mas pravdu,ja taky tak nejak nechapu proc si vsichni nechaji srat na hlavu?proc volili takove hovada?jak se tohle muze stat?ja tio nevim,ale asi na vete zlati komunisti,neco bude.Ja jsem z toho na prasky ![]()
- Citovat
- Upravit
Je to bohuzel vse tak jak pises,nevim co by se muselo dit aby Cesi vysli do ulic jako v jinych zemich
strasne rada bych Ti napsala neco pozitiviho,ale bohuzel budoucnost nevidim v cr dobre,neumime se spojit,kazdy hrabe jenom na svem pisecku
- Citovat
- Upravit
Ja uz jsem normlane uvazovala,ze mit nekoho kdo by se mnou odcestoval pryc z teto zas..zeme,tak nevaham.Verim v to,ze tady nastane opravdu valka,hladomor,a chudoba. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj , taky se mne to týká osobně
- mám postiženou dcerku. Minulý měsíc se mi konečně povedlo vybojovat prodloužení RD ze zdravotních důvodů a vlastně „jenom“ na tři měsíce, neboť od 1.1.2012 mi (a vlastně všem s dětmi staršími 3 let a postiženými) ho opět s velkou parádou vezmou. ![]()
Je mi z toho všeho smutno, nejhorší je to že NIKDO ještě nic pořádně neví. Na úřadech jsou nešťastní, jelikož je nás docela dost, které řešíme tuto situaci.
A bohužel na to, abychom šli někam do ulic, nemáme čas - protože se staráme právě o své postižené děti - a ani prostředky. Hlavně pokud nebydlíme poblíž Prahy.
Za každý dobrý skutek příjde náležitý trest - tohle opravdu platí v našem státě. ![]()
A než nás někdo nařkne z toho, že nám jde o těch „pár korun“ za to, že si plníme svou povinnost! a staráme se o vlastní dítě (což už jsem zažila právě v boji s posudkářkou - měl by aspoň trochu vědět, co je to starost o dítě, které se nechová a možná ani nikdy nebude chovat jako zdravé dítě.
Bojím se (po tom, co vidím kolem sebe a hlavně po tom, co vím, že vážně jede každý jenom za sebe) že se v této diskuzi za chvíli dočkáme nehezkých příspěvků.
I když mamči na emimi jsou spíše empatické.
Nezbývá než doufat, že nás aspoň nechají si „postěžovat“ v klidu, protože ne všechny budou v obraze a budou vědět, co to celé obnáší.
A já osobně se snažím seč to dá, sehnat práci na zkrácený úvazek, a i mezi maminkama ve speciální škole vypadám jako exot. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono dokud nebude v CR vice socialniho citeni tak se to nehne,
kdyz jsme se pred 4 lety pristehovali do UK tak jsem byla v soku jak se tu deti ve skolach tomu uci,to z CR neznam,neustale jim ve skole rikaji o postizenych,chudych,o Africe,pousteji ruzne filmy o tyrani, kolikrat mi prisli deti domu az s brekem,ale ono to ma neco do sebe
I kdyz se tomu branim taky mam postizene dite,i kdyz zatim nevim jak se to vse v budoucnosti u nej vyvine,jestli bude lepe nebo hur a jsem moc rada,ze jsme kde jsme
obdivuji vsechny rodice v CR,kteri jsou v takove situaci a misto aby se v klidu o dite mohli starat,tak musi resit,za co vubec prezit
Je to moc smutne
![]()
- Citovat
- Upravit
Holky nepeknych prispevku se dockame od tech ,ktere opravdu nevi,co je to starost o nemocne dite,a ted nemyslim chripku,opravdu o dlouhodobe nemocne,ktere vam nevemou do skolky,a specialni skolku mate treba jako ja,30km daleko,coz bez mobility jaksi nejde.Navic mam jeste jednoho maleho syna nastesti zdraveho.Ja tomu porad nejuak nemuzu uverit,spis nechci,beru,ze chteji omezit nespravne obohacovani,ale prece zrovna u nemocnych deti vite co probiha pri posudcich a jaky to trva cas,takze pochybuju ,ze zdrave dite by timhle kolotocem proslo,prodlouzeny rodicak jsem mela taky,dokonce i nejake navyseni od tri let ditete.Ted bude hodne spatne,vsechny ktere mate nemocne dite,vam posílam hodne sily,budeme muset ten rok nejak vydrzet,ikdyz to bohiuzel bude velmi tezke.Maminky drzte se,ja sice bulim cele dny,ale musim se taky vzchopit,ach jo
- Citovat
- Upravit
Tak to co bude dál, bude záležet na tom, jestli padne unie. Ohledně války, kdyby jsme byli napadeni ( záleželo by kým, se mrkněte na Čínu jak je vojensky silná ), ubránili bysme se cca pět hodin. Nemáme armádu, letectvo, námořnictvo, nemáme nic. A bude hůř. Pardon za odbočení od postižených dětí ..
- Citovat
- Upravit
Ono by ty maminky do tech ulic jit mely i s temi detmi,pekne se rozlozit pred posl. snemovnou a nebo primo dovnitr na balkon na jednani,ale je to tezky,kdyz to nikdo nezorganizuje
- Citovat
- Upravit
Nekde jsem cetla ze kolem brezna,se chysta velka protestni akce,ale stejne se domnivam,ze to nepomuze,vzpomente si na minulej rok,jak maminy protestovaly kvuli materskym a socialkam.
Jinak ja si ,,sehnala" privydelek.Zde u mistni drevovyroby.Vzdy kdyz uspim kluky,sletim asi kilometr z kopce,pujdu ukladat a rezat drevo,ale jelikoz muj syn trpi nocnimi zachvaty,treba petkrat za noc,tak vzdy budu na prijmu a neter,ktera slibila hlidani,v noci,tak vzdy zavola,a ja budu muset bezet a jit uklidnit a dat leky memu synovi,.A jak dlouho to bude bavit patnactiletou holku,co ma rano vstavat do skoly?Tak tak jsme dopadly zeny.Bude to masakr.
A nakonec me jeste narknou,ze se nestaram o dite ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
Baslerinda píše:
Tak to co bude dál, bude záležet na tom, jestli padne unie. Ohledně války, kdyby jsme byli napadeni ( záleželo by kým, se mrkněte na Čínu jak je vojensky silná ), ubránili bysme se cca pět hodin. Nemáme armádu, letectvo, námořnictvo, nemáme nic. A bude hůř. Pardon za odbočení od postižených dětí ..
Ja tomu davam tak dve hodiny,a pak tu fakt zbyde jen popel.
![]()
- Citovat
- Upravit
Zajímá mě váš názor,na již schválene socialni zmeny od roku 2012,me osobne je z toho na
zvlást co se tyka postizenych deti,jelikoz se me to osobne dotyka,a jako samozivitelka,si vubec nedovedu predstavit co bude
Mam pocit,ze se tento stat riti do zaniku,a jen tak pro odlehcenou,kamaradka,ktera zijev dome,kde bydli spousta romu,rikala ze je pulka jiz odstehovana v Anglii,takze se asi mame opravdu ceho bat
nekde jsem cetla,ze snad bude válka,lidi se budou hromadne bourit,budou jeste vice preplnene detske domovy,a zacne se jeste vice krast,to jsou mi vyhlidky.Jaky mate nazor vy?