Šperky, nosíte je, líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kikinka01
21.1.21 10:41

Vydrží ty šperky něco? Kde si je kupuješ? Je nějaká značka, která dělá vyloženě dřevěné šperky?

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
22.1.21 14:20

@Kikinka01 To víš, že vydrží :) mám od nich sadu řetízku a náušnic v kombinaci se zlatem a vypadá to úžasně. Aji bych řekla honosně s tou zlatou. Hrozně moc lidí mi to chválí a ptá se, kde jsem šperky pořídila. Podívej se na woodfi.cz mají tam jak ty šperky, tak spoustu další věcí ze dřeva.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
23.1.21 11:18

@AnettkaMalus Ony se dělají i korkové peněženky? Tak to docela koukám s čím vším se dá pracovat. Vypadá fakt moc dobře teda.

• Citovat
  • Upravit
24.1.21 03:27

Přání ❤️

Dobrý den, jsem studentka vysoké umělecké školy a mám na Vás dotaz. Máte pocit, že na trhu nějaké šperky chybí? Tématika, materiál, praktičnost.. zkrátka něco, co dlouho sháníte a buď je to moc drahé a nebo to vůbec není? Popřípadě jestli si spíše šperky chcete vybrat a třeba koupit sama nebo jestli je radši dostáváte, jako dar? Zaměřuji se na průzkum, co ženy opravdu chtějí a za jaké šperky by byly opravdu vděčné. Budu moc ráda za každou odpověď ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
28.2.21 10:44

Nosila jsem doteď každý den řetízek a náušnice, které jsem dostala k promoci, ale už mě to trošku omrzelo, tak jsem hledala něco jiného na střídání, takže teď střídám s náušnicemi a řetízkem s dřevenými komponenty BeWooden, vypadá to moc hezky a hodí se ke všemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
28.2.21 10:50
@terezasibik píše:
Dobrý den, jsem studentka vysoké umělecké školy a mám na Vás dotaz. Máte pocit, že na trhu nějaké šperky chybí? Tématika, materiál, praktičnost.. zkrátka něco, co dlouho sháníte a buď je to moc drahé a nebo to vůbec není? Popřípadě jestli si spíše šperky chcete vybrat a třeba koupit sama nebo jestli je radši dostáváte, jako dar? Zaměřuji se na průzkum, co ženy opravdu chtějí a za jaké šperky by byly opravdu vděčné. Budu moc ráda za každou odpověď ❤️️

Nosím často. Mám jich dost. Převážně bílý kov, bílé kameny, perly. Nejradši vybírám sama. Náhrdelníky, náušnice, náramky, brože… Mám raději masivnější, protože nosím většinou jednobarevné ( černé, bílé) střízlivé oblečení. Líbí se různé typy přívěšků z perleti. Mám ráda větší hladké plochy, takže žádné gravírování ani hodně drobných kamínků pohromadě. Nelíbí se mi očkové řetízky, mám raději ty celistvé, které jsou náchylné ke zlomeninám anebo rovnou hladké pevné kruhy na krk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
10.4.21 17:14

Máte i šperkovnici? Nemáte tip? Líbí se mi něco takového https://www.nejkufry.cz/…-000-392043/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kikinka01
22.5.21 15:23

Máte nějaký šperk s diamantem? Přemýšlím nad náhrdelníkem, ale nevím jestli je ta cena adekvátní …

• Citovat
  • Upravit
AnettkaMalus
28.5.21 06:41

@Kikinka01 Tak to záleží o jakou jde značku, kolik tam těch diamantů je, jak je velký apod :) Kde sis ho vyhlídla?

• Citovat
  • Upravit
138
28.5.21 12:37

Ja nosím kľudne bižutériu, zbožňujem našu slovenskú dizajnérku petru toth, tak si vždy kúpim niečo z novej kolekcie a nosím stále a rada. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
3.6.21 22:48

Já mám nejradši stříbro, jednou jsem si koupila zlatý náramek ale necítila jsem se v tom, takže už nosím jenom stříbrné šperky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
3.6.21 23:28

Já taky nosím jenom stříbro, teď jsem si koupila nové přírůstky z Hot diamonds a nemůžu se na ně vynadívat :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.3.22 08:55

Ahoj holky, mně se moc líbí prstýnky na olivie.cz, prstýnků není nikdy dost, ráda bych tam nějaký koupila, ještě nevím, jestli s kamínkem nebo bez, máte s tím e-shopem už nějaké zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33756
3.3.22 09:00

@juli852 Nemám, ale je to ověřený obchod, tak stačí vybrat? Zavání mi to reklamou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
11.3.22 08:19

@arinecka už jsem se dívala, že mají i kladné recenze, tak něco objednám a uvidím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák