Špatná embrya od 2. dne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
179
25.4.24 18:31

@BrnackaM pokud vim, tak nejhorsi je pridavanej cukr, ale napriklad cukr v ovoci neni az takovy zlo… jist muzes jak chces, pcos se vylecit neda, pouze se daj potlacit priznaky… ehm, ja jsem v tu dobu kdy mi dr rikala, ze jsem zdrava, o zadnem pcos nevedela, tak jsem asi logicky nemohla byt nespokojena, mas pocit, ze jsem asi uplne hloupa nebo nevim :D muj doktor mi zadanku uz vystavil a jelikoz bydlim na malym meste, tak jsem stastna, ze u nas je pani, co mojzisovku dela a proto budu chodit k ni a kupodivu me vezme hned… tyhle rady, co ty pises, jsou mi k nicemu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10963
25.4.24 20:18

Ze mě vyzdimali 7 vajicek, to byl úspěch u mě. Zbylo z toho jedno embryo vhodné k ET, mrazit nebylo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
25.4.24 20:48

@Kikinka3103 hele, tak když víš všechno evidentně nejlíp, tak proč se vlastně ptáš tady na foru? co žena, to jiný příběh. Prošla jsi jedním IVF, dopadlo to blbě, tak buď to byla špatně zvolená stimulace nebo jsou za tím nekvalitní vejce a pak se s tím dá málo co dělat. Napsala jsem ti, co pomohlo mě v tomhle případě. Ale ty máš na vše odpověď. Tak hodně štěstí do dalších IVF cyklů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí