Sousedovi z chatové oblasti vadí naše děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2349
1.7.20 21:31

Tak s některýma lidma se nedomluvíte. A ano, i na vlastním pozemku by bylo dobré děti trochu krotit, protože na chatovou oblast si i ostatní rekreanti jezdí odpočinout, a ne celý den poslouchat řvaní děcek. Však si rozumíme, všeho s mírou. Jestli máte za sousedy fakt debi.ly, tak i kdyby vám děti ani nepíply, bude furt s něčím problém. Skoro bych doporučila chatku zase pěkně prodat a koupit někde jinde, za ty nervy to nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35489
1.7.20 21:33

Odstehovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
1.7.20 21:41

Mě by docela zajímal názor těch postarších sousedů. Samozřejmě že vaše děti jsou ty nejvzornější, to je jasná věc a nikoho neobtěžují-jak by mohly? Celkem si to dovedu představit. Chlap u piva, žena u tabletu a děti v tichosti čtou Babičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37909
1.7.20 21:42

Kvalitní audioaparaturu a když budou volat policii, tak výkonnou rušičku GSM a mohou se zbláznit! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.7.20 21:45

Zvykni si. My máme takové sousedy už víc jak 50 let (zažilo je více generací). Dělají naschvály všem a pořád a když se začneš bránit, začnou přitvrzovat.
Jakákoliv policie a úřad je rozčilí a bude to ještě horší a když tam půjdete vy za nimi, tak se ty vysmějou do ksichtu

• Citovat
  • Upravit
16006
1.7.20 21:47

Zajímal by mě názor druhé strany, třeba fakt máš nevychované uřvané smrady :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.7.20 21:51

A to třba jim vadí celodenně…
Třeba my byli s mužem u známých a mají tak sousedy a taky nám říkali, že jsou takový postarší a mají své.. ALe že spíš si chtějí odpočinout..
Takže ráno musel být klid nějaký povyk až tak po 9 nejdřív, ne v 7 už pobíhat, večer to samé do 8 a klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.7.20 21:57

JInak souhlasím, že ono taky záleží na druhém pohledu, protože právě jak jsem psala, že jsme byli u známých, tak tam jedni ob asi 4 chatky měli holčičku. NOrmální holčička, někomu by to nevadilo, ale ona během dne pořád za náma běhala, a pořád si chtěla unich - u známých napozemku hrát, ale kluci nechtěli, cizí holka, člověk neví, co se může stát, maminka nikdy nepřišla., neznaly jsme ji dítě tam pobíhalo okolo Berounky samo- tak 4 roky.. tak to jsem fakt naštvaná, protože vám cizí dítě vleze pomalu do chatky..
taky kdyby jsme něco řekly mamionce, tak by to mohla otočit, že tam byly nějaké dvě, co jim vadilo, že jejich hodná holčička se chodila k nim na pozemek- neoplocené, hrát.. ale ono to má dvě strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2358
1.7.20 22:01
@Zumpa píše:
Zajímal by mě názor druhé strany, třeba fakt máš nevychované uřvané smrady :mrgreen:

99% děcek prostě celodenně povykuje a běhá. Když se válí u tabletu, zas je okolí kritizuje. Pokud bych jednou kupovala chatu, tak přesně za tímto účelem. Ať tam děti zažijí svobodu a řádí si. V paneláku a na sídlišti tohle asi nezažijou tak proč by ani na chatě nemohly. :roll: Asi se neodstěhuju na Mars jenom proto, že dítě mluví, že jo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.7.20 22:07

Z vlastní zkušenosti bych to prodala a koupila něco jinýho. My si zažili teror v paneláku s padesátiletou ženskou, která na každej zvuk bušila do topení a do stropu jako magor.
Když sem šli kupovat barak, obešla jsem sousedy, teprve, když jsem zjistila, že mají všichni stejně staré děti, tak jsme ho koupili. Tohle už nikdy nechci zažít.
Rodina žijící v paneláku si koupí chatu, aby se děti trochu vyřadily, a budou je krotit i na chatě. Psycho toto. :roll:
Pokud nepomůže, že chlap chlapa chytí pod krkem (u nás nemohl, na babu jít nechtěl), šla bych jinam. A chatu dobře prodala bandě tmavších občanů s hoooodne dětma, ti by si s nima poradili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66852
1.7.20 22:15

Decka proste venku vyskaji. Vysvetlila bych jim, aby si sousedu nevsimaly. Ze vsech zvuku, co pres den slysim, mi detske hlasy vadi nejmene. Diskoska z radia a rev dospelych od luftaku z leve strany mi leze na nervy vic. Ti uz by fakt meli mit rozum, no nepujdu je dvychovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
1.7.20 22:37

Kdyby se tohle tykalo me, tak akorat poslu myho chlapa, at to se sousedema ošefuje :lol:.

Ale je jasne, ze deti proste jsou akční a nesedi tise jak pecky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
1.7.20 22:38

Tohle je jak pres kopírák, co bylo u nas. Baba mi takhle jecela na dvouletý dite, co jen sedelo na pískovišti. Babu jsem servala, zacala delat schvalnosti… Tak jsem pozvala nase kamarady z boxu. Takovy osklivy, dvoumetrovy mlaticky :mrgreen: v jádru moc hodni kluci. Nejdriv se stavili na kafe, pani pozdravili pres plot a furt na ni hnusne koukali. Baba byla pekne nesva. Pak jsem jim jeste pucila chatu na vikend. Asi tam udelali trochu bugr. Kazdopadne od ty doby byl klid. Je to asi 2 roky. Takze doporucuju lecbu šokem a trochu je postrasit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.20 08:54
@Romeon píše:
A proč ne policii? Ohrožování mravní výchovy vám nic neříká? Na moje děti někdo takhle sprostě řvát, tak je opravdu hodně zle! Já tak doma nemluvím, tak proč by měl někdo jiný?

Polisi jsou tu na jiné věci.. Tohle je na místní MěÚ.. Sprosté nadávky nejsou mravní ohrožení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
2.7.20 08:57
@prejeta_zaba píše:
99% děcek prostě celodenně povykuje a běhá. Když se válí u tabletu, zas je okolí kritizuje. Pokud bych jednou kupovala chatu, tak přesně za tímto účelem. Ať tam děti zažijí svobodu a řádí si. V paneláku a na sídlišti tohle asi nezažijou tak proč by ani na chatě nemohly. :roll: Asi se neodstěhuju na Mars jenom proto, že dítě mluví, že jo. :mavam:

Ono všeho s mírou.. Nikdo není zvědavý na cizí urvane děcko.. Kor v chatové osadě.. Kupte dům na samotě.. A je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí