Spánek, když už nic nepomáhá

74
31.10.12 08:23

Spánek když už nic nepomáhá...

Ahoj všichni určitě máte s dítětem co nespí v noci každá skušenost…Proto se obracím na vás zda by jste neporadily co na spánek 8měsíčního dítete..Už jsem opravdu odzkoušela vše.(Výměna pěřinek z dutého vlákna na pérové perinky, vypodlození postýlky ze stran i pod ním 2 vrstvy dek, Mateřídouškový čaj na sklidnění, kapičky proti bolení bříška, gel na dásničky a zoubky(nic nepomáha a to veřer usne do 2 minutek a pak pravidlně po 30minutách se budí…Podotýkam že dříve měl spánek krásný spinkal jen se vzbudil na jídlo a spal dál..Ale tedka to je čím dál horší a já už bohužel nevím co s tím a čím by se to mohlo ještě zlepšit..Děkuju za názory:-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
31.10.12 08:31

Nepíšeš, jak dlouho to trvá. Moje malá cca od 7,5m tak přes měsíc spala tak, jak popisuješ ty. Přešlo to samo. Někde jsem četla že mezi 4.-6. a kolem 8.m. se dětem mění spánek a mohou začít spát hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
31.10.12 08:32

Tak to si počkám! Mám 6ti měsíčního chlapečka, spal krásně, budil se na krmení a pak spal dál. Nyní usne a za hodinku je opět vzhůru a pláče. Pochovám, pohladím…do hodinky zase usne, a le proces se opakuje ještě několikrát za noc. Večer dáváme kašičku, stejně kojím každé 3 hodiny přes noc. Už si nevíme rady. Zavinovali jsme, pak přestali, teď zase začali…

Prostě se vzbudí a pláče, má zavřená očička, někdy i dudlík a pláče, hystericky!

Vzhledem k tomu, že ložnici máme v místnosti, kde dřív žila prababička a zemřel v ní pradědeček, uvažuji i o tom, že si pozvu domů někoho, kdo změří patogennní zóny, nebo fakt už nevím, co dál.

• Citovat
  • Upravit
3540
31.10.12 08:40

https://www.emimino.cz/…bude-105169/ Ahoj mám doma nespavce od cca jeho 4 měsíců, znám ale moc neporadím pereme se s tím do dnes 15m. jako na houpačce 2 měsíce krása paráda a pak jak když ho píchne a nespí takže tady odkaz na diskuse co jsem založila já třeba si tam něco najdete :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
31.10.12 08:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
31.10.12 08:45

Doporucuju knizku Kazde dite muze dobre spat (da se stahnout na ulozto). Taky jsme meli obrovske problemy se spanim. Podle te knizky se vse spravilo do tri dnu a od te doby syna polozim v osm hodin do postylky, odejdu a on spi s jednim probuzenim az do rana. :)

• Citovat
  • Upravit
74
31.10.12 08:48

Ahoj trvá to zhruba měsíc. KJéž by tro smao přestalo už si také nevím rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
31.10.12 08:51
@micelinka píše:
Nepíšeš, jak dlouho to trvá. Moje malá cca od 7,5m tak přes měsíc spala tak, jak popisuješ ty. Přešlo to samo. Někde jsem četla že mezi 4.-6. a kolem 8.m. se dětem mění spánek a mohou začít spát hůř.

Přemýšlela jsem ztda to nemůže být o zoubků ale ten muvylezl a na zoubky nikdy netrpil byl, mi porazen mateřídouškový čaj tak pravidelně navečer dávám čajík na uklidnění. S manželem jsme už docela nervozni vecer nemame ani tu,,chvilku´´pro sebe a více se hádáme jelikož nejsem vyspalá…no dala bych nevím co za to aby zase spal jako dříve…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
31.10.12 08:53

Naše holky v 7mi měsících dostaly očkování a jelikož už jsme měli zpoždění - dali jsme najednou hexu s prevenarem. od tý doby byl spánek děsnej. měsíc doslova prořvaly a pak se dost dlouho v noci prostě budily, lítala jsem do pokoje k nim snad dvacetkrát za noc!

neuroložka teda ale říkala, že jakmile děti začnou objevovat novej pohyb (plazení, lezení…atd) tak se jim to prostě ve spánku vrací, melou sebou v postýlce a budí se - prý to k tomu období prostě patří :nevim: říkala mi, že mám vydržet…až prej se naučí i chodit a nebude už pro ně nic novýho, tak se zklidní…no, bylo to tak! spaní začalo bejt super, když se narodilo mimino - holkám byl rok a půl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
31.10.12 08:55

Precti si tu knizku. :kytka:
Samo se to nespravi, nic ho neboli, nic jste neudelali spatne. Jde o to, ze detem se meni druh spanku po 30ti minutach. Dostavaji se do hlubsi faze. Nektere deti se ale vzdy po tech 30 minutach lehce probudi a tim, ze neumeji samy usnout, tak se probudi uplne a nikdy se do toho hlubokeho spanku nedostanou. Jsou unavene, nevyspale a tim padem se to jen zhorsuje.
V knizce je navod, jak to spravit. Je to sice narocne, ale dite pak bude vyspale a spokojene a to to tu myslim jde. ;)

• Citovat
  • Upravit
74
31.10.12 08:57
@Scarlett2011 píše:
Samo se to nespravi, nic ho neboli, nic jste neudelali spatne. Jde o to, ze detem se meni druh spanku po 30ti minutach. Dostavaji se do hlubsi faze. Nektere deti se ale vzdy po tech 30 minutach lehce probudi a tim, ze neumeji samy usnout, tak se probudi uplne a nikdy se do toho hlubokeho spanku nedostanou. Jsou unavene, nevyspale a tim padem se to jen zhorsuje.
V knizce je navod, jak to spravit. Je to sice narocne, ale dite pak bude vyspale a spokojene a to to tu myslim jde. ;)

Děkuji za tip zkusím…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3540
31.10.12 08:57
@Scarlett2011 píše:
V knizce je navod, jak to spravit. Je to sice narocne, ale dite pak bude vyspale a spokojene a to to tu myslim jde. ;)
:potlesk: :potlesk: tak tak! My jsme najeli podle knížky Dětský spánek v otázkách a odpovědích a do 3 dnů byl klid, bohužel na 2 měsíce holt zas jiný období či co já vím každopádně důslednost no… já doufám že u nás to zas jde k lepší už 3 noc jen jeden budíček
edit.: jsem to napsala blbě po 3 hrozných nocích zas jen jeden budíček
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinina
31.10.12 09:39

Jen se pripojim, ze jsme na tom stejne, vzdycky to vypada na zlepseni a jsme zas v tom, budi se ruzne v ruznou dobu a intervalech, chce jen prso, kase nepomohla.Mne se ale ta knizka nelibi, mam dite s afektivnima apnoema a to ja nedolkazu ji pres den budit, nechat rvat unavou a pak ji nechat rvat i v noci, nedycha, hysterci, to radsi vylezu a to prso ji dam

• Citovat
  • Upravit
Scarlett2011
31.10.12 09:58

Tak ta knizka je spis pro ty, kde uz nepomaha nic, ani to prso.
My jsme uspavali po tri mesice kazdou noc dve hodiny v naruci, pak na 30 minut usnul a pak zase znovu dve hodiny place. To uz pak clovek vyzkousi cokoliv. :think:

• Citovat
  • Upravit
941
31.10.12 10:49

Ahoj, mám 19měs. a taky posl. dobou blbě spí, asi změna času a vše spojené s tím. dříve spala vpoledne 3hod, ted hodku a půl. v noci je taky často vzhůru. a plače nebo jen je vzhůru? nerostou zoubky? v 8měs většinou zuby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí