Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zalovala jsem zubare, ze mi v kanalku nechal nastroj, ja nasledkem toho o zub prisla, chtela jsem 50 000, bohuzel..
Ja ne zdravotnictvi, ale ted budu chtit odskodne od ministerstva vnitra za jejich chybne rozhodnuti, coz soud uz uznal, ze bylo chybne. Nebojim se a jdu do toho, alw my uz vime od soudu, ze to byla jejich chyba no ![]()
@Anonymní píše:
Zalovala jsem zubare, ze mi v kanalku nechal nastroj, ja nasledkem toho o zub prisla, chtela jsem 50 000, bohuzel..
A můžu se zeptat, jak jsi postupovala?
Na PČR nahlásit nebo?
Zakladatelka
@Anonymní píše:
A můžu se zeptat, jak jsi postupovala?
Na PČR nahlásit nebo?
Zakladatelka
Sepsala jsem s pravnikem zalobu, ten ji odeslal na prislusny soud a ten pisemne kontaktoval a vyzval osobu at se dostavi na rizeni
@Anonymní píše:
Sepsala jsem s pravnikem zalobu, ten ji odeslal na prislusny soud a ten pisemne kontaktoval a vyzval osobu at se dostavi na rizeni
Děkuji. ![]()
Mam z toho strašnou hrůzu, myslím si, že je to předem prohraný boj… ale zároveň to chci strašně udělat, mám hrozny vztek a chci aby se to už jiným lidem případně nestalo.
@Anonymní píše:
Děkuji.
Mam z toho strašnou hrůzu, myslím si, že je to předem prohraný boj… ale zároveň to chci strašně udělat, mám hrozny vztek a chci aby se to už jiným lidem případně nestalo.
A co se ti stalo? Jako bohuzel je vetsina boju s doktorem predem prohrana, nevim co by musel udelat, amputovat zdravou koncetinu omylem? ![]()
@Anonymní píše:
A co se ti stalo? Jako bohuzel je vetsina boju s doktorem predem prohrana, nevim co by musel udelat, amputovat zdravou koncetinu omylem?
Nejspíš ano.
Klidně ti to napíšu někam do zpráv, co se stalo. Ale jsem tu nováček, takže absolutně nevím jak se to dělá ![]()
Taky by me to zajimalo, kdyz uz vetsinou byvam na druhe strane barikady (clovek si mysli, jak tu praci dela dobre a od pacienta se pak dozvi, co muze delat lip)
tady u prispevku kliknes na prezdivku, otevre se ti profil uživatele a najdes tam i „poslat uzivateli zpravu“
@králíkovna
Také pracuji ve zdravotnictví, jestli jsem tě/Vás dobře pochopila.
Můžete mi tedy napsat první prosím, odkryla jsem anonym ![]()
Ahoj,
chci se jen zeptat, zda jste se někdy soudili s někým, kdo pracoval ve zdravotnictví?
Jak to dopadlo, má to cenu?
Děkuji.