Špatná koupě kočárku - co teď?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
10.6.12 10:15

Jo,to je taky dobrý nápad,odvozit v něm pár měsíců a koupit si ten sporťák :) .Já bych tedy kočár určitě nebrala z pozice,že je jedno jak vypadá a jestli se mi líbí.A když mi to jedno není,tak si jen honím triko a chci se blýsknout…Proč?Když si kupuju zimní bundu,taky si nevyberu tu,která bezva hřeje,ale vypadám v ní děsně a nelíbí se mi,ale spíš tu,která je teplá a navíc mi sluší. S kočárem to bude podobné, navíc není pravda, že je to fuk jaký, Já začla u nás v lese s trojkolkou Bebecar, která se mi strašně líbila, ale hned po pár dnech jsem zjistila, že je těžká jak hrom, táhne ke straně a v terénu má snahu se zvrhnout…Tak jsem prodala,koupila Inglesinu Magnum a úplně super.Nevím,proč bych se trápila se špatným kočárem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.6.12 21:05

Tak určitě nelze kočár zakoupený v kamenné prodejně jen tak vrátit, lze to pouze u e-shopů.
určitě bych si koupila ten, který mám jako vysněný, prostě proto, že dva roky je kočár hlavní věc, kterou používáš. přeji ti, abys ho prodala dobře.

na druhou stranu je otázkou, jestli ti bude casual tak děsně vyhovovat, jak si představuješ.. i když samozřejmě, design je poměrně dost odlišný… a já tě chápu,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1610
12.6.12 21:17

Já tě naprosto chápu u prvního syna už je to 10 let, jsem měla polskej kšunt. Táhnul na stranu, vypadávalo kolečko a po 3m jsem měla rukojeť tak že jsem musela být ohlá. U druhého jsem si koupila mutsy přes protesty že je drahý. Krásně jsem si kočár užila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.12 21:09

Tak jak to nakonec dopadlo :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat