Šperky, nosíte je, líbí se vám?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
12.12.16 11:14
@Saatine píše: že by rhodiované? :D

To bude ono :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
12.12.16 22:08

Krom piercingu v jazyku žádné šperky nenosím, nelíbí se mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.7.17 02:17

Nošení několika řetízků na krku, jak to máte?

Nosím zlaté náušnice od mamky, dále delfína z chirurgické oceli, do druhé dírky v uchu. Ale před pár dny jsem k narozeninám dostala od přítele řetízek na krk s přívěskem srdce ze žlutého zlata. K tomu od rodičů z bílého zlata s křížkem.
Logicky chci nosit oba, ale občas se mi zamotají do sebe. Jsou ve stejné délce.. ale asi tím nic nevymyslím. :think:
Jak to děláte vy holky, ženy? Nebo to neřešíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
31.7.17 06:01
@Annapavelkovaml píše:
Retizek s přívěskem srdce od manzela k půl rocnimu výročí (blazen už tehda) :mrgreen: zásnubní prsten snubni a prsten za dceru a nausnice vše bílé zlato na cokoliv jineho sem alergická a předpokládám že dostanu ještě za syna, ještě že neplanujem víc děti došli by mi prsty

Ja si ten s krizkem nechala delsi. A druhy retizek jsem si nechala zkratit aby se mi nemotaly do sebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
31.7.17 06:03

Řetízky i náušnice vždy po čase sřídám. Nelíbí se mi, když je někdo ověšený. Mamka nosila vždycky 3 řetízky najednou a fakt to nevypadalo pěkně, navíc každé ráno je musela rozmotávat, teď už má také jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.7.17 06:35

@M.Jane já bych na krku nesnesla. Mám řetízků víc, ale vždy nosím ten srdci nejblíž což je srdci nejblíž. Pak mám na krk obrovského anděla a když si ho chci vzít křížek sundám aby se to netlouklo.
Dřív jsem nosila na ruce 2 náramky to mě tedy nevadilo, ale ted mám obě ruce potetované a už nenosím ani ty nehodilo by se to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
31.7.17 06:42

Mam. hodne krasnych „sperku“z fima, davam si hi podle obleceni, vetsinou mam sady.Moc se mi to libi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 07:38

Nosím jen náušnice. Moc šperku ani nemám. Nějak mě nikdy nenapadlo, že bych si koupila šperk. Nechodím na žádné společenské akce jako jsou plesy, večírky a podobně a doma mi to přijde i zbytečné. Ale některé se mi líbí, když je vidím na někom, kdo je umí pěkně sladit, to zas jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
31.7.17 07:47

Ja nosím hodne šperků, me se to libi. Co se týká řetízku, jeden nechte zkrátit a pokud chcete nosit oba, noste pak oba ;) důležité je co se libi Vám.
Nebo pak stridejte podle nálady, však výměna trvá par vteřin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
31.7.17 08:04

Já nosím šperky ráda, ale pouze z bílých kovů. Osobně se mi nelíbí, když někdo kombinuje žluté zlato se stříbrem. Vypadá to strašně lacině. Tchýně chodí ověšená vším možným absolutně bez vkusu a je to strašné. Co takhle střídat řetízky a náušnice podle toho, co máš zrovna na sobě? Pokud chceš za každou cenu nosit všechno, tak každý v jiné délce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 08:14

Ja osobne nemam rada, kdyz si na krk lidi vesi vsecko co maji, zasadne jen po jednom a ladim to s oblecenim. Taky mam vice retizku, z nichz dva jsou mi velmi drahe kvuli osobam od kterych je mam, ale nikdy bych je nenosila zaraz, protoze tim vubec nevyniknou, akorat pak vypadam jako ovesena pubertacka.
Melo by to ladit (zlato, stribro, ocel) se zbytkem sperku na tele.
Drzim se heselm ze mene je vice, me se osobne vice zalibi sperk ktery vynikne na hrudi zeny a je videt, ne kdyz ma na krku motanici, hlavne aby tam mela vsechno. To nemam rada. To nosivala moje babicka, vsechny svoje prstynky a retizky, a vubec to nedavalo smysl.
Omlouvam se jestli znim hnusne, ale je to muj nazor :) Jeden z miliardy lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
31.7.17 08:34

Nosím jen jeden řetízek a prstýnek. Na šperky moc nejsem. Nosila jsem náramek, ale syn si s ním hraje, tak čekám až povyroste. Ověšence s kilem řetětů a na každém prstu obří prsten nemusím. A chlap s náušnicí je pro mě naprosto odpudivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
31.7.17 08:45

@Ghanaian Princess a pod ten miliardovy názor se podepisuji, vidím to uplne stejne. :palec:

• Citovat
  • Upravit
15409
31.7.17 09:04
@Marie432875 píše:
@Ghanaian Princess a pod ten miliardovy názor se podepisuji, vidím to uplne stejne. :palec:

Naprosto souhlasím. Mám mraky šperků, ale vlastně nikdy na sobě nemám víc než jeden řetízek a jeden prstýnek na každé ruce. Plus náušnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2915
31.7.17 11:54
@M.Jane píše:
Nosím zlaté náušnice od mamky, dále delfína z chirurgické oceli, do druhé dírky v uchu. Ale před pár dny jsem k narozeninám dostala od přítele řetízek na krk s přívěskem srdce ze žlutého zlata. K tomu od rodičů z bílého zlata s křížkem.
Logicky chci nosit oba, ale občas se mi zamotají do sebe. Jsou ve stejné délce.. ale asi tím nic nevymyslím. :think:
Jak to děláte vy holky, ženy? Nebo to neřešíte?

Tak já jsem veliký milovník šperků, jak už jsem psala, momentálně nosím naušnice jedny, na krku mám 4 řetízky, na ruce 7 náramků, a 4 prstýnky na každé ruce dva, taky zásahně jen bílé kovy, hlavně stříbro, popřípadě ocel, co se týká řetízků tak každý je jinak dlouhý, jo motají se až mi z toho jde někdy hlava kolem, ale už mám ten cvik a rozmotám za pár vteřin, co se vás týče nechala bych si jeden zkrátit, chápu že chctete nosit vše i já to tak mám, že každý šperk má v sobě určitou osobu nebo cit o kterého jsem ho dostala popřípadě koupila, je mi uplně jedno komu se co líbí, mě se to líbí tak to tak mám. Radila bych to stejné i pro vás :potlesk:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák