Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Paradise, docela záleží na tom, jestli sis stihla přečíst needitovanou první verzi zakládajícího příspěvku nebo jestli jsi to četla až tehdy, kdy to zakladatelka změnila do nynější podoby ![]()
Paradise tak jak píše Cappy, zakladatelka úvodní příspěvek změnila, ten původní byl psaný ve stylu, „kdo uspává dítě v náručí je hloupý a šije si na sebe bič. Každé dítě je vyčurané a už nikdy nebude chtít usínat samo. Já mám pravdu protože mě a mým známým to vždy fungovalo.“ Tak to teda alespoň v původním podání vyznělo mě. Jinak proti estvilu nic nemám a souhlasím, že na některé děti to fungovat může. My ho nepraktikovali.
Holky četla jsem původní příspěvek,ale reagovala jsem později,protože než sem stihla dočíst celou diskuzi vyrazili jsme ven na procházku.
Kvatapka píše:
Paradise tak jak píše Cappy, zakladatelka úvodní příspěvek změnila, ten původní byl psaný ve stylu, „kdo uspává dítě v náručí je hloupý a šije si na sebe bič. Každé dítě je vyčurané a už nikdy nebude chtít usínat samo. Já mám pravdu protože mě a mým známým to vždy fungovalo.“ Tak to teda alespoň v původním podání vyznělo mě. Jinak proti estvilu nic nemám a souhlasím, že na některé děti to fungovat může. My ho nepraktikovali.
Omlouvám se všem které jsem pohoršila orginální verzí bylo to nedomyšlené a vsugerovala jsem si že to musí fungovat stejně na všechny děti.Takto jsem to nemyslela.
verunnko
to beru. a popravde bylo to trosku blbe napsane
ale tak uz jsi to upravila jak jsi puvodne myslela.. takze priste pis s rozvahou ![]()
Verunnpokud bych četla až tu druhou verzi nejspíš bych vůbec nereagovala, a do debaty o estvilu se nezapojovala,brala bych to jako zkušenost jedné mamky ale ta první mi přišla jak jsem psala hodně vyhraněná a nesmlouvavá.
Popravdě řečeno, jak je psáno v pravidlech pro editaci - je určena pro opravu chyb. ne k tomu, aby když mě někdo zpucuje za příspěvek, tak ho upravím, aby vypadal líp a ostatní jako debilové, kteří mě seřvou za naprosto korektní příspěvek. Pokud jsi sama uznala, že jsi to přepískla, tak máš pod původní text napsat slovy, že edituješ a dopsat to pod původní text, ne přepsat.
neczuz píše:
Popravdě řečeno, jak je psáno v pravidlech pro editaci - je určena pro opravu chyb. ne k tomu, aby když mě někdo zpucuje za příspěvek, tak ho upravím, aby vypadal líp a ostatní jako debilové, kteří mě seřvou za naprosto korektní příspěvek. Pokud jsi sama uznala, že jsi to přepískla, tak máš pod původní text napsat slovy, že edituješ a dopsat to pod původní text, ne přepsat.
ale no tak, chtela napsat svuj nazor ne? je videt ze pochopila ze to bylo moc chytracky napsane
, tak to prepsala no a? nemyslim si ze to bylo mysleno tak aby ostatni vypadali jak debilove, ale aby i ostatni kdo to jeste necetli, pochopili jak to myslela.
dostala sprchu tak co jeste chcete? ![]()
magdicka píše:
ale no tak, chtela napsat svuj nazor ne? je videt ze pochopila ze to bylo moc chytracky napsane, tak to prepsala no a? nemyslim si ze to bylo mysleno tak aby ostatni vypadali jak debilove, ale aby i ostatni kdo to jeste necetli, pochopili jak to myslela.dostala sprchu tak co jeste chcete?
verunka tady na emiminu psala urážlivé příspěvky skrytá po anonymem, tak se nesmí divit, že se po ní někdo rád povozí.
neczuz píše:magdicka píše:verunka tady na emiminu psala urážlivé příspěvky skrytá po anonymem, tak se nesmí divit, že se po ní někdo rád povozí.
ale no tak, chtela napsat svuj nazor ne? je videt ze pochopila ze to bylo moc chytracky napsane, tak to prepsala no a? nemyslim si ze to bylo mysleno tak aby ostatni vypadali jak debilove, ale aby i ostatni kdo to jeste necetli, pochopili jak to myslela.dostala sprchu tak co jeste chcete?
jj přesně tak, uplně s tebou souhlasím.
Katy2 píše:neczuz píše:jj přesně tak, uplně s tebou souhlasím.magdicka píše:verunka tady na emiminu psala urážlivé příspěvky skrytá po anonymem, tak se nesmí divit, že se po ní někdo rád povozí.
I já…
NECZUZ aha… tak tomu rozumim..
a mas to podlozene ze to byla ona?
magdicka píše:
NECZUZ aha… tak tomu rozumim..a mas to podlozene ze to byla ona?
jasně že je to podložené, administrátor u toho příspěvku anonym zrušil a napsal proč. ![]()