Spaní aneb diskutované téma Estvil

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6093
10.9.10 19:34

Paradise, docela záleží na tom, jestli sis stihla přečíst needitovanou první verzi zakládajícího příspěvku nebo jestli jsi to četla až tehdy, kdy to zakladatelka změnila do nynější podoby 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
10.9.10 20:06

Paradise tak jak píše Cappy, zakladatelka úvodní příspěvek změnila, ten původní byl psaný ve stylu, „kdo uspává dítě v náručí je hloupý a šije si na sebe bič. Každé dítě je vyčurané a už nikdy nebude chtít usínat samo. Já mám pravdu protože mě a mým známým to vždy fungovalo.“ Tak to teda alespoň v původním podání vyznělo mě. Jinak proti estvilu nic nemám a souhlasím, že na některé děti to fungovat může. My ho nepraktikovali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
10.9.10 20:08

Holky četla jsem původní příspěvek,ale reagovala jsem později,protože než sem stihla dočíst celou diskuzi vyrazili jsme ven na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
10.9.10 20:17
Kvatapka píše:
Paradise tak jak píše Cappy, zakladatelka úvodní příspěvek změnila, ten původní byl psaný ve stylu, „kdo uspává dítě v náručí je hloupý a šije si na sebe bič. Každé dítě je vyčurané a už nikdy nebude chtít usínat samo. Já mám pravdu protože mě a mým známým to vždy fungovalo.“ Tak to teda alespoň v původním podání vyznělo mě. Jinak proti estvilu nic nemám a souhlasím, že na některé děti to fungovat může. My ho nepraktikovali.

Omlouvám se všem které jsem pohoršila orginální verzí bylo to nedomyšlené a vsugerovala jsem si že to musí fungovat stejně na všechny děti.Takto jsem to nemyslela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
10.9.10 20:22

verunnko :palec: to beru. a popravde bylo to trosku blbe napsane :lol: ale tak uz jsi to upravila jak jsi puvodne myslela.. takze priste pis s rozvahou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
10.9.10 20:42

Verunnpokud bych četla až tu druhou verzi nejspíš bych vůbec nereagovala, a do debaty o estvilu se nezapojovala,brala bych to jako zkušenost jedné mamky ale ta první mi přišla jak jsem psala hodně vyhraněná a nesmlouvavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
10.9.10 23:44

Popravdě řečeno, jak je psáno v pravidlech pro editaci - je určena pro opravu chyb. ne k tomu, aby když mě někdo zpucuje za příspěvek, tak ho upravím, aby vypadal líp a ostatní jako debilové, kteří mě seřvou za naprosto korektní příspěvek. Pokud jsi sama uznala, že jsi to přepískla, tak máš pod původní text napsat slovy, že edituješ a dopsat to pod původní text, ne přepsat.

• Citovat
  • Upravit
22006
11.9.10 07:59
neczuz píše:
Popravdě řečeno, jak je psáno v pravidlech pro editaci - je určena pro opravu chyb. ne k tomu, aby když mě někdo zpucuje za příspěvek, tak ho upravím, aby vypadal líp a ostatní jako debilové, kteří mě seřvou za naprosto korektní příspěvek. Pokud jsi sama uznala, že jsi to přepískla, tak máš pod původní text napsat slovy, že edituješ a dopsat to pod původní text, ne přepsat.
:palec: :palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.9.10 09:14

ale no tak, chtela napsat svuj nazor ne? je videt ze pochopila ze to bylo moc chytracky napsane :-D , tak to prepsala no a? nemyslim si ze to bylo mysleno tak aby ostatni vypadali jak debilove, ale aby i ostatni kdo to jeste necetli, pochopili jak to myslela.

dostala sprchu tak co jeste chcete? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
11.9.10 10:03
magdicka píše:
ale no tak, chtela napsat svuj nazor ne? je videt ze pochopila ze to bylo moc chytracky napsane :-D , tak to prepsala no a? nemyslim si ze to bylo mysleno tak aby ostatni vypadali jak debilove, ale aby i ostatni kdo to jeste necetli, pochopili jak to myslela.dostala sprchu tak co jeste chcete? :roll:

verunka tady na emiminu psala urážlivé příspěvky skrytá po anonymem, tak se nesmí divit, že se po ní někdo rád povozí.

• Citovat
  • Upravit
51750
11.9.10 10:05
neczuz píše:
magdicka píše:
ale no tak, chtela napsat svuj nazor ne? je videt ze pochopila ze to bylo moc chytracky napsane :-D , tak to prepsala no a? nemyslim si ze to bylo mysleno tak aby ostatni vypadali jak debilove, ale aby i ostatni kdo to jeste necetli, pochopili jak to myslela.dostala sprchu tak co jeste chcete? :roll:
verunka tady na emiminu psala urážlivé příspěvky skrytá po anonymem, tak se nesmí divit, že se po ní někdo rád povozí.

jj přesně tak, uplně s tebou souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22006
11.9.10 10:09
Katy2 píše:
neczuz píše:
magdicka píše:
jj přesně tak, uplně s tebou souhlasím.

I já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.9.10 11:03

NECZUZ aha… tak tomu rozumim.. :think: a mas to podlozene ze to byla ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
11.9.10 11:10
magdicka píše:
NECZUZ aha… tak tomu rozumim.. :think: a mas to podlozene ze to byla ona?

jasně že je to podložené, administrátor u toho příspěvku anonym zrušil a napsal proč. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
11.9.10 11:45

tak v tom pripade vas chapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie