Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Sestra má byt v nové zástavbě. Když jsem tam byla. Tak taky od určitého času k večeru své děti krotila. Vše se utišilo. Říkala, že za jejich obývákem spí v ložnici u sousedů miminko. Že ty stěny jsou prostě snad papírové a ruší to.
Jo, jo, některé nové bytovky mají ještě horší akustické vlastnosti než staré paneláky. U bráchy, když sousedi pustí vodu, je to jako dunění vodopádu, ze začátku jsem se regulérně lekala. Navíc ty plovoučky a podobné všude, není snad nic horšího na zesilování každého šustnutí.
Příspěvek upraven 19.07.22 v 19:32
Jak už je zřejmé z nadpisu, vadí chlapům bříško na ženách? Nemyslím vyloženě stakilové ženy, ale ženy s optimální váhou, ale bez plochého bříška.
@lucad77 píše:
A myslíte, že oni od vás nikdy nic neslyší? Já jsem třeba přesně věděla, kdy chodili v noci čurat. Taky soused občas blinkal a krkal, když přišel z pařby.Zlatý kukání.
Neslyší, nebo jen málo co, třeba vysavač, vrtačku. Máme už naštěstí nějakou domu samostatně stojící dům v zahradě. Ještě v Praze jsme slýchávali pravidelně jen jedny, ti bydleli dokonce až ob patro a slyšet je museli všichni. Ostatní ne.
@Anonymní píše:
Jak už je zřejmé z nadpisu, vadí chlapům bříško na ženách? Nemyslím vyloženě stakilové ženy, ale ženy s optimální váhou, ale bez plochého bříška.
Pardon, chtěla jsem novou diskuzi
@Anonymní píše:
Ahoj, máme se sousedy ložnice stěnami u sebe. Mají teď miminko. Já to chápu. Měla jsem ale sex s partnerem ve 21:00 a ťukali na me. Nebyla jsem nijak hlučná. Normálně. Říkám si, že jsem benevolentní. Všem pomáhám. Ale tohle už mi přijde trochu moc.
A na tohle musíš zakládat diskuzi?
![]()
@Havlova píše:
Neslyší, nebo jen málo co, třeba vysavač, vrtačku. Máme už naštěstí nějakou domu samostatně stojící dům v zahradě. Ještě v Praze jsme slýchávali pravidelně jen jedny, ti bydleli dokonce až ob patro a slyšet je museli všichni. Ostatní ne.
Tak to je ideál, gratuluju. ![]()
@Anonymní píše:
Už nepij
@GabinkaCh nechápu, co jste tím chtěla říct. Když nemáte pořádnou radu a jen výsměch, radši nekomentujte nic. Od toho jsou diskuze.
@lucad77 píše:
Jo, jo, některé nové bytovky mají ještě horší akustické vlastnosti než staré paneláky. U bráchy když sousedi pustí vodu, je to jako dunění vodopádu, ze začátku jsem se regulérně lekala. Navíc ty plovoučky a podobné všude, není snad nic horšího na zesilování každého šustnutí.
Nejsem na to zvyklá. Takže jsem byla překvapená, jak je slyšet vysavač. Všechna okna zavřená. A vysávání v bytě od nějakých sousedů je slyšet. Jo. Oni mají všude plovoučky. Nesnáším tuhle podlahu. To klapká. Dát si na to podpatky. Tak mají sousedi ráno budíček.
@terien píše:
Na čem? Že nebudou sexovat?
Ne, zeptat se, co jim tak vadilo. Dost pochybuju, že stáli u zdi s hrnkem a poslouchali, co se vedle děje. Takže to muselo být slyšet. Normální lidská domluva, kdy se dva sousedi domluví, jak budou fungovat. Sexovat se dá i v obýváku.
@Janli píše:
Ne, zeptat se, co jim tak vadilo. Dost pochybuju, že stáli u zdi s hrnkem a poslouchali, co se vedle děje. Takže to muselo být slyšet. Normální lidská domluva, kdy se dva sousedi domluví, jak budou fungovat. Sexovat se dá i v obýváku.
Už vidím, jak běží k sousedům a domlouvají si plán ohledně poloh a místa
to mimino je určitě taky slyšet, stejně jako fůra jiných věcí
Jejich miminko Te nemusi zajimat. Vubec bych se v sexu neomezovala. Ty sis miminko neporidila. At si ho uspavaji v jinem pokoji, nebo at si zaizoluji zed polystyrenem. Pokud by meli drzost tukat, tak bych normalne pokracovala v hratkach a vubec bych se nenechala rusit.
My máme naštěstí domek, ale když jedeme k našim, tak mi děti taky v noci řvou. Sousedi pod rodiči klidně v devět večerneco vrtají. Minule tam měli na návštěvě dítě které litalo snad i po stropě ještě v jedenáct. Samozřejmě, že mi děti budili, no tak řvali no. Mě je tojedno, já lehnu a spím, kluci si dvacet minut naštvaně pořvou a spí dál. Jen dají najevo nelibost, že je někdo vzbudil. Když jsem sousedy potkala na chodbě, tak jsem jim to takto řekla, jakmile podotkli, že to mám s dětmi asi náročné, když mi tak často řvou. Mě je to prostě jedno, ale pak mi nemůžou vyčítat, že ty děti řvou. Já už spím i v tom řevu. Záhadně je od té doby klid pokaždé když přijedeme už od osmi. když jim zároveň přijede na návštěvu to dítě, tak ho směřují mimo místnost kde kluci spi. Asi je ty děti pak budili víc, než oni je.
Jelikož když naše kluky vzbudíš, tak pak řvou celou noc kvůli každé blbosti ![]()
KdZ jsme jezdili na prázdniny k babičce, tak sousedka často mívala na hlídání miminko. Normálně jsme se na to malé šli podívat a babička se ptala kdy ji spí. V tu dobu jsme si nesměli hrát v místnosti, která byla přímo nad spícím dítětem. Je to jen o toleranci.