Špatné heslo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3798
14.8.23 20:14
@Zumpa píše:
Naštěstí KB klíč ještě není povinný, SMS ověřování funguje. Až mě budou nutit k nainstalování toho odpadu do telefonu, tak účty u KB zruším.

Budou té nutit. Jinak již u nich otevřít účet nejde. Staré účty ale ještě na SMS fungují. Mně tu aplikaci také nacpali a já vůbec nevím, jak to vlastně funguje. Mám naštěstí ještě jiný běžný účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
15.8.23 09:26
@Zumpa píše:
Naštěstí KB klíč ještě není povinný, SMS ověřování funguje. Až mě budou nutit k nainstalování toho odpadu do telefonu, tak účty u KB zruším.

K té nové aplikaci KB+ už klíč není třeba, ověřuje se přímo přes ní, takže jen jedna apka. A až ti převedou vše pod ní, což už postupně dělají, tak už to sms posílat nebude.
Já mám teď staré mobilní bankovnictví, KB klíč a i nové KB+, protože mám staré i nové produkty a staré ještě nejsou převedené a nové fungují jen v té nové apce :lol: Takže když něco ověřuju, tak mi reaguje jak KB klíč tak KB+, doufám, že mi to brzy převedou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
15.8.23 09:56
@Jolynka píše:
K té nové aplikaci KB+ už klíč není třeba, ověřuje se přímo přes ní, takže jen jedna apka. A až ti převedou vše pod ní, což už postupně dělají, tak už to sms posílat nebude.
Já mám teď staré mobilní bankovnictví, KB klíč a i nové KB+, protože mám staré i nové produkty a staré ještě nejsou převedené a nové fungují jen v té nové apce :lol: Takže když něco ověřuju, tak mi reaguje jak KB klíč tak KB+, doufám, že mi to brzy převedou.

Mě tenkrát zarazilo, že ke KB klíči se stahovala další pofiderní aplikace, která se tváří jako antivir. Neuvěřitelná prasárna. Je to tak i s KB+?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
15.8.23 10:40

@Zumpa já to nemám ani ke klíči. Myslím, že to nějaký antivir doporučovalo, ale neinstalovala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová