Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Dobrý den, jaké mate prosim zkušenosti s internetovym obchodem Hot diamonds.cz? Chci objednat náramek a nevim jestli se na obchod spolehnout. Děkuji
Teď nenosim nic, protože mimina se mi na to věší. Jinak mám ráda náušnice. Klasické plus mám na jednom lalůčku a nahoře na boltci navíc. Líbí se mi styl bajorske naušnice, ale nosím to jenom výjimečně.
Nosila jsem obočovku, ale v porodnici mi zarostla (po deseti letech), tak to v nejbližší době nebudu řešit.
Občas nosím i naramky, náhrdelníky a nápažník.
Primárně nosím ocel, kůži a kameny (onyx, achát, obsidián,…). Stříbro je na mě moc měkký a jemný, na zlato mám alergii, platina je drahá a wolfram, titan nebývají moc zajímavý.
Šperky se mi líbí a nosím všechny barvy zlaté, klidně najednou i když se říká, 6e zlato se nemá kombinovat.
Prodávají se už kombinované zlaté šperky, růžové, bílé a žluté zlato, takže to je asi jedno.
Denně nosím náušnice, ty jsou z bílého zlata, takové jednodušší na denní nošení. Řetízky dva, jeden z bílého a jeden ze žlutého, ty nesundává.
Prsteny dva, zásnubní z bílého a snubní z růžového zlata.
Pak mám nějaké řetízky a prsteny spíš na slavnostnější příležitosti, zlaté i stříbrné, ale nosím je málo.
Líbí se teď trend šperků kombinovaných se smaltem, různé kytičky apod.
Moc se mi nelíbí perly, přijde mi to takové babičkovské ![]()