Spalovač tuku - bez kofeinu

2411
28.2.14 14:34

Spalovac tuku - bez kofeinu

Holky, cvicim Jill a rada bych si poridila spalovac tuku - asi pred dvma lety sem mela Pyrolis, ale ac kavu piju (sakra dost), nejak mi nesedl a silene mi po nem busilo srdce a bolela hlava.

Nevite o nejakem osvedcenem spalovaci, ktery by mi mohl sednout? Pyrolis bez kofeinu sem videla, ale radeji uz nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5847
28.2.14 14:51

A funguji ty spalovace taktez cvicim s jill akorat ta uprava jidelnicku proste nekdy dostanu silenou chut na cokoladu a jsem schopna snit 2 tavulky na posezeni hlavne ve zkouskovym

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
28.2.14 14:54
@ne-silenamatka píše:
Holky, cvicim Jill a rada bych si poridila spalovac tuku - asi pred dvma lety sem mela Pyrolis, ale ac kavu piju (sakra dost), nejak mi nesedl a silene mi po nem busilo srdce a bolela hlava.Nevite o nejakem osvedcenem spalovaci, ktery by mi mohl sednout? Pyrolis bez kofeinu sem videla, ale radeji uz nechci.

A myslíš, že pomáhají? Já teda pila před cvičením l-carnitin, jako jo, asi jsem se potila víc, ale přijde mi, že jje to všechno jen nafouknutá marketingová bublina..

• Citovat
  • Upravit
16492
28.2.14 14:59

Já mám teď tenhle a zatím jsem spokojená. Mám ho chvíli, ale cítím, že se více potím.
 http://www.extrifit.cz/…0000-mg.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
28.2.14 15:04

Myslím, že je to jen vyhazování peněz. Nikde není dokázané, že to opravdu spaluje tuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
28.2.14 15:20

Já bych zkusila L-carnitin, ale záleží v jaké je formě ideální je gel nebo tekutina a mělo by to být tak 100.000, já používám tenhle:
http://obchod.ronnie.cz/…-100000.html
tenhle je asi i silnější:
 http://obchod.ronnie.cz/…entrate.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
28.2.14 16:01
@divlon píše:
A myslíš, že pomáhají? Já teda pila před cvičením l-carnitin, jako jo, asi jsem se potila víc, ale přijde mi, že jje to všechno jen nafouknutá marketingová bublina..

Taky jsem to slyšela a ještě psali, že stejný účinek udělá kafe před cvičením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
28.2.14 16:45

Kafe a vitamín C před cvičením určitě pomůže, já ale kafe nepiju, takže musím najít jiný zdroje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
28.2.14 16:50
Vážně? :D tak to dnes před cvičením zkusím :D je to trošku finančně příjemnější
@Bubina píše:
Kafe a vitamín C před cvičením určitě pomůže, já ale kafe nepiju, takže musím najít jiný zdroje…
  • Citovat
  • Upravit
847
28.2.14 18:06

@divlon jo, kafe a C je klasika fitnesáků, ale má být trochu silnější, ne nějaká žbrunda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
1.3.14 20:25

Ja si kavu pred cvicenim davam (davam si tedy cernou Nescafe), ale ten Vitamin C tedy ne, slysim to prvne - zkusim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
divlon
2.3.14 09:34
@Bubina píše:
@divlon jo, kafe a C je klasika fitnesáků, ale má být trochu silnější, ne nějaká žbrunda :lol:

Tak jsem nějak nestíhala si uvařit :mrgreen: v pátek. Zkusím dnes. :D

• Citovat
  • Upravit
847
2.3.14 11:26

To Céčko vlastně urychluje metabolismus, je to jako někdo třeba pije ráno teplou vodu s citronovou šťávou (třeba většina modelek, čtu to snad všude)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
2.3.14 19:34
@Bubina píše:
To Céčko vlastně urychluje metabolismus, je to jako někdo třeba pije ráno teplou vodu s citronovou šťávou (třeba většina modelek, čtu to snad všude)

tak já slyšela že lepší jí pít na noc piju a musím říct, že i když si zahřeším sním čokoládu pulku tak že si váhu držím do toho samo cvičím nejím bíle pečivo jen fitness chléb a menší porce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
2.3.14 20:07

Citróóón :potlesk: :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie