Softshellová bunda pro dítě
- Fotoalbum (6)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jojo, taky jsem měla softshellku z pracovních oděvů a moc spokojená jsem s ní nebyla. Takže putovala dál. A to stála celkem dost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rybkabezvody píše:
Ahoj, chtěla bych dceři koupit softshellovou bundu vel. + - 98 , strašně se mi líbí Elka, bohužel cena už méně a jinak se v tom ztrácím, nechci nic od vietnamců, ale bohužel třeba na takovém MMB to už ani nepoznám co je a co není od nichMoje požadavky jsou asi takové: musí mít kapucu (třeba nová kolekce Topolina nemá), musí být dostatečně dlouhá aby pěkně kryla ohnutá záda a nechci růžovou a fialovou
Poradíte? S čím jsme spokojeny příp. naopak. Hezký den
Máme takovou šedavou se zelenou kostkou, kupovanou v německu, myslím, že taky kapucu má.
Taky jsem synovi kupovala s nadšením a nějak mě to přešlo.. teď se rozmýšlím, jestli nechám na druhé nebo rovnou prodám. Malej se v tom necítí, pořád se ošívá, no uvidíme na jaře ![]()
- Citovat
- Upravit
Já teda softshelku nosím a mám ji moc ráda, akorát pozor na profukování kapes. A na běžky to není, když se člověk potí. Malé asi ušiju kalhoty, softshel se dá koupit jako metráž na netu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…mě to napadlo,bo chodíme na dost dlouhé procházky-lesem,přes pole,i přes město.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
masinka9 píše:
A na běžky to není, když se člověk potí.
Jak to, že není? Já měla za to, že původně byla dělaná právě pro běžce
![]()
- Citovat
- Upravit
madi píše:masinka9 píše:Jak to, že není? Já měla za to, že původně byla dělaná právě pro běžce
A na běžky to není, když se člověk potí.![]()
Já v ní chodím běhat,a le jak je už teplejší jaro je mi v ní horko a na sjezdové lyže je úúúžasná.Pro mě celoroční užití.Dcera má letos velikost 92/98 a nevím jestli už ji jí taky pořídit, nebo jestli až příští rok.Mám obavu, že ji bude mít na podzim malou, tak jestli se to vyplatí ![]()
- Citovat
- Upravit
nosíme softshellku od Ocean, maji ji na nepromokneme.cz a je super, v desti funguje a neprofoukne
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupovala jsem loni v Hervis sportu,stála dost,ale je kvalitní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já se v ní na běžkách strašně potila a zůstalo to všechno uvnitř a pak jsem ji v hospodě sušila naruby
Ale děti se tolik nepotí. Na sjezdovky, když je teplo, je taky dobrá. Pro běžce bych koupila nějakou opravdu kvalitní s vysokou prodyšností.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala malému z HM a super, nepromokne, neprofoukne, když nasadim kapucku nemusí mít ani čepici, je tam taková jakoby gumička, která obepne hlavičku a vůbec tam nenafouká, ale netlačí a je delší… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já vzhledem k ceně se pořád přimlouvám za tu naši z pracovních oděvů, holky ji nosily celý podzim, neměla jsem s ní jediný problém, že by nějak navlhla…teda pokud pršelo hodně, tak dávám pláštěnky ![]()
A líbí se mi, že je fakt pěkně dlouhá pod zadek, ty bundy ze sportů se mi nějak extra dlouhé nezdály…taky jsem původně vybírala nějaké dražší, ale pak jsem to vyhodnotila takto, navíc měly ohrnuté rukávy a vydrží jim určitě nejmíň ještě na jaro.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
masinka9 píše:
No, já se v ní na běžkách strašně potila a zůstalo to všechno uvnitř a pak jsem ji v hospodě sušila narubyAle děti se tolik nepotí. Na sjezdovky, když je teplo, je taky dobrá. Pro běžce bych koupila nějakou opravdu kvalitní s vysokou prodyšností.
To mi ani neříkej. Já jsem jí doporučovala mamce, ať si ji koupí, protože se na běžkách vždycky hrozně zpotí v jakékoliv bundě
Taky by pro ni nejspíš šla do AlpinePro. Takže říkáš, že tu radši nebrat?
- Citovat
- Upravit
madi píše:masinka9 píše:
No, já se v ní na běžkách strašně potila a zůstalo to všechno uvnitř a pak jsem ji v hospodě sušila narubyAle děti se tolik nepotí. Na sjezdovky, když je teplo, je taky dobrá. Pro běžce bych koupila nějakou opravdu kvalitní s vysokou prodyšností.
Mám softshellovou bundu z alpine pro a beru si jí na běžky a jsem spokojená. Nejsem žádný závodník, ale myslím, že na běžkách, když člověk trochu mákne tak se začne prostě hodně potit. Podle mě záleží hlavně na věcech pod tím, dobré termoprádlo, to pak samo zase schne. Jinak pro malou také vybírám podobnou bundu, líbí se mi Lindex, HM, ale ty ceny. Loni měla o´style takovou jako sušťákovou a nepromokla, neprofoukla super.
To mi ani neříkej. Já jsem jí doporučovala mamce, ať si ji koupí, protože se na běžkách vždycky hrozně zpotí v jakékoliv bunděTaky by pro ni nejspíš šla do AlpinePro. Takže říkáš, že tu radši nebrat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit